Фризьори - Пловдив

• 253 697
  • 814
  •   1
Отговори
# 720
На фризьор ходя само при Елена. Една рускиня, която работи различно от пловдивската школа и на мен стила и ми харесва. Салона и е невзрачен, намира се в центъра, който иска ще дам телефон на лични. Боядисвам се сама, при нея само се подстригвам.

# 721
Аделинда, разкажи за Елена? Как подстригва, ти с дълга коса ли си? Къде е салона?
Аз съм с дълга коса и се е случвало да ми я подстрижат с бръснач или краищата директно с машинка и това не ми харесва. Търся фризьор, който да се старае и да не пъшка колко трудно се подстригва дълга коса...

# 722
Аделинда, разкажи за Елена? Как подстригва, ти с дълга коса ли си? Къде е салона?
Аз съм с дълга коса и се е случвало да ми я подстрижат с бръснач или краищата директно с машинка и това не ми харесва. Търся фризьор, който да се старае и да не пъшка колко трудно се подстригва дълга коса...

С дълга, остра и твърда коса съм, която не е от лесните. И късо подстригва хубаво, курс съм карала при нея.

телефона и
Скрит текст:
0878240846

# 723
Здравейте, имам нужда от съвет.
Косата ми расте след химиотерапия -къса и леко чуплива, малко странна.
Преди бях с дълга коса, фина и тънка, но жива коса. Сега е по-гъста и суха по краищата.
Моля да ми препоръчате много добър фризьор за къса коса, стремя се към черта може би, но сега съм в стил Мег Раян  Laughing
Да е професионалист, на който може да се доверя и за съвет относно прическата.

Благодаря!

Ники от Addicted. Намира се в Капана, близо до сладкарницата на джамията. За късо няма равен.

# 724
  • Plovdiv, Bulgaria
Скрит текст:
Здравейте, препоръчайте ми много добър колорист в Пловдив или региона, защото от много добри фризьори положението с цвета на косата ми е трагично..... Решила съм да правя балиаж ако изобщо стане.

Ако си ходила вече някъде, моля те да споделиш. Иначе във фейсбук гледам салон Hair Light че правят доста сполучличи промени с цвета, но не съм го посещавала.

не съм ходила още никъде, засега съм оставила косата малко да ми се възтанови,защото е в тежко състояние Sad

Доволна съм от Hair Light за балеаж.

# 725
Аз лично съм доволна. Подстригва добре и не си натрапва мнението. Няма преса за вафли и не прави стандартните кифленски прически. Салона не е луксозен, но работи с качествени продукти.

Кой това и къде ?
Това Гаро Папазян...снощи бяхме,ами не съм очарована...или поне очаквах повече.Явно вечер хич не му се занимава Whistling Едвам се върти...
  Да ,Преди години ходех наистина на джаз-балет !  Разкажете  какво съм ви правил , колко платихте , с каква коса сте дошла ,какво ви  е било желанието  , справил ли съм се ,,, или за връхчетата сте дошла ? въртенето не е критерий ,,,,   аз работя плавно  , ако сте очаквали пози и артистични етюди ,не е било правилното ви место както разбирам  , Работя с keune = имам си постоянни клиенти от 24 години съм си там ,,,,

# 726
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали фризьор, който да е по-търпелив с косата? (ама че израз). Имам няколко кичура, склонни към цъфтеж. Неприятното при тях е, че не цъфтят само най-дългите косми, а и много по-късички. Иска ми се фризьор, който внимателно да ми разгледа тези кичури и да премахне изтощената коса, а не просто да реже и после късите косъмчета да продължат да цъфтят.

# 727
Здравейте. Имате ли отзиви за салон Златна рибка?
Търся си фризьор за дълъг боб-каре.

# 728
  • Plovdiv, Bulgaria
Следя и аз.

# 729
Моя приятелка остана много разочарована от една фризьорка там, но не мога да кажа име. Те май постоянно ги сменят..

# 730
Здравейте.

А отзиви за Мон ами в Кючука и Надя?

# 731
Отзиви за Кристил, Кичука на Георги Кондолов?

# 732
  • Пловдив
и аз тука - с питане за добър фризьор в Центъра или близо до Центъра Flowers Hibiscus

# 733
  • Пловдив
и аз тука - с питане за добър фризьор в Центъра или близо до Центъра Flowers Hibiscus
не ходиш ли вече при Маргото?

# 734
  • Пловдив
не ходиш ли вече при Маргото?

Беше ми спешно , а тя явно е на почивка - ограничила си е входящите

Общи условия

Активация на акаунт