Фризьори - Пловдив

• 253 694
  • 814
  •   1
Отговори
# 450
И аз да се запиша в темата, никога не е излишно да имаш 1-2 добри фризьори под ръка  Peace

Интересуват ме цените в "Добо и капели" - боядисване и подстригване колко идват?

stels-bels, салонът на тази Тони как се казва? С материали на коя фирма работят? Ако може да ми пуснеш един телефон на ЛС  Praynig

# 451
Момичета, виждали ли сте да продават кокове Laughing, като този https://www.google.bg/search?q=loose+bun+artificial&tbm=isch … tyle)%3B640%3B480
Виждам ги на жени, харесва ми много, но не намирам никъде newsm78

# 452
Здравейте,момичета  Simple Smile и аз се интересувам от мнения за добри фризьори.Косата ми е много гъста и се чудя как да я подстрижа.Разглеждах даже трайното изправяне, но много информация не събрах.Има както положителни ,така и доста отрицателни коментари.

# 453
  • В един копнеж!
Единствено не ти препоръчвам на степени. Най-голямата грешка,която ние с дългите, гъсти коси искаме, и която фризьорите ги мързи да ни оборят, че не е подходящо. Аз се родих откакто съм изцяло с права коса от корена до върха, без степени,  без чупки. Самата тежина ми я опъва и не стърчи навсякъде. Слагам една преса за заглаждане и  Party

# 454
Всъщност в момента съм точно така, именно поради посочените от теб причини.Само,че не ми харесва.Никакъв обем отгоре не мога да създам,защото надолу тежи, а на мен не ми отива много зализано.Може би поне да се изтъни ... знам ли.Ще се гъне повече то е ясно,но  и сега така или иначе постоянно ползвам преса

# 455
  • В един копнеж!
И тоя проблем го има  Simple Smile обикновено начупвам леко с маша косата, горе в корените, връзвам тидейджърски на  конска опашка/това най-го харесвам/, или с диадема назад. Яко е, защото не ни трябват вафли-мафли за обем. Аз съм фенка на една Ванчето, Ваня, работеше или работи в салон Клеопатра в Новотела. Много е добра. Та тя ми каза, за гъста коса никакви етажи. Тя ми оправи за 6 месеца назъбената от предишни фризьори коса. Родих се оттогава. За Петко Матански също съм чувала възхитителни мнения.

# 456
И аз хич не харесвам вафлички и тем подобни кифленски истории.По принцип по естествен вид търся.Въпроса е ,че на моето лице не му отива диадема,назад пригладено,нито много зализано.Трябва леко повдигане в корените/ определено не като каска, с тупиране/Затова си мисля,че ако са напласти малко отгоре и се изтъни надолу,ще се получи горе долу търсения ефект.Иначе,че без сутрешна поддръжка ще мине, не се надявам .   bouquet Благодаря ти за отговорите

# 457
Здравейте,момичета  Simple Smile и аз се интересувам от мнения за добри фризьори.Косата ми е много гъста и се чудя как да я подстрижа.Разглеждах даже трайното изправяне, но много информация не събрах.Има както положителни ,така и доста отрицателни коментари.

Препоръчаха ми тук в форума Тони , до Т маркет  и е салона мисля, че ще ти хареса.

# 458
  • Пловдив
я да ви следя  bouquet

# 459
Здравейте момичета,
Прочетох за салон на някаква Тони, но не разбрах къде се намира!? И аз съм на етап незабавна промяна на прическата  #Silly и много ми се иска да ида при някой, който си разбира от работата... newsm78

# 460
Здравейте момичета,
Прочетох за салон на някаква Тони, но не разбрах къде се намира!? И аз съм на етап незабавна промяна на прическата  #Silly и много ми се иска да ида при някой, който си разбира от работата... newsm78

До Т маркет на 6-ти септември . Тел . на лични ако иска някой ще дам , да ми пише .

# 461
Дами,ако някоя от вас случайно ходи в Гергана (на Янко Сакъзов),дали може да ме ориентира за цените на подстригване и сешоар? Hug

# 462
Интересна темичка !!!

# 463
  • Пловдив
Аз отново си търся фризьорка в Тракия...

# 464
И аз си търся отново фризьор. Някакви идеи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт