LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 45 031
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 525
Получих ваучер за липсваща стока. Пу да му се не види, а не беше за мен тази поръчка. Писмото пристигна заедно с пратката. Липсва полата с воланите от 3 и нещо. Дори не я откривам в сайта, а до скоро я гледах  Thinking. Ако някой я срещне моля дайте линк  Hug

Тази ли http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-3-volants.aspx?productid= … e&pagesize=16

# 526
  • София
Да благодаря ти, тъкмо и аз я открих и отгоре на всичко има р-ра и цвета, който не са ми пратили  Confused

# 527
Моля ВИ  ЗА ЛЮБЕЗНО СЪДЕЙСТВИЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ЗА  МАРКАТА  ANNE WEYBURN ДАЛИ СИ ОТГОВАРЯТ ОБУВКИТЕ!

И ДАЛИ НЯКОЙ Е ПОРЪЧАЛ ОТ НАМАЛЕНИЕТО НА БЕЛЬО,ЧЕ АЗ НЕЩО НЕ МОГА!

# 528
За полата с воланите и на мен ми изпратиха ваучер а пък гледам че я има в сайта.И с ваучера пак ще си я поръчам.А този код за квадратните чинийки и при мен не работи а е пратен на акаунта на мъжа ми, и толкова много ги харесах.

# 529
  • Враца
vicks пиши им като им покажи линка и посочи р-ра...кажи че държиш на нея а не на парите и те ще я пратят за тяхна сметка...и ще анулират ваучера...първо им пишете иначе ако поръчате с ваучера разходите ще ся за ваша сметка, а ако пишете за тяхна

# 530
Да питам някой знае ли дали може да се поръча с виртуална карта на ДСК

Може. Доста момичета поръчват точно с такава.

Аз имам такава, но тя ми е към дебитната карта и нещо не разбирам как да я ползвам и как от дебитната да прехвърля пари във виртуалната...

Аз ползвам виртуална на ДСК, от дебитната си прехвърлям толкова пари, колкота са ми необходими за поръчка. Има сайт ДСК Директ там с Юзър нейм и парола / които можеш да получиш в някой клон да банката/ влизаш в системата от там нататък ще се ориентираш- лесно е и удобно, пък и виждаш всичко което се случва с парите ти! Успех newsm10

# 531
А 65137, на единият акаунт не го ползавх  Confused, обаче не работи при мен Rolling Eyes. Понеже отвреме на врем срещам, че пишете за него да не би при вас още да действа?

Не, за съжаление вече не работи, но още е активен 65129, който намалява 10евро от при мини  Peace

И да ви се похваля! Последния път като направих поръчка я пуснах с кода за комплект за пикник, накрая обаче при последното потвърждение на плащането ми излезе червена удивителна, кошницата ми се изпразни, а в суивито вместо списък на поръчката излезе съобщението, че поръчката е приета, но ще се появи по-късно... Алекс писа, че и при нея веднъж така е станало и в крайна сметка е получила писмо, че е използвала код, който не й е изпратен лично и поръчката е била анулирана. Адски ме стана яд, най-вече заради комплекта за пикник.... Минаха няколко дни, но не ми дойде такъв заплашителен мейл и затова им писах да ги питам какъв е проблема, приета ли е поръчката, пътува ли насам (направих се на ударена отвсякъде) и днес, два дни по-късно получавам любезен мейл, че не само поръчката е приета, но преди няколко дни вече е заминала!!!!  newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 14:41 от Stefoni

# 532
Получих си поръчката от 23.03. на поща. Искам да похваля това гащеризонче. Страхотно е! Успях да препаша и сланините в него без да си личат изобщо. Чакам да се стопли и се ФърГам по него.  Party
И да дам един глас в полза на това сладурче. Доста мацки се изказаха, че не струва, но аз все пак го поръчах. Ами... много ми харесва за лятото. Мойта щерка си се вози по корем в количката и ще изглеждаме точно като бебето от снимката  hahaha
И спрете да пишете за чинийките, ако обичате, че при мен продължава да не влиза тоя код  #Cussing out

# 533
Моля ВИ  ЗА ЛЮБЕЗНО СЪДЕЙСТВИЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ЗА  МАРКАТА  ANNE WEYBURN ДАЛИ СИ ОТГОВАРЯТ ОБУВКИТЕ!

И ДАЛИ НЯКОЙ Е ПОРЪЧАЛ ОТ НАМАЛЕНИЕТО НА БЕЛЬО,ЧЕ АЗ НЕЩО НЕ МОГА!

Пише, че намалението на бельо започва от утре. А за обувките на ANNE WEYBURN - бях поръчала на майка ми номер 40 от едни обувки (тя носи между 39 и 40) и й бяха малки. Иначе нещата от тази марка са много хубави.

# 534
  • София
vicks пиши им като им покажи линка и посочи р-ра...кажи че държиш на нея а не на парите и те ще я пратят за тяхна сметка...и ще анулират ваучера...първо им пишете иначе ако поръчате с ваучера разходите ще ся за ваша сметка, а ако пишете за тяхна
Ох, не знам с френския хич ме няма Rolling Eyes, показателно е, че чак сега разбирам че имам липсващ артикул. Може и да са ми го написали някъде ама  ooooh!.
Иначе ваучера е с включените 5%, а така или иначе съм напълнила пак кошницата, просто ще я сложа пак, само дето не беше за мен и ме замотаха с времето.  #2gunfire

# 535
  • Стара Загора
Да питам някой знае ли дали може да се поръча с виртуална карта на ДСК

Може. Доста момичета поръчват точно с такава.

Аз имам такава, но тя ми е към дебитната карта и нещо не разбирам как да я ползвам и как от дебитната да прехвърля пари във виртуалната...

Аз ползвам виртуална на ДСК, от дебитната си прехвърлям толкова пари, колкота са ми необходими за поръчка. Има сайт ДСК Директ там с Юзър нейм и парола / които можеш да получиш в някой клон да банката/ влизаш в системата от там нататък ще се ориентираш- лесно е и удобно, пък и виждаш всичко което се случва с парите ти! Успех newsm10
А кои цифри се изписват на трета стьпка?  newsm78

# 536
Номера на картата е отпед като на всички други карти, а трицифрения секюрити код е на гърба. Няма начин да объркаш - само 3 цифри има.

# 537
  • Някъде там на юг...
Обръщам се с молба за помощ към френско-говорящите  Praynig На една приятелка са и прятили това:

Vous rencontrez un probleme de facturation. afin de vous ripondre de fason pricise, mercide reformuler votre demande.

Je reste a votre disposition.

Моля, някой да помога  Praynig

# 538
  • Стара Загора
Номера на картата е отпед като на всички други карти, а трицифрения секюрити код е на гърба. Няма начин да объркаш - само 3 цифри има.

Явно аз не сьм разбрала, мислех че щом е виртуална няма физически носител. Но аз имам само номер на сметка, още не сьм я активирала виртуалната, сигурно след това ще я получа.

# 539
Абе и на мен не ми работи кода с чиниите, тези ларедутци защо са ги пуснали като не са активни? отвратително направо. А офертата е много примамлива. )))))

Общи условия

Активация на акаунт