Работещи майки 2006 г. - тема 14

• 22 896
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • на правилното място, в точното време

Честит Рожден ден, Калинче! Здраве, радост и много весели моменти с любимите ти хора!  Hug

# 76
Кали, честит празник! Здраве, щастие и късмет!

кате, кво се оплакваш скъпа... аз по-бременна  от теб  излязах  hahaha hahaha hahaha. Добре, че имам оправдание с удара по главата, че мъкааааааааааааааааа.... А ти бременна в 4-ти месец със 148 кво се шашкаш, че си затъпяла. Мисля, че твоите хора ако го направят този тест и им събереш резултатите ще са по-малко  Joy Joy Joy. Та ако не ти достига речник да се изразиш - просто си спомни, че 100 точки е средния резултат на човечеството и дори бременна си в горния 1%.

# 77
E Розичка тоз пък тоя тест е един показател  Joy  Joy  Joy както и да е  Wink
Калинке, де си да почепиш  Hug   bouquet

# 78
Ами те всичките са подобни... Тези на менса са само с картинки. като за деца втори клас.

# 79
  • нейде там, където ....
Кали, честит рожден ден!   bouquet
Още поне сто години - все щастлива и обичана!

Честито на всички празнуващи през последните няколко дни, дето пропуснах - ама зло да ги забрави, както аз ги бях забравила  Hug

С той тест и аз се смях много, ама според резултата, май съм за гинеколог . . .  hahaha
Да кажа, в свое оправдание, че успях да му отделя двайсетина минути и съм отпуска, в нас, с новия компютър

# 80
Аз си признавам, че пийвам бяло винце и хапвам френско сиренце по никое време и сама. Ми така е Кали като не черпиш - да седнем всички заедно Crossing Arms

Ходих да търся подарък за детето на гледачката, че утре става на 2г. Това моето диване ме разиграва из целия магазин, а после по пътя наобратно не спря да мрънка - първо и пречеха обувките - свали си ги, после пък искаше да ги обува - ама не може сама. После същата история с чорапите. Дали и нея не я е подхванал вече тоя прословут бебешки пубертет Rolling Eyes

# 81
МНОГО ВИ ОБИЧАААМММ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря за пожеланията, цветята и положителните мисли !

това е почерпката, скромно, но от сърце.... стомахът ми много поздрави с бурни овации снимките на манджа и реших да спра рзко търенето на подходящи апетитни снимки.

ще е отчета както подобава след -8 кг

цял ден бачкам, а сега отива на ресторант... днес съм за първи ден от седмица насам на нещо по-различно от мръвка и тръпна в оакване на зелената салатка  Mr. Green

# 82
Кали  Hug , да споделиш резултата от диетката после!
 Момичета, има ли някой , който разбира  от заплати в рекламния бизнес ? имам питанка на ЛС! Само ми свирнете! Praynig

# 83
Калинке, точно на рождения си ден ли намери да дюканстваш?! Героиня! Хайде, голямо  Hug и от мен с пожелание за много здраве, сили и воля, с които да победиш на всички фронтове! Да си все така готина и много да те слушат мъжете! Приеми тези цветя от нас с бебчо Иван  ,    пък утре като се наспиш, може да ни черпиш по една тричава палачинка - понасяме я, даже ни харесва.

# 84
Кали, честит празник пожелавам ти много здраве и щастие smile3525

Вчера първо свекър ми а след това и майка ме питаха за Цветница какво съм предвидила и какво искам да му купят а аз го бях забравила Здравчо напълно, ей такова нещо с Петър не ми се е случвало трябва да се стегна.
Ние имаме сериозен проблем с него не яде нищо готвено, никакви пюрета само салам или кюфтета, кроасани, домати и краставици  това продължава вече втора седмица вече почвам да се притеснявам.

# 85
Кали кажи за колко време смъкна тез 8 кила.
Аз също пробвам сега Дюканската диета, че вече ми писна да съм слон Tired

Ваня, мисля че няма смисъл да се притесняваш, може да са му омръзнали готвените манджи.
Преди около три-четири месеца Вики всеки ден ядеше супа или нещо готвено, но изведнъж спря. Сега не ще да погледне готвено, както казваш ти яде зеленчуци - главно нитратни краставици и домати, и месо /кюфте, пържола/ - ама той по принцип си е вълча порода де. Много обича месо.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 09:31 от Поли`

# 86
Ваня, аз много не схващам за какво се притесняваш - ако имаш избор между манджа и скара със салатка ти какво би яла? Ааааа, да не е лудо детето да яде манджи  Joy Joy Joy. Иван не яде манджи при нас вече трети-четвърти месец (в Дг казват, че ядял ама не вярвам особено), хапва месце и направо го намирам за повече от нормално. единственото притеснително е да не се запече, но ние нямаме такива проблеми  Mr. Green. Хапва си филенце, месце - направо си е правилно ориентирано детенцето.

# 87
И Ясмин е същата. Само дето напоследък и месото пропуска и ръфа само домати и краставици. А има ли гъби - забрави да хапне нещо друго. Докато не обре всички "бъки" от всички чинии не мирясва ooooh!

# 88
Калинче, кажи таз диетка каква е  Praynig Не бъди егоистка , де!
Аз нямам особени постижения с диетата - само -2 кг и 6 см от обиколката на корема/ хората му викат талия  Joy Joy Joy/
 Този тест ако е критерии  newsm78 138 ми е резултата, ама не ми вдъхва доверие  Rolling Eyes
 Много едностранчив ми се вижда - все в една област забива. Поне се успокоих не съм бременна  hahaha hahaha
 За яденето - детето откри напоследък сухите месца и сега само рови в хладилника. Вече не иска кашкавал, "месце" да има, гъби,маслинки,"моков"

# 89
Ох Петър на тази възраст хапваше каквото му дам.Сега яде почти само сухо.Днес  бавачката ми каза че то се е видяло че ще яде основно кюфтета та поне щяла да отиде до един магазин дето мелят каймата на място да ми купи хубава кайма, да не ядяло детето боклуци, голям късмет изкарах с нея.Днес твърдо се е заела да го мъчи с пилешка супа.

RAVIA не са малко два килограма. Аз почнах Дюкан  да видим до кога ще издържа.

Общи условия

Активация на акаунт