Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са джиновете според Корана?
Какви са мненията за джиновете и страховете от тях в дискусията?
Какво е мнението за предпазване от негативна енергия и предмети с отрицателно влияние?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са джиновете според Корана?
Джиновете са същества, споменати в Корана, които живеят на земята заедно с хората. Според преданията те са създадени от огън и имат свободна воля, като някои от тях са добри, а други правят злини. Вярванията за джиновете включват истории за обладани хора и вярвания, че те обитават покрай водни източници, като кладенци и извори.
-
Какви са мненията за джиновете и страховете от тях в дискусията?
Мненията за джиновете в дискусията варират. Някои участници споделят страхове и лични преживявания, свързани с тях, като разказват истории за обладани хора и страх от тъмното. Други изразяват убеждението си, че използването на определени дуа (молитви) може да ги предпази от тях и споделят лични примери за промяна в отношението им към страха.
-
Какво е мнението за предпазване от негативна енергия и предмети с отрицателно влияние?
В дискусията се изразява мнение, че съществуват предмети с негативна енергия, които могат да повлияят на хората. Участниците споделят различни вярвания и практики за защита от тази негативна енергия, включително използването на специфични молитви и ритуали като например носене на подарък в гробището.
-
Какво представлява арабската музика?
-
Какво представлява ориенталският танц и какъв е неговият произход?

ЗА АЛБУМЧЕТО !!!

До преди малко четох старата и наваксвах, а пък мъжът ми седи и ми се хили как си водя записки, че да не забравя нещо после

Няма да добавям нищо, момичетата достатъчно са говорили по темата.

Не можа да ми прости...
За майка ти съм сигурна, че проявява разбиране, а на баща ти ще му мине с времето 

-обаче се оправям-Алхамдуллила