Телешкото

  • 5 752
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 6 461
Кисни го предварително в подправки и сосове разни, след това и говеждото става крехко  Peace
Блонди те е посъветвала правилно.
Добре е да преседи в маринатата за около десетина часа в хладилника.

# 16
  • Варна
  • Мнения: 634
Кисни го предварително в подправки и сосове разни, след това и говеждото става крехко  Peace
А в какви сосове и подправки ?
Блонди, аз сега например искам да направя телешко по твоята рецепта със сос uncle ben's , и се чудя в какво да го накисна предварително. Мислех в соев сос, ама да не би после да не се получи добре като добавя и другия сос .  Thinking
Блонди, ще се радвам да ми отговориш  Hug

P.S. Сега видях че в рецептата си пише в какво да се кисне месото предварително.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт