LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 378
  • 1 031
  •   3
Отговори
# 330
  • на Мелмак
А ние отде ги имаме тез чекове, как мислиш?
Като сме платили с карта и не е имало наличен някой артикул, са върнали пари с чекове.
Какъв е точно проблема?
благодаря Алекс 1,мисля че е при тях проблема

# 331
  • Враца
защо мислиш че има проблем newsm78
ей момичета да Ви кажа снощи в полузаспало състояние разглеждах онлайн каталозите от ето тук и по едно време се появиха всички каталози с квадратче за отметка от страни за поръчване ...избрах ги аз, но ме върна само три да избера...избирам аз AM.PM и пускам мислех че и с другите така съм направила, ам друг път ...викам си утре пак ще се пробвам ам сега не дава...или не знам къде съм натиснала (всъщност знам втория надпис под снимката на каталога Je commande catalogue) и ми излезе адреса с шрифта както беше на каталога който получих...на мейла си имам потвърждение че ще получа АМ.РМ, а пък аз исках Талисмето и Anne Werburn...сега изобщо различно нещо ми се появява...чудя се проблема в мойто РС ли е, че не става и някой пробвал ли е да поръча (не говоря за начина за поръчка по факс с бланката)

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 16:15 от wb

# 332
  • София
Ей тези пуми ще ги поръчвам за братчедката, някой има ли отзиви?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9819282& … ue&ksource=-1

# 333
  • на Мелмак
3 пъти не ми прие поръчката,но сега вече всичко е ок Laughingи вече я чаакааааам,че много работи поръчах за детенце Laughingтехнически проблем било при тях, но аз се притесних

# 334
  • на морето
Аз да попитам,тъй като правя за първи път самостоятелна поръчка.Алекс ти много добре обясни няколко страници по-напред как се попълват номерата от картата.,но на лицевата страна абсолютно всички числа ли се пишат-16.Моята карта е Виза електрон на дск.Мисля си,че съм объркала нещо,защото направих поръчката, но кошницата ми не се изпразни.

# 335
3 пъти не ми прие поръчката,но сега вече всичко е ок Laughingи вече я чаакааааам,че много работи поръчах за детенце Laughingтехнически проблем било при тях, но аз се притесних
И аз днес пуснах за първи път поръчка, и при мен така, 3 пъти не я приема, и после стана  Wink
Тъкмо се бях засилила да напълня темата с въпроси    newsm62

# 336
  • sofia
Аз да попитам,тъй като правя за първи път самостоятелна поръчка.Алекс ти много добре обясни няколко страници по-напред как се попълват номерата от картата.,но на лицевата страна абсолютно всички числа ли се пишат-16.Моята карта е Виза електрон на дск.Мисля си,че съм объркала нещо,защото направих поръчката, но кошницата ми не се изпразни.
да 16 те цифри се пишат

# 337
ще помоля за помощ. искам да си поръчам от тези сандалки отново http://media.laredoute.fr/product/picture/43013154o_aix.jpg .   39 ми бяха мнооооого големи и сега се чудя дали и 38 няма да са ми големи. ако някой е получил 38 или 37 да ми каже колко е дължината на  стелката, а ако разбера и на двата номера ще е най-добре. благодаря предварително

Ти си поръчала +1 и са ти били много големи, така ли?

# 338
Мисля си,че съм объркала нещо,защото направих поръчката, но кошницата ми не се изпразни.

Преди да пуснеш поръчката пак, провери дали имаш артикулите изброени в Suivi de commande. Може и да си успяла да я пуснеш, а системата им да не ти е изпразнила кошницата. И това се случва понякога.

# 339
ще помоля за помощ. искам да си поръчам от тези сандалки отново http://media.laredoute.fr/product/picture/43013154o_aix.jpg .   39 ми бяха мнооооого големи и сега се чудя дали и 38 няма да са ми големи. ако някой е получил 38 или 37 да ми каже колко е дължината на  стелката, а ако разбера и на двата номера ще е най-добре. благодаря предварително

Ти си поръчала +1 и са ти били много големи, така ли?

да. и момичето което ги купи от мен каза, че са и големи и са отговаряли не на 39, а на 40 и сега ги е прехвърлила на сестра си.

# 340
  • на Мелмак
пак въпросче-новобранско Laughingкато ви пристигне поръчката по какъв начин ви уведомяват?

# 341
Ей тези пуми ще ги поръчвам за братчедката, някой има ли отзиви?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9819282& … ue&ksource=-1

Ей тези Пуми си ги напоръча половината форум (на 04-ти Орхидея ги откри, благодарности за което!!!  Hug), но още ги чакаме  Peace

И наистина, дали някоя френскоговоряща мама може да поясни за новата оферта - 24 евро се намаляват от 48 или поръчваш (и плащаш 48 евро) и после ти връщат чек за 24 (както преположи ВечеПетя)???

# 342
  • на морето
Мисля си,че съм объркала нещо,защото направих поръчката, но кошницата ми не се изпразни.

Преди да пуснеш поръчката пак, провери дали имаш артикулите изброени в Suivi de commande. Може и да си успяла да я пуснеш, а системата им да не ти е изпразнила кошницата. И това се случва понякога.
Нямам нищо в Suivi de commande.Пробвах пак и пак не стана,но чета,че нещо пи тях има проблем.Пак ще пробвам-благодаря ви момичета Hug

# 343
  • София
Ааа, значи ще има отзиви, ама май няма да ги дочакам, че ще ги изкупите пък после братчедката ще ме бие по главата  Laughing.
Четох аз снощи старата тема ама малко със закъснение и почти всички линкове не ми работеха, явно за това съм изпуснала инфото.
 Hug

# 344
пак въпросче-новобранско Laughingкато ви пристигне поръчката по какъв начин ви уведомяват?

Публикуват списък с имената на получилите колети в първия пост на темата.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт