LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 365
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 420

Много се извинявам за писането.Сега мисля че може да отвори

http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2414eaf67c290acbad

Тази оферта май не важи за България  newsm78  или беше само за карти Кангару

http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e54925cc7fa6a6f173
Вижте какво получих! Много ме кефи сервиза, но незнам какво да сложа в кошницата. Моля за помощ! Hug Извинявам се ако вече е побликувано!

Като използваш кода

# 421
  • Все на втория етаж
Да питам някой знае ли дали може да се поръча с виртуална карта на ДСК

Може. Доста момичета поръчват точно с такава.

Аз имам такава, но тя ми е към дебитната карта и нещо не разбирам как да я ползвам и как от дебитната да прехвърля пари във виртуалната...

# 422
извинявам се че ви досаждам пак ама какво значи PRIX ROUGE има ли го този продукт
   Shocked  Това означава Червени Цени   Peace

# 423
ами в Интернет си я зареждаш аз мой та току що я заредих и сега ще се пробвам да направя първата поръчка но дали ще успея   ooooh!

# 424
Ох, и моя въпрос мож да ви се стори тъп.... Няколко пъти влизам в сайта, пълня кошницата с нещо, после се отказвам и ги трия, и излизам. Въобще не минавам на втора и т.н. стъпка, иначе съм се регистрирала, но нещо не ми достига смелост да финализирам, не съм въвеждала никъде номер на кр. карта.  Ако наистина вече поръчам нещо, дали ще ми се отразят тези "фалшиви" поръчки, дето си ги правех? Нали в крайна сметка плащаш това, което ти излиза накрая - описани артикули, цената, отстъпките, транспорта и общата сума?

# 425
  • Бургас
Иренка, прехвърлянето на пари от дебитната във виртуалната става чрез интернет банкирането.
Там има такава опция.

# 426
tanya.d не се притеснявай, не правиш поръчка по този начин  Peace

# 427
  • Пловдив
ще помоля за помощ. искам да си поръчам от тези сандалки отново http://media.laredoute.fr/product/picture/43013154o_aix.jpg .   39 ми бяха мнооооого големи и сега се чудя дали и 38 няма да са ми големи. ако някой е получил 38 или 37 да ми каже колко е дължината на  стелката, а ако разбера и на двата номера ще е най-добре. благодаря предварително

Ти си поръчала +1 и са ти били много големи, така ли?

да. и момичето което ги купи от мен каза, че са и големи и са отговаряли не на 39, а на 40 и сега ги е прехвърлила на сестра си.

Хм, аз от втория опит си ги улучих - нося 38 и 38 ми заспаха, обаче не мога да премеря, че ще събудя домочадието  Embarassed

# 428

Много се извинявам за писането.Сега мисля че може да отвори

http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2414eaf67c290acbad

Тази оферта май не важи за България  newsm78  или беше само за карти Кангару

http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e54925cc7fa6a6f173
Вижте какво получих! Много ме кефи сервиза, но незнам какво да сложа в кошницата. Моля за помощ! Hug Извинявам се ако вече е побликувано!

Като използваш кода
Много ясно, че ще използвам кода, но не действа. Не разбирам френски и не мога да си преведа какви продукти трябва да сложа в кошницата, за да заработи. Моля някой френскоговорящ да помогне с превода на офертата

# 429
Днес ми дойде втората поръчка от 26-ти (първата получих в петък), ей с този комплект:

Панталона в черно - много тънък, летен, нормална талия. Взех 38 и в началото съжалявах, защото мислех, че ще ми е като торба, но се оказа, че ми седи страхотно!!! С едно коланче ми е точно като на моделката - леко широко, но не и прекалено, материята е мека и приятна, стои някак ... женствено, въпреки че е спортен панталон. Става в още две дължини.

Комбинирах го с двете потничета от снимката - в бяло и черно. Балото е доста прозрачно и седи малко като ... долно бельо, но под блузка, туника или самия черен потник е супер! Черното потниче вече си е сладко. Размер 34/36 - ако някой иска мерки.

Това ми е от поръчките със готиния код за при мини намаляващ 15 евро, бях си го харесала като комбинация от каталога, а така излезе за без пари  Grinning
Сега си чакам черните пуми за да завърша комплекта  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 23:08 от Stefoni

# 430
И аз получих тази оферта със сервиза и БД. Имам за около 130 евро неща от намалението на Умбро, обаче ми дава само сервиза подарък , иначе доставката не ми я маха  Rolling Eyes Може би трябва определени неща да има в кошницата.
Да ви питам за намалението на Умбро, утре до колко часа важи? Мисля следобяд като заредя картата и да поръчам, дано не го изпусна  Praynig

# 431
  • София
Здравейте! Аз съм доста нова за този сайт, но ми се случи нещо много странно. Вчера си бях харесала едно прожекторче за бебчо (Ocean Suzy|, но от дне целия сайт с играките е обновен и него го няма. Пише, че вече не се предлага. Имаме големи приблеми със заспиването и искерно се надявах то да ми помогне. Виждам, че доста мами са си купували от него. Предлагам ви двойна цена, ако някой реши да го продаде. Благодаря ви предварително.

# 432
BgViki,значи са плитки?!А широки ли са много-тип чарлстон или изцяло е широк модела?!Мерси!
Не са чарлстон...крачола е една ширина отгоре до долу....малко по-широки горе
мога да измеря 38 ако искаш
Ето мерките на панталона р-р38
Дължина по външния шев 95
дължина по вътрешния шев 75
ширина крачол долу 25
при баджака....27
талия 40 ...но е ниска
ханш 47
дълбочина отпред...20 сантиметра...от там където се срещат шевовете
отзад е с джобове с копчета...седи добре
моите мерки са талия 71 ханш 88 ...висока съм 165 ....нося с обувки с 5 см ток....седят супер....не стават за маратонки  Naughty

Пропуснах....ако си го поръчате....не обувайте преди да изперете поне 2 пъти.....мноооооооого пуска...бях посиняла яко ... но нещото което ме впечатли че върви с етикет на който го пише

# 433
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8195331& … ue&ksource=-1
Момичета,дайте някакви отзиви за тази риза,отговаря ли си на номера,мъжа ми по таблицата е за XL,но се страхувам да не би да са уголемени  и да му е широка?

# 434
днес направих 2 поръчки, и за двете получих потвърдителен мейл, отдавна не бях получавала

Общи условия

Активация на акаунт