Взимате ли магнезий по време на бременност?

• 65 180
  • 140
  •   1
Отговори
# 45
аз го пиех от 6-я месиц до края по 3 пъти на ден
ако не го пиех ми се схващаше прасеца през ноща и беше много неприятно усещане

# 46
аз съм 20г.с и съм само на витамини,но в тях се съдържа магнезиев карбонат,,ама си мисля,че всеки лекар различно предписва медикаментите,които трябва да се взимат....... имам и едно голямо питане,,,цял ден се превивам на дивана и не мога да разбера тия странни болки ниско долу в корема контракции ли са или бебо ми подритва в яйчниците,,,,моля ви кажете,,,, какво е усещането при контракции??? (ако въобще може да се опише де) лошото е че мойта лекарка не е на работа и не мога да отида на преглед,,,оф ще се побъркам

# 47
  • Стара Загора
И двете бременности НЕ  Peace

# 48
аз съм 20г.с и съм само на витамини,но в тях се съдържа магнезиев карбонат,,ама си мисля,че всеки лекар различно предписва медикаментите,които трябва да се взимат....... имам и едно голямо питане,,,цял ден се превивам на дивана и не мога да разбера тия странни болки ниско долу в корема контракции ли са или бебо ми подритва в яйчниците,,,,моля ви кажете,,,, какво е усещането при контракции??? (ако въобще може да се опише де) лошото е че мойта лекарка не е на работа и не мога да отида на преглед,,,оф ще се побъркам

Успокой се най вероятно бебче рита, но ако болките са постоянни непременно иди на лекар.Става ли ти корема на топка?

# 49
Успокой се най вероятно бебче рита, но ако болките са постоянни непременно иди на лекар.Става ли ти корема на топка?
[/quote]

Не мога да преценя дали е на топка,но усещам една неприятна болка мисля,че е от матката,а може и от яйчниците,,,,ама не е спряла от няколко часа,,,,първо бебо ме риташе,а след това се появиха тия симптоми,,,а има ли някаква връзка,че ползвах Гино-Дектарин-влагалищно 10дни,,изписаха ми го заради гъбички,,,,,леле главата ме боли от притеснение

# 50
  • Пловдив
И аз в групата, пили магнерот от 6 месец, та до раждането с планирано секцио  Peace

# 51
Пих Магнерот през 5,6 и 7 месец от бременността, заради контракции.

# 52
  • София
Аз пиех Магнерот от четвъртия месец заради болки,доста сериозна доза-три пъти на ден по две хапчета.И въпреки това родих 45 дни по-рано...

# 53
  • Пловдив
Аз пиех магнезий (Магнерот)от четвъртия месец,заради контракции.В края на осмия месец го спрях и след два дни родих.Не знам,дали е свързано едното с другото,но ако ти е предписан го пий.

# 54
Към края на седми месец ми бяха изписали Магнерич, но изпих две таблетки и спрях на моя отговорност.Почивах си повече и това беше... Simple Smile Проблеми не съм усещала да имам, напротив  - лека бременност, с изключение на отокът от последния месец преди да родя. Simple Smile

# 55
  • София
Пиех Магнерот до началото на 9 месец Peace

# 56
 Пиех Магнерот от началото на 8-ми месец до началото на 9-ти.Генеколога, който ми водеше ЖК се беше изплашил че съм имала много стегнат корем.Еми ,аз не се спирах на едно място  Whistling

# 57
  • Бургас
Пиех Магне В6 от 5 месец, заради контракции, до 20 дни преди термин. Родих 2 дена след това.

# 58
Доста време пих Магнерот.

# 59
Първите 2 месеца пих Магнерич, после в 6 месец отново. А 2 пъти ме включиха на системи с магнезий.

Общи условия

Активация на акаунт