Фризьори - Пловдив

• 253 693
  • 814
  •   1
Отговори
# 405
Продължавам да търся  Tired

# 406
Съфорумка ми препоръча "Надежда стил", Капана и по-точно Йовито.  Simple Smile Не съм ходила още, не мога да дам отзиви.  Peace

# 407
Момичета има един салон срещу ПУ, прилича на старовремски и ми се струва ,че вътре ще има фризьори от старата школа. Искам да си сменя фризьорката ,защото ме подстрига криво , а  от години ходех при нея и в сравнение с други ме подстригваше добре, но като ви чета май няма с кого да я сменя. Искам фризьор който е учил за такъв с години , а не някой с по 2 месеца курс както са повечето. И все още търся фризьор за кичури някой ако знае.

# 408
Препоръчвам Васка - салон Лайза, съвсем близо до Иконома. Ако някой се интересува, ще му дам телефон на лични. Simple Smile

# 409
Препоръчвам фризьорката в салон Огледалото в Кичука,за съжаление дори и името не помня.Ходих веднъж,но ми се струва много добра,внимателна е и доста се вслушва в желанието ти.Сестра ми е адски доволна от нея,но не смея да я прехваля,защото ме подстригва само веднъж

# 410
  • Пловдив
Препоръчвам Васка - салон Лайза, съвсем близо до Иконома. Ако някой се интересува, ще му дам телефон на лични. Simple Smile

Аз ходя при козметичката в салон Лайза.Досега на по-мила и старателна жена не съм попадала Peace Вече от 4 години съм си при нея и съм страшно доволна.

# 411
  • Пловдив
Момичета има един салон срещу ПУ, прилича на старовремски и ми се струва ,че вътре ще има фризьори от старата школа. Искам да си сменя фризьорката ,защото ме подстрига криво , а  от години ходех при нея и в сравнение с други ме подстригваше добре, но като ви чета май няма с кого да я сменя. Искам фризьор който е учил за такъв с години , а не някой с по 2 месеца курс както са повечето. И все още търся фризьор за кичури някой ако знае.

Здрасти, не съм се подстригвала в този салон, но по стечения на обсоятелствата минавам поне по 4-5 на ден пъти покрай него. Лично аз не бих позволила да правят с косата ми каквото и да е. Забелязвм, че основната клиентела е на възраст 60+, че и доста над  Simple Smile Веднъж само влязох (беше около 9 сутринта), че ми трябваха монети, за да си взема кафе от автомата пред салона и като попитах дали някой може да ми развали въпросната сума, всички налични фризьорки скочиха върху мен, че още лев не били изкарали какви ми ти пари съм искала да развалям  Grinning Изборът си е твой, както писах не съм ползвала услугите им.  Hug

# 412
sladurka3333 на мен ми трябва фризьор да може да подстригва , да го учил с години , по възможност да му се отдава. Във Варна има доста добри знам къде да отида, в Пловдив живея от скоро и с години ходех при една , която ме подстригваше по-добре от други , но и тя си развали качеството.Преди ме подстригваше по друг начин сега по различен , явно по някакви нови методи които на мен не ми допадат.На темето ми по-къси пластове отпред по лицето по-дълги . Гнездо в косата си няма да правя и начина на подстригване не ми харесва. Имах кана която не можах да сваля , отряза ми я толкова криво , че с месеци няма да мога да я оправя. . Та фризьор ми трябва поне да не ме криви . Карала съм фризьорски курс и докато ме среше някой ми е почти ясно как ще ме издокара. Не търся фризьор да ме прави на буклички и фафлички , имам права коса , здрава и си я харесвам . Искам точно олдфешън пластове за това се бях ориентирала там , защото салона ми прилича на такъв във Варна , където работеха само фризьори от старата школа, ако там не са такива няма да отида разбира се. Тук мисля училището където учат за фризьорство мисля беше Ана Мей, ако някой знае някой фризьор да е учил там , също ще ми свърши работа.

# 413
adelinda, препоръчвам ти моята фризьорка при която ходя от поне 15 години - Тони - в момента работи в един  салон до Ресторант Стадиона. Определено може да подстригва, а също така преподава и на децата, които учат фризьорство в "Ана Май". Ако ти е удобно мястото пиши на лични да ти дам телефон.

# 414
  • В един копнеж!
Някой да е ходил или все още да ходи в салон "Ваня стил"/ намират се на пл.Ал.Малинов/. Реших да се възползвам от тяхна промоция за омбре коса и ми се щеше да знам как работят там.

# 415
За съжаление от написаното не мога да реша къде да ида за подстрижка. И аз искам по-сериозна промяна, в същото време се притеснявам да се доверя без да имам поне малко предварителна информация. А не ми се рискува, защото косата ми е мнооого права и доста тънка. Всеки прекален експеримент може да ме измаймуни яко. Насочете ме - към днешна дата къде на центъра мога да получа добро обслужване срещу поносими цени, защото 50 лева за подстригване (четох и това), дори и с издухване, направо си е грях. ooooh!

# 416
  • Пловдив
Приемам препоръки за добър колорист? Hug

# 417
Здравейте, мнения за фриз.салон Пепето и Пепа Налбантова?

# 418
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми фризьор за къдрене. Писна ми с тази права коса, пък и лятото, като е къдрава слагам само пяна и е ок. Но, искам щадящ косата къдрин. Някъде бях чела за къдрин със силикон...??

# 419
  • Пловдив
Таня си работи. Вчера моята приятелка беше за боядисване, а аз съм в събота за изправяне. Предната събота пак ми правеше прическа  Whistling
Таня е в същия салон, има ли промяна в телефона? Може ли да ми напишете номера на Таня?

Здравейте,

моля някой да ми изпрати номера а Таня от Тракия. Миналата година тя ме подстригва в студио Кадифе. Каза, че наскоро се е върнала от майчинство и че преди е работела в Тракия. Много хубаво ме подстрига и ми оформи косата след това. Работи наистина много добре и не се размотава. Следващия път, когато отидох в Кадифе Таня вече я нямаше там (аз се подстригвам веднъж на три месеца).
Сега искам да я намеря и пак при нея да се подстрижа (още повече след толкова положителни коментари за нея).

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт