LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 44 939
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 765
Ron4eto и Desi 2, , може ли да ви помоля за снимки на детските маратонки на Найк, ако имате възможност. И да Ви попита пак за тях, отговарят ли си на номера?   bouquet

# 766
Някой да има впечатления от тези балеринки
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5630525& … ue&ksource=-1
а също така бихте ли ми помогнали в размерите на мъжките дънки и бермуди, въобще не мога да се ориентирам, става въпрос за следните артикули:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7763336& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5658098& … ue&ksource=-1
Предварително благодаря  Hug

# 767
Vi4ito,благодаря!

# 768
Цитат
Аз не си спомням дали тогава те питах, но си отговаряха на номера, нали. Аз съм 37 или 38. Според теб дали да рискувам с 37?

Мисля, че писах тогава - да отговарят си. Нося 38, взех 38. Точно са ми.( Аз за ботуш съм м/у 38 и 39. - ако това може да помогне)
Не мога да те посъветвам кой да вземеш, обаче. Не искам да те подведа! Hug

# 769
  • varna
Дали мога да коригирам поръчка? Че поръчах 2 мъжки фланелки от Умброто 96/103 newsm78Някой има ли представа на каква номерация в БГ отговарят?

Не, не можеш. Това е гръдната обиколка и отговаря на размер Л.
Искам по принцип да питам дали фанелките си отговарят на номерата. Нашият вуйчо е с гръдна 100 см. Точно В да му взема или по-големият размер. Да не се ожаже ,че се умалени нещата или съответно уголемени? Не говоря конкретно за Умброто, а по принцип.
отговарят си мъжките блузи,само на адидас са леко уголемени Peace

# 770
  • София
Vi4ito , а ако е удобно може ли да премериш стелката?

tina77 -мерси

Искам да ви питам за получаването на пратката на митница. Ако е на мое име, може ли друг да я вземе? Някакво специално пълномощно ли трябва или просто на самото известие се попълва нещо-спомням си, че на пощенските известия на гърба има пълномощно за попълване newsm78

# 771
И като отворихме темата за тези сандали - вижте днес какво им харесах. И ще въздишам по него, докато не поръчам:

По-късно ще измеря, че сега съм на работа.

# 772
Искам да ви питам за получаването на пратката на митница. Ако е на мое име, може ли друг да я вземе? Някакво специално пълномощно ли трябва или просто на самото известие се попълва нещо-спомням си, че на пощенските известия на гърба има пълномощно за попълване newsm78

Попълва се пълномощното на гърба на известието. И получателят трябва да носи личната карта на титуляра, както и неговата. Мисля, че освен стандартните 4 лв, се плаща и такса 30 стотинки за получаване с пълномощно.

Сега да си кажа за обувките. Имам повече от 10 чифта обувки от Ла Редут, всякакви видове. С широк крак съм, но винаги поръчвам точния номер и всичко ми е станало. На същия принцип и на майка ми съм поръчвала. Тя е с тесен крак и един-единствен път й поръчах номер по-голям от балеринките. Е, бяха й големи. Детските обувки също си отговарят. Единствено евтините маратонки Адидас, на които изрично беше написано, че се взима един номер по-голям от обичайния, съм взела номер по-голям. Така че, по мои наблюдения, всички обувки си отговарят на номера, освен ако не е написано отдолу, че трябва да е номер повече.

# 773
http://www.laredoute.fr/vente-cabas-femme-en-toile.aspx?producti … e&pagesize=16
някой беше получил тази чанта /не помня кой беше отдавна/. може ли да ми кажете цвета дали е като този на картинката и как е като качество. А пък ако ми дадете и реални снимки ще черпя beer2

# 774

ПОМОЩ!!! Някои има ли ги тези.Отговарят ли си на номера? Заслужават ли си парите?

# 775
Да,отговарят си.Определено си заслужават парите,поне според мен,а на тази цена просто няма какво да коментираме Simple Smile

# 776
  • на морето
Сега да ви питам-като получите потвърдителен имейл са изброени артикулите,които сте поръчали.А подаръкът защо го няма в моя имейл-така ли трябва да е? ThinkingДа не стане после така,че да не го получа.А иначе в Суивито го има. Peace

# 777
  • пловдив
Сега да ви питам-като получите потвърдителен имейл са изброени артикулите,които сте поръчали.А подаръкът защо го няма в моя имейл-така ли трябва да е? ThinkingДа не стане после така,че да не го получа.А иначе в Суивито го има. Peace
Не се притеснявай ще си получиш подаръка,него не го отразяват в имейла Peace

# 778
  • на морето
Не се притеснявай ще си получиш подаръка,него не го отразяват в имейла Peace
Благодаря ти-отдъхнах си,че е раничката с Рататуйчето за малкия,който много си я хареса на снимката.  bouquet

# 779
  • София
Някой поръчвал ли е някаква постелка или малко килимче-дали г доставят дотук и как да проверя това?
http://www.laredoute.fr/vente-tapis-papillon.aspx?productid=3241 … e&pagesize=16-нещо такова имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт