Шареният свят януарчета откриват, все по-рядко те заспиват!

• 13 619
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Ханна, честит рожден ден!
Много щастие, здраве и слънчево настроение!

# 61
  • София
Ханна - Честит Рожден Ден. Много късмет, всичко да ти е наред!

Ели , Приказке , Патенце - дано се оправите скоро и всичко да е наред. Praynig

Днес времето ие още по-хубаво. Направо само за разходки. Grinning

Нашата педиатърка ми каза да започвам с плодови пюрета, вече и било време, и аз още се чудя дали да я слушам или да изчакам поне да стане на 3 месеца и половина. Вие как сте по въпроса със захранването. newsm78 #Crazy
Желая Ви приятен ден.

# 62
                                                   Ханна , Честит Рожден ден !!!
        Бъди жива и здрава , обичана и желана , красива и усмихната съпруга и мама !!!

# 63
  • Варна
Явно в Сф е доста по-топло, на нашия балкон например в момента е 11 градуса. Аз мисля да обличам така - с боди и тънки ританки, отгоре гащеризонче, отгоре жилетчица, и с одеяло.

# 64
Ох, Ханна, и тук е много топло, ама аз нали съм патка и до онзи ден го носих с вълнено гащеризонче по съвет на майка ми #Cussing outи сега някак ми е странно изведнъж да го разхвърлям, най-вероятно ще му сложа грейчица, тя все ми намиля на главата, аз хубаво си бях решила никой да не слушам, мъжът ми твърдо седеше зад моите решения как да го обличам, ама тя постояно като ми грачи и аз губя увереност.
И се обвинявам, че вече съм го изнежила, а не трябваше така да става...А той милия като му махнех този гащеризон и рита и се радва ,умрял от кеф, ама какво да ви занимава, ще си го обличам по-леко вече, пък който каквото ще да казва, но пък сърце не ми дава да се карам с нея, тя толкова ами помага, но пък ако не е на нейната и се сърди.
Не знам как да постъпя, не си струва детето да е жертва на нечие спокойствие...

# 65
  • Там....където всичко е възможно ....
Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те Хана за РОЖДЕНИЯ ДЕН.     bouquet  bouquet
И при нас времето днес е много топло само за разходка PeaceАма моята малката само спи  Grinningвчера успях да излезна чак към 5 ами тя не се събужда и аз да не я стресна докато спи Whistling си чакам да се събудииии,чакам си TiredНо днес ще постъпя така преди обедното хранане я обличам за излизане храня я и драсвам на вън,че тя като си заспи докато я кърмя чакаи си да се събуди Tired
На всички болни мами и бебоци бързо оздравяване Peace
А на всички останали приятни разходки Hug

# 66
Фил, манипулацията наистина е незначителна, за секунда става. След това Боби си приказваше и 2 часа след това си хапна сладолед, не го боля изобщо. Нали беше голям вече, така че можеше да си каже. А на него тогава му извадиха и третата сливица с местна упойка, че е алергичен. Стискам ви палци, всичко ще е наред! Hug

mama tan4e, и на мен дрехите не ми стават. До скоро ходех с гащеризон, а сега само в един панталон се побирам и само с него си излизам. Embarassed

Я, DjulichkaHug Нещо ми се губеше напоследък  newsm78

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХАННА!!! Желая ти много здраве, щастие, късмет, по-красива от цветята и по-усмихната от слънцето Hug
И аз много се чудя с това обличане. Вчера беше с боди с дълъг ръкав, гащеризонче, дънки, яке и кецове, ама май му беше топло, та днес може и по-леко да го облека. А, и отделно в количката го завивам с одеалце и покривалото на количката newsm78

# 68
ханна честит рожден ден и от мен! чудя се какво още да ти пожелая, затова нека всички твой желания да са мой пожелания! newsm59

# 69
Ханна честит рожден ден!пожелавам ти много щастие и любов bdbaloni
хайде сега да се набъркам по въпроса с кинезитерапевтите завършили в Русе-мъжът ми -Станимир е от курса на Дилиян и Албена поздрави и на двамата от него  ,а аз завърших там 2000-та година !Фил ти от кой курс си?
ох ще излизаме май на вън че малката яко се дере и не иска да спи в къщи после ще се включим пак.
хубав ден момичета newsm53 newsm53

# 70
Охоооо, мимозке GrinningГледай колко е малък светът Wink
Аз завърших 2002г, предполагам че ти си от курса на Мартин, Елена, Петя...

# 71
Хана, миличка честит рожден ден!Много здаве и щастливи моменти !
Честити три месеца и на големият мъж Мариян Hug
Завиждам ви за хубавото време Sad При нас е 11гр но почти цяла зима беше толкова.Дано и тук да стане вече към двайстина!Ох вече нямам търпение да се прибера къде е чак десети юни Sad

# 72
Усмивка - и Стефчо много говори, гука, пее и вече и със глас се смее Mr. Green
А какво каза твоето Педи за захранването на нашите бебчета?

Моето педи каза , че Мими е почти на границата между доносени и недоносени
Постави първата игла Пентаксим - нямаше проблеми след това .
Та той ми обесни ако искам да опитам този месец с плодови сокчета или пюрета , другия евентуално със зеленчукови и така ...  и ако има някакъв проблем - просто ги спирам .

Обаче : Мими - не желая ябълки - нито на сок нито на пюре . Категорична е - аз се борих с нея, обаче тя плюе всичко .
От вчера се опитвам да й пробутам морковче - резултатът е - нейните и мойте дрехи са натопени във Вениш.

Някъде бях чела, че детето обича това, което обича майката .
Не знам дали е вярно, но аз също не обичам ябълки и моркови .

Сега се ослушвам и мисля кво да й предложа да похапне тези дни .
Приемам идеи .
Днес времето е страхотно и ние изчезваме - по късничко ще се включа пак . Grinning

# 73
Температура 37гр при бебета нали е нормална?
Нали знаеш, че при бебетата температурата е с 0.5 градуса по-малко от това, което показва термометъра?
Т.е., ако измереното е 37.0, значи температурата и е 36.5 градуса реално, така че, всичко е наред Simple Smile

Не, аз не го знаех това . Защо така ?! Интересно ми стана ?!

# 74
Само ако се мери в дупето се маха 0,5 градус, под мишницата-не.

Общи условия

Активация на акаунт