Шареният свят януарчета откриват, все по-рядко те заспиват!

• 13 317
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден Ханна  newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2 bdbaloni bdbaloni baloni baloni Желая ти много здраве, късмет, слънчево настроение и хубави емоции, придружени с много усмивки   bouquet и бъди все така позитивна  Hug

Как ви се радвам на канадските мами за организацията  Hug страхотни сте всички  Hug

# 46
Ханна, и аз се присъединявам към пожеланията на Дама, а и букета много ми хареса!

Честит Рожден ден Ханна!
Яки запивки, чаровни усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша. Здраве в изобилие и радост до безсилие!

Бъдете всички щастливи в къщи.

# 47
  • София
Заспа момчето малко и хайде сега да полафим. Laughing
Здравейте първо на всички в тази слънчева утрин. Като погледна така навън и душата ми се изпълва с топлина. Обичам слънцето да грее. А като грейне и усмивката на лицата на моите деца...какво друго може да те направи така щастлив. Мммм нещо днес съм изпълнена с любов, но времето предразполага. Laughing
Седя и си мисля, вече в това стоплено време как мислите да извеждате бебоците, одеялца ще им мятаме ли или само по дрешки? newsm78 Чудя се какво да правя, дали по дебела дрешка или по-тънка и одеяло. Rolling Eyes Вие???
Фил, дано всичко се окаже наред. При нас предполагам проблема си остана от шишето където ползвахме почти месец докато се регулират нещата с кърмата. Пиши после какво е станало.
Zimna prikazka дано и вие бързо се оправите. Praynig
Приятен и усмихнат ден на всички бебета  и майки. Hug

# 48
Честит рожден ден, Ханна!   bouquet Много щастие   Hug

Канадските мами - много сте хубави  Simple Smile

Ели - дано се оправи Мими скоро  Praynig

Усмивка - и Марти много говори на бебешки  Simple Smile

Фил - дано да не си добра в диагнозите и всичко да е наред.

# 49
  • София
Честит рожден ден Ханна!
Пожелавам ти много да те слуша Михаела, тати много да ти помага и двамата много да те обичат!

# 50
можете ли да ми препоръчате дерматолог в София? трябва ли да е специално детски или може общ?

Ханна, ЧРД!

# 51
Честит рожден ден,Ханна! hbday!

# 52
Мила Ханна, Честити Рождне Ден!
Бъди много обичана, щастлива майка, здрава и все такива хубави колажчета! Wink

Ни е също днес имаме рожден ден, ама това стомахче така го боли сутрин и пръцка, не мога да си го обясня, нали уж ще ни минават коликите, какво става?
dama, аз от сутринта кисна ту на едната, туна другата тераса и не мога да взема решение, сигурно ще взме апелена и покривалото, то по-скоро спира праха, но не знам колко дбебела пелена да взема.
За обличане ще сложа тънки ританки, дънков гащеризон, боди с дъдллъг ръкав, блузка памучна, ама не знам с грейка ли или с яке отгоре newsm78

# 53
ХАННА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Hug Нека всички твои желания бъдат мои най-искренни пожелания   bouquet

Усмивка - и Стефчо много говори, гука, пее и вече и със глас се смее Mr. Green
А какво каза твоето Педи за захранването на нашите бебчета?

Ели - бързо оправяне на бебка, с теб сме  Praynig
Фил - дано всичко е наред и не се налага операция  Praynig
Канадските мами - страшни сте, много хубави снимки и поздравления за организацията  Hug

Ние вчера такава хубава разходка си направихме, времето беше страхотно. И след малко пак хващаме пътя, максимално да използваме деня.   Crazy Весела разходка на всички   bouquet

# 54
Добър ден! Grinning
Бая съм недоспала, ама в този хубав пролетен ден някак не се чувствам толкова зле Simple Smile
А и си имаме рожденичка, хубави хора тез овни, бе! Heart Eyes

Приказчице, аз не съм се шашнала за юздичката много-много, защото прочетох успокояващи неща.
Че там почти не е кръвоснабдено, евентуално 2-3 капки кръв потичат, че няма нужда от упойки, шевове, че бебето плаче от дискомфорта на манипулацията, отколкото от болка.
После било хубаво да се сложи на гърда да суче.
Но ти все пак си минала през това, наистина ли е толкова незначително? Rolling Eyes
За мен е важно да оправим този проблем, ако от там идват нещата с неправилната захапка.
Защото не е нормално след почти 4 месеца все да ме боли, заради тази болка кърменето не ми носи никакво удоволствие Tired
Просто стискам зъби и знам, че така е правилно да храня детето си.
А с Пресил беше повече от удоволствие, плаках като дете когато се наложи да го отбия.
Даже си мисля, че ако първият път имах такъв дискомфорт нямаше да издържа и щях отдавна да прибегна до АМ.
Айде, че много се отплеснах.

# 55
Хана - честит рожден ден. Пожелавам ти една много щастлива, спокойна и здрава година.  Hug

Мойта Анжелка от няколко дни сама се обръща от корем по гръб, а днес докато си говорехме с баща и , се завъртя от гръб по корем и ни събра точките Shocked. Още е много малка за това, ама...може би защото е по слабичка и много жилава.
 ThinkingВече не мога да я оставям сама на кревата ни, може да се претърколи. ooooh!
 newsm44 идва топло време, ще има много разходки и срещички Wink с януарките... Hug

# 56
добро утро!редовно ви чета,когато мога и за дерматолога-Албена Ангелова от кожното(29 поликлиника),работи най вече с дечица,има информация по форумите за нея,чукни в гугъл!Аз съм водила моето,става със записване!Приятен ден! Simple Smile

# 57
Момичета,времето навън е страхотно,но като преровя дрешките и видя,че не ми стават...При вас как са нещата?

# 58
  • Пловдив
Благодаря ви за хубавите пожеланията момичета  Hug
Да ви се връщат и на вас  Grinning

Канадки - много ми харесахте как сте се подредили за снимките Laughing
Фил, дано всичко да е ОК  Praynig
Ели, кураж и бързо да оздравява Мими  Hug

Евито, честита ви месечинка  Hug
Незнам как е времето в Плевен, обаче като те слушам за какви дрехи говориишш. ..
Аз вчера Михаела я извеждах с боди с къс ръкав, тънък гащеризон и една блузка с цип, но разкопчана. Отгоре с пеленка. Никакви якета, то над 20 градуса е все пак.
Дори както е така ходих и с кенгуруто в банката на второто излизане, че с количката е абсурд, и не съм и обличала други дрехи.

# 59
  • София
Ханна, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, усмихната и все така позитивно настроена!

Общи условия

Активация на акаунт