Фризьори - Пловдив

• 253 679
  • 814
  •   1
Отговори
# 735
Любимата ми фризьорка е Антония: https://www.facebook.com/CRAZY-WOMAN-%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0 … 388493/?ref=br_rs

Страхотен колорист, брилянтен просто. За подстригване... ами, малко по-щедра е с ножиците, да, но го отдавам на факта, че не бях ходила на фризьор от столетие и имах доста нацъфтяло.
Погрижете се да си носите снимка и да обясните добре, тя ще ви изслуша и ще ви предложи най-доброто възможно решение без да натрапва своето мнение. Не я съдете по външен вид!
Цените й са изненадващо добри предвид стажа, уменията и локацията на салона - в хотел Тримонциум е.
За подстригване и балеаж с три ръчно смесени цвята платих 75-80 лв. За сравнение: за подстригване и боядисване в плътен черен цвят (самата аз съм тъмнокестенява!) снобарите от Арлет ми взеха 120, същия ефект постигах после с Лореал Кастинг.

Здравейте. Имате ли отзиви за салон Златна рибка?
Търся си фризьор за дълъг боб-каре.
Следя и аз.

Ходих последно преди година някъде. Бяха две фризьорки, за съжаление, не запомних имената. Моята беше на около 35-40, тъмнокоса, много скромна и мълчалива. Добре се справи, не я беше срам да се консултира с колежката - за мен лично това е плюс, не харесвам арогантни фризьори. Изслушва, пита, чак тогава прави. Откъм техника на преливане на цвят имаше още какво да се желае, но и моята процедура не беше никак лесна.

# 736
  • Пловдив
и аз тука - с питане за добър фризьор в Центъра или близо до Центъра Flowers Hibiscus
не ходиш ли вече при Маргото?

Беше ми спешно , а тя явно е на почивка - ограничила си е входящите
Peace
още в Кичука ли е тя?
и аз търся из Тракия нейде,че тя ми е далеч...

# 737
  • Пловдив
Скрит текст:
и аз тука - с питане за добър фризьор в Центъра или близо до Центъра Flowers Hibiscus
не ходиш ли вече при Маргото?

Беше ми спешно , а тя явно е на почивка - ограничила си е входящите
Peace
още в Кичука ли е тя?
и аз търся из Тракия нейде,че тя ми е далеч...
да в кичука е още

# 738
Здравейте, извинявам се, ако по-нагоре в темата вече е обсъждано, но исках да попитам дали някой ходи при Петко Матански в салон Захир? Ако е удобно бихте ли ми казали колко взима горе долу за подстригване и изсушаване? От доста време се каня да отида при него, но се притеснявам, че няма да мога да си го позволя, тъй като съм чувала, че са му височки цените. Благодаря предварително 😊

# 739
  • Пловдив
Петко за мъжко подстригване преди няколко години взимаше 17 лв. Само подстригване.

# 740
Здравейте дами, кажете ми добър фризьор или фризьорка в Пловдив, който може да Подстригва. Моята коса е дълга, гъста с плътен косъм и всяка грешка личи... Кажете ми моля ви някой който да може да подстригва, че последните пъти все се разочаровам...Може в Центъра, район Южен, само да не е в Тракия.

# 741
Аз съм много доволна от Елена +359 87 8240846, на Мария Луиза и е салона. И моята коса е гъста и остра. Рускиня е, не се е учила в България в Пловдив най-вече.

# 742
Здравейте! Някой може ли да ми преппръча фризьор около гребната база, който прави хубави официални прически?  Simple Smile)

# 743
Ася, от фризьорски салон "Ася", до прелеза на 6-ти септември( № 33, мисля, се води, пада се веднага след заведението на ъгъла с/у прелеза). Може да погледнеш във ФБ страницата на салона, има доста снимани официални прически.

# 744
Здравейте,косата ми е много тънка и не е от най-хубавите и имам голям проблем с подстригването. Къде в Пловдив биха ме подстригали правилно.Моля за помощ.
Моля пишете ми.

# 745
Здравейте, търся си добър фризьор за подстрижка на къдрава коса. Минах през толкова фризьори и всичките до един ми правят едни и същи прически, които абсолютно не отиват на къдравата ми коса. Няма значение къде из Пловдив и колко ще струва.

# 746
Здравейте ,съжалявам че повдигам темата ,но моля Ви помогнете ми !От скоро съм в Пловдив и не знам къде да отида .Косата ми беше боядисвана черна близо година ,и я правих с ремуувър на Престиж .Косата ми има нужда от обезцветяване ,но искам съвет къде да отида при професионалист,който няма да ми пощади косата .Благодаря Ви предварително,мили мами ❤

# 747
Здравейте, търся си добър фризьор за подстрижка на къдрава коса. Минах през толкова фризьори и всичките до един ми правят едни и същи прически, които абсолютно не отиват на къдравата ми коса. Няма значение къде из Пловдив и колко ще струва.

Къде отиде в крайна сметка и доволна ли остана?

# 748
И аз моля да споделите намерихте ли добър фризьор за къдрава коса  и къде. И аз продължавам с търсенето.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 19:24 от djasra

# 749

Къде отиде в крайна сметка и доволна ли остана?

Здравей! Извинявам се за късният отговор, сега видях. Ами отидох в един фризьорски салон в Кичука, до градинката до Билата, пусто му забравих името на салона, но така или иначе не ми хареса резултата! Отидох и изрично попитах фризьорката дали може да се справи с къдравата ми коса , и че искам подстрижка която стои добре. Фризьорката, иначе много мила и симпатична млада жена ме увери, че няма проблем, обяснява ми как ще ме подстриже тинтири - минтири и ме убеди да седна спокойно на стола. Хубаво, подстрига ме, но накрая преди да се усетя така ме офъка с филажната ножица, че ми се прирева. (Филажната ножица е табу за нашите коси). Та всичко отиде по - дяволите. След това ме пита как да стилизира косата ми и аз казах - искам я къдрава, никакво изправяне... опита се 5 мин да я стилизира, но мязах на пудел и накрая ми каза - е, айде сега, веднъж права нищо няма да ти стане и започна да я изправя. Накрая не ми даде огледало поне да се видя отзад. Еми.... като се прибрах видях защо, адски неравна подтрижка, която си личи даже и когато ми е къдрава косата. А косата ми сега с тая подстрижка е силно казано къдрава, тъй като тъпата филажна ножица ми помага доста за загубената дефиниция.
Ще се поразровя пак къде точно бях, да имате предвид да не ходите там.
Извинявам се за пространния пост.

Редакция: мястото беше Студио за красота СалонЪт, на ул. Горно Броди, 16.

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 15:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт