LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 353
  • 1 031
  •   2
Отговори
# 435
Момичета, един въпрос. Спомняте ли от колко време е намалена тази поличка http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-a-l-heure-anglaise.aspx?p … e&pagesize=16 ?

Засякох я в Продавалника на скромна цена от 20 лв. (р.94), с обяснение, че е купена за 24 евро.  Жалко, че така се злоупотребява.

# 436
  • Варна
Аз само намалена съм я виждала. Shocked Освен това не си заслужава да се дават за нея повече от 4-5 лв. Naughty

# 437
  • Sofia
BgViki,значи са плитки?!А широки ли са много-тип чарлстон или изцяло е широк модела?!Мерси!
Не са чарлстон...крачола е една ширина отгоре до долу....малко по-широки горе
мога да измеря 38 ако искаш
Ето мерките на панталона р-р38
Дължина по външния шев 95
дължина по вътрешния шев 75
ширина крачол долу 25
при баджака....27
талия 40 ...но е ниска
ханш 47
дълбочина отпред...20 сантиметра...от там където се срещат шевовете
отзад е с джобове с копчета...седи добре
Поръчах го вече, но сега като чета ще ми е къс- трябва ми 80 см.Има ли как да се отпусне?

# 438
Благодаря, chockolina   bouquet! Значи не съм в грешка  Mr. Green. Тъжно е, че с Ла Редутските неща започват да спекулират.

# 439
BettyRubble  подгъва е широк...но ако ще го разшиваш...по-добре да е преди прането
сега видях че е 80 а не 75 ...може би защото не е гладен...кой знае какво съм мерила
Entrejambe 80 cm : si vous mesurez moins de 1,70 m.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 23:41 от BgViki

# 440
BgViki,искрено ти благодаря  bouquet И аз съм с ханш 88...ти казваш,че 38 ти е малко голям,т.е. твоят № е 36,това затвърждава убеждението ми,че и аз съм за 36 и вече смело ще поръчвам дънки и панталони,харесала съм няколко модела,досега се въздържах... Wink Но от този модел не видях по-дълъг вариант Thinking 80см ще се носи с по-ниска обувка...че аз съм по-височка.

lucinda,имаме я тази риза в екрю-точно ХЛ,ако искаш утре ще ти дам размери.Моят мъж е с талия около 100 и по таблица излиза за ХЛ,но му е малко голяма,взехме едновременно и Л ризи и тениски и са му по-добре Peace

Като стана въпрос за тази поличка да споделя за който й е хвърлил око-според мен си струва точно толкова,колкото е в момента (2-3Е)-тъничка е,нищо особено и най-важното-дъъългичка е,т.е. №86 на дъщеря ми(2г) й е до прасеца,а в 94-сигурна съм-и аз ще вляза Laughing

feel_the_rush,имаше една друга подобна играчка (от 39.99Е е обаче),която има разбира се и повече функции-пак прожектира и е музикална,говореща,но е и много красива въртележка за креватче,ето я.А ако не си използвала и вълшебния 65137,намалящ 15Е при PRIX MINI,просто ще ти дойде на много добра цена,успех!

# 441
Stefoni,ти ли търсеше сребрист потник?!Ето този на MORGAN е жесток (и е на страхотна цена)!Не е сребрист,сив е,но материята му е вискоза и предполагам има този лек сатениран блясък като на снимката Heart Eyes

Кофтито е,че няма малките номера Twisted Evil

# 442
  • Все на втория етаж
Иренка, прехвърлянето на пари от дебитната във виртуалната става чрез интернет банкирането.
Там има такава опция.

Благодаря ти.
В такъв случай може ли да се ползва все едно е нова карта? Дали някой ще ме разбере? newsm78

А за поличката, какво да кажа, напоследък в Продавалника са такива цени, че глава да те заболи. Нямат усещане някой хора за съжаление.

# 443
BgViki,искрено ти благодаря  bouquet И аз съм с ханш 88...ти казваш,че 38 ти е малко голям,т.е. твоят № е 36,това затвърждава убеждението ми,че и аз съм за 36 и вече смело ще поръчвам дънки и панталони,харесала съм няколко модела,досега се въздържах... Wink Но от този модел не видях по-дълъг вариант Thinking 80см ще се носи с по-ниска обувка...че аз съм по-височка.

lucinda,имаме я тази риза в екрю-точно ХЛ,ако искаш утре ще ти дам размери.Моят мъж е с талия около 100 и по таблица излиза за ХЛ,но му е малко голяма,взехме едновременно и Л ризи и тениски и са му по-добре Peace

Като стана въпрос за тази поличка да споделя за който й е хвърлил око-според мен си струва точно толкова,колкото е в момента (2-3Е)-тъничка е,нищо особено и най-важното-дъъългичка е,т.е. №86 на дъщеря ми(2г) й е до прасеца,а в 94-сигурна съм-и аз ще вляза Laughing

feel_the_rush,имаше една друга подобна играчка (от 39.99Е е обаче),която има разбира се и повече функции-пак прожектира и е музикална,говореща,но е и много красива въртележка за креватче,ето я.А ако не си използвала и вълшебния 65137,намалящ 15Е при PRIX MINI,просто ще ти дойде на много добра цена,успех!

Бингъл,ще ти бъда много благодарна,ако утре я измериш и ми пуснеш мерките на лични  bouquet

# 444
  • Бургас
Иренка, може да я ползваш, ако на акаунта си използвала само една карта, т.е. тази да е втората. Ако това имаш предвид...

# 445
  • sofia
Момичета, един въпрос. Спомняте ли от колко време е намалена тази поличка

Засякох я в Продавалника на скромна цена от 20 лв. (р.94), с обяснение, че е купена за 24 евро.  Жалко, че така се злоупотребява.
Виж,че задрасканата сума е 17Е, тоест никога не е била 24Е

# 446
  • Варна
Здравейте!
Случайно да имате идея как да намаля тези чехли, или изобщо няма да стане

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6166288& … ue&ksource=-1

# 447
Скъсах се да търся карнавални костюми. Моля за помощ!  Praynig

# 448
  • Sofia
На офертата 22500 пише, че важи само за зелени страници, може да се пазарува on-line или от каталога, колекция пролет-лято-всички марки.Обаче и при мен не действа.Дава ми съобщение отново да погледна условията на предоставяне?
Колкото повече разглеждам офертата, ползвам и преводач, стигам до извода,че предлагат да си купя от тях чек за 24е с покупателна стойност 48е и ако напазарувам за 45е печеля БД.Имам 10-цифрен номер на чека, да не се очаква от мен да го платя по някакъв начин и после да го ползвам?

# 449
Stefoni,ти ли търсеше сребрист потник?!Ето този на MORGAN е жесток (и е на страхотна цена)!Не е сребрист,сив е,но материята му е вискоза и предполагам има този лек сатениран блясък като на снимката Heart Eyes

Кофтито е,че няма малките номера Twisted Evil

Уау! Убийствен е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Съжалявам, че не съм го видяла по-рано, защото сивото е свършило  Sad Сега ще ме разхождаш до Морган, но за всеки случай ще го сложа във фейвъритс (както казват французите  Mr. GreenGrinning

Общи условия

Активация на акаунт