LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 45 000
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро! Hug Ето офертата ми от тази сутрин:
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=271a4e64693e575a1b
И на двата акаунта кода е един и същ, така чеможе да не е персонална. Работи, пробвах.

И аз я имам, но не мога да разбера освен 35% намаление, дава ли нещо друго? newsm78

# 736
  • Карлово
450, аз установих подобно нещо, но ако продуктите са от Аубан, тогава е 6 евро, за нови намалени пак си е 5 Е доставката

И на двата акаунта кода е един и същ, така чеможе да не е персонална. Работи, пробвах.

И аз я имам, но не мога да разбера освен 35% намаление, дава ли нещо друго? newsm78
Доколкото разбрах - подарък изненада за бебе

# 737

И какво ти дава, щото аз също я пробвах и нищо не променя, нито дава подарък както пише- а съм сложила точно такива дрешки в панера? Иначе кода е активен..

# 738
  • Там....където всичко е възможно ....

И какво ти дава, щото аз също я пробвах и нищо не променя, нито дава подарък както пише- а съм сложила точно такива дрешки в панера? Иначе кода е активен..
Току що я пробвах PeaceНе важи за prix mini и намалени цени .При три артикола на OKAOU  освен,че ми намаля 30 % ми дава и някакъв подарък CHAUSSETTES в цвят VERT (зелен) Peace
Ако някои го превежда да каже какъв е подаръка newsm78

Редактирам се подаръка го дава и при намалени стоки 3 бр.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 09:43 от kras8204

# 739
  • София
Направих 2 поръчки на 4 и 5. 04.Сърбът ме ръцете да поръчам още-но ще изчакам да видя това което съм поръчала.Дано не се разочаровам.Харесах едни потничета за детето.То е 76 см,поръчала съм му блузки 86,а искам и потничетата да взема.Всъщност кой размер дрешки трябва да му поръчвам.

# 740
подарък CHAUSSETTES в цвят VERT (зелен)
предполагам са зелени чорапи.

# 741
това нещо  някой има ли го? Поръчах си го в синьо заедно с едни сини балеринки, та се чудя не направих ли грешка  Tired Не е скъпо, но пък вече имам доста неща, които няма да облека  Confused
И мен ме интересува живо  Blush

Аз го имам,но цвета не си отговаря.Някакво зеленикакво е.Но не е лошо.И стои добре.

# 742
  • София

И аз така мисля  Peace

# 743
  • София
Моля за помощ.Кажете ми ,ако си променя името и адреса дали системата ще го възприеме.Искам да получава поръчките друг човек.Опитах да регистрирам друг акаунт ,но не ми приема картата.

# 744
  • на пистата
Моля за помощ.Кажете ми ,ако си променя името и адреса дали системата ще го възприеме.Искам да получава поръчките друг човек.Опитах да регистрирам друг акаунт ,но не ми приема картата.
нямаш грижи

# 745
  • Бургас
Мацки, помощ baby_neutral Направих вчера две поръчки и сега влязох в Suivi de commande и ми изписа: Votre suivi de commande ne comporte aucun article. Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.
Значи ли това, че ми отказват? На преводача излиза несвързано newsm78

# 746
Мацки, помощ baby_neutral Направих вчера две поръчки и сега влязох в Suivi de commande и ми изписа: Votre suivi de commande ne comporte aucun article. Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.
Значи ли това, че ми отказват? На преводача излиза несвързано newsm78
Значи, че не си направила поръчките

# 747
 PeaceГоре-долу значи че не си използвала акаунта отдавна и май трябва да го подновиш ли newsm78Нещо като имейл адресите май-когато не се използва пощата определени месеци-автоматично се закрива. Hug

# 748
  • Там....където всичко е възможно ....

И аз така мисля  Peace
За мен не си заслужава офертата Rolling Eyesнезнам как мислите вие newsm78

# 749
Първата ми поръчка от сайта е A domicile  Mr. Green Mr. Green
Сори за спама  ама да се похваля Laughing беше под 10 евро и ме притесняваше.
Вече направих и втора  Mr. Green Голяма зарибявка е   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт