LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 44 946
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 690
Момичета,някоя от вас да има проблем с дебитна карта Виза Класик На Райфайзен,досега сума ти поръчки имам с нея,днес отказа да ми я приеме,пише че има проблем с банката, но като си проверя интернет банкирането,всичко е ок,т.е имам пари в картата,та някой друг с подобен проблем? newsm78

# 691
  • Neverland

Първите два са с подплънки, а за третия не ми се отваря снимката нещо.
Мисля да ги поръчам ако са с твърди чашки и подплънки.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6725872& … ue&ksource=-1
това е третия линк
Уф ,сега виждам че от белия ми се е изчерпал размера. Sad

# 692
Момичета,някоя от вас да има проблем с дебитна карта Виза Класик На Райфайзен,досега сума ти поръчки имам с нея,днес отказа да ми я приеме,пише че има проблем с банката, но като си проверя интернет банкирането,всичко е ок,т.е имам пари в картата,та някой друг с подобен проблем? newsm78

Пробвай през няколко минути - най-накрая ще ти пусне плащането. Не е от картата или банката, от сайта е проблема.

# 693

Пробвай през няколко минути - най-накрая ще ти пусне плащането. Не е от картата или банката, от сайта е проблема.
Благодаря,пробвам с бясно темпо непрекъснато,ама цък...Ще продължавам с опитите Peace

# 694
  • Там....където всичко е възможно ....
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=359&u=11568953
Момичета това тави за печене ли са?Дават ги подарък.

# 695
... Благодаря,пробвам с бясно темпо непрекъснато,ама цък...Ще продължавам с опитите Peace

Не чак с бясно темпо, де... През 5-10 минути пробвай.

# 696
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4965876& … ue&ksource=-1
Toва е потник с панталон, нали? Преводаяа ми го превежда като пират.

# 697
  • Все на втория етаж
Леле влюбих се в тези Пуми, искам ги. Сега 3 седмици ще ги дебна и накрая ще забравя вероятно. Пък и аз с този 35 номер, където нося.... Sad

# 698
  • Sofia

И моите карти са на Райфайзен.
Онлайн банкирането показва наличност, но не отразява блокираните суми по други поръчки.
Така може да се объркаш, че имаш свободни пари.

# 699
... Благодаря,пробвам с бясно темпо непрекъснато,ама цък...Ще продължавам с опитите Peace

Не чак с бясно темпо, де... През 5-10 минути пробвай.
Тъй е лафа де Mr. Green,сори за спама

# 700
  • Mediterraneo

Благодаря,пробвам с бясно темпо непрекъснато,ама цък...Ще продължавам с опитите Peace

Два дни в чудо се видях- все ми отхвърляше картата по различни причини. Едва днес по обяд ми я прие от раз. Моята е кредитна на Райфайзен, де, но явно проблемът не е в картите, а в сайта  Peace

# 701
  • Mediterraneo
това нещо  някой има ли го? Поръчах си го в синьо заедно с едни сини балеринки, та се чудя не направих ли грешка  Tired Не е скъпо, но пък вече имам доста неща, които няма да облека  Confused

# 702
  • София

Първите два са с подплънки, а за третия не ми се отваря снимката нещо.
Мисля да ги поръчам ако са с твърди чашки и подплънки.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6725872& … ue&ksource=-1
това е третия линк
Уф ,сега виждам че от белия ми се е изчерпал размера. Sad

Ами те повечето сутиени на WONDERBRA са за уголемяване/сключване/повдигане на бюста обикновенно (с вградени подплънки) и не мисля, че тези правят изключение  Peace

P.S. Линка за 3-ия сутиен е правилен, но самата картинка не излиза.

# 703

code 57738 sur la page "votre panier".

може ли някои да го преведе baby_neutral На преводача излиза безмислица
И аз имам този код и доколкото разбрах дава подарък поднос в сив цвят. Аз не мисля да го използвам има къде къде по-добри подаръци, но ти си решаваш.

аз с този код 57738 получих тези свещи, много са грозни
http://images23.snimka.bg/005208050.jpg

# 704
... P.S. Линка за 3-ия сутиен е правилен, но самата картинка не излиза.

Като му смениш цвета, вече излиза снимката.

Общи условия

Активация на акаунт