Взимате ли магнезий по време на бременност?

• 66 370
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
Аз започнах да пия магнезий /Магнерот и Магне В6/ в края на шестия месец, защото имах отлепване на плацентата и за това го пих до края! Родих в деня на термина по естествен начин. Мисля, че магнезия помага, но аз за всеки случай пиех с него и Папаверин по същата причина! Успех!  bouquet

# 76
Пиех калций, магнезий, желязо и фолиева киселина през цялото време

# 77
Пиех магнерот от 4 месец до края,защото бях с контракции.Родих 4 дни преди термина.

# 78
  • София
Пих го от 5-я месец до 34 - 35г.с., защото имах контракции. Аз го пиех под формата на Диаспорал, по 1 прахче вечер. Родих една седмица преди термин.

# 79
АЗ СЪМ БРЕМЕННА В 17Г.С. И ДНЕС ЛЕКАРЯ МИ ПРЕДПИСА МАГНЕРОТ,НО САМО ПРОФИЛАКТИЧНО ДА ГО ВЗЕМАМ БЕЗ ДА ИМАМ ОПЛАКВАНИЯ.

# 80
Пиех Магнерот от 5-я месец до края на бременността.

# 81
  • София
Поради чести контракции и аз бях на магнезий от 5 месец. Пих Диаспорал по 1 прахче на ден.  По-късно в 7 месец доктора при който раждах ми назначи изследване на нивата на магнезия, за да се види дали наистина организма има недостиг. Оказа се че явно не съм усвоявала добре Диаспорала и ми предписаха Магнерот. Пих го докато влязох в 9 месец. Родих нормално десетина дни преди термина.

# 82
  • Варна
Първият път не съм пила, сега пия от 6 месец

# 83
  • по света
Да,пила съм и през трите си бременности.

# 84
  • Sofia
Пих от края на 4 - ти месец май чак до края с малко прекъсване, защото бях с контракции. Бебето тръгна нормално 9 дни преди термина.

# 85
  • около Варна
от края на 6-ия месец пиех магнезий и още един куп хапчета, заради контракции и накрая даже преносих два дена.

# 86
През първата си бременост не съм изпила нито едно хапче, но сега не е така. От 7-мия месец пия Гинипрал и Магнерот 3х1, защото имах болки и шийката на матката беше започнала да се скъсява и подготвя за раждане. Утре влизам в 9-тия месец , днес на прегледа гинеколожката ми каза да ги пия до 15 април, защото термина ми е на 8 май и да не стане така да "бутаме" бебето да излиза. По принцип магнезия се изписва при проблеми свързани с преждевременно раждане.

# 87
По принцип магнезия се изписва при проблеми свързани с преждевременно раждане.

Да но и не бива да се прекалява,за да не се преноси бебето.Аз сега започнах да го пия,а съм 20г.с,защото получих контракции.

# 88
Да Магне В6

# 89
  • Толбухин
Магнерича пих с малкия,заради контракции,болки в кръста и схващане на краката.

Общи условия

Активация на акаунт