МАЙчета 2005 (109)

• 12 719
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Леле нещо съм объркала датите.
Пателинке newsm38  party002 Tada да си жива и здрава!
Биренка браво за изпита,да черпиш ей.

# 241
  • Mediterraneo
Пателинка, ЧРД   bouquet да си здрава и щастлива!

Абе какви суми спрягате вие  Shocked?! Аз навремето за 1000 кинта сватба направих... Как 500 лв за един детски РД?!
Първата година децата бяха малки, събрах приятелките си с децата на едно кафе в парка. Около 15 човека бяхме в крайна сметка, платих не повече от 50 лв( сандвичи, сладолед, малко алкохол, кафета, сокове за децата). На другия ден правихме кръщене и събрахме роднини- целият масраф не ми е седнал повече от 150 лв.
Миналата година на друго място бяхме, бройката на хората беше малко по- голяма, сметката ми възлизаше с малко отгоре. Вечерта се събрахме с 3 приятелски семейства- пак не повече от 70-80 лв, като се има предвид, че ние наблягаме на пийването  Mr. Green
И подаръците да сметна, пак един РД на детето до 200 лв не мога да го докарам  Crazy Ужасена съм от цифрите, които споменавате.

# 242
Ами това е факт, не си измислям.
Преди две години, за първия РД в Патета си спомням, че теглихме чертата на към 250 лв. А това е преди 2 години, все пак.
Тук пият кръв и режат глави Laughing

# 243
Честит рожден ден на Пателина! Да е много щастлива и усмихната  bouquet

Ние рождения ден ще го празнуваме на две порции вкъщи. Веднъж с баби и деди, веднъж с приятелите ни и с децата им. Няма смисъл от клуб, защото приятелите ни с деца са само две семейства. 

Катка, беше питала как съм - като цяло добре, почти не ми се гади вече, не съм повръщала от една седмица, обаче много често ми се мени настроението, което ме тормози лекинко.
Чакам с нетърпение да дойдат почивните дни, ще си взема двата дни отпуск между Великден и Гергьовден и смятам да си почина много. И да обърна повече внимание на Мишка, че тя горката е все пренебрегната заради моите неразположения напоследък Confused

Да ви кажа моите колеги какви ги свършили. Бях попитала дали мога да изляза отпуск тия два дни и се разбрахме с шефа ако успея да си завърша проектите, да изляза, ако не- да си дойда на работа. И колегите ми му казали, че те щели да поемат работата ми, да ме остави да почивам. Сладури Heart Eyes

# 244
На мене под 200лв не ми излиза 4рдто.
Феъри страхотни колеги имаш.

# 245
Честит рожден ден Пателина! Много здраве, щастие и късмет ти желая!
Браво на БарбаРенка  smile3501
Миналата година на Маги РД го празнувахме в детски клуб и ни излезе около 300 лв. Да, ама не свърши дотам  Wink. После празнувахме и с родата  #Crazy. Тази година РД и се пада в почивните дни, та ще спестим от детския клуб, че масово приятелите ни ще са в провинцията  Wink.
Поздрави на всички и бързо да оздравяват болничките   bouquet

# 246
Нинче Честит Рожден Ден! Да си много обичана от двамата мъжета и да те слушат!

Катка по-добре превантивно АБ, повръщане от секрет + фибрилна Т не е добра комбинация. Ако имате добър детски пулмолог заведи я за консултация за всеки случай.

Мерка бравос че се разплати с държавата!

Нашето РД към 200-250 мисля че ще е. Все пак зависи броя гости, времетраенето...

# 247
Здравейте!

Аз бачках 2 дни подред и беше лудница в хотела, побърках се от работа Crazy

Ние сме добре. Дени се опита да го хване вируса с повръщането, но му се размина. В понеделник е повръщал 2пъти в градинката, взех си го пребледнял, с лека температура. И повече - нищо, нито е повръщал, нито Т е вдигал. Имам съмнения, че е ял нещо кофти за закуска в градинката и от това е било всичко Thinking

Дени вече си спи сам в леглото, защото се пренесохме в спалнята. Много му е кеф и все повтаря " ей, много е готино да спиш в свое собствено легло" Laughing

Искам съветче, мнение Praynig Не съм кърмила вече почти 2 седмици, нямам никакви проблеми с гърдите, не ме болят, не се препълват, макар че кърма все още има като стисна. Но цикъла ми се побърка. Последния път още на 13-ия ден започнаха ужасни болки ниско в корема, докато ми остане ред и смените ни с гинеколожката съвпаднат, ми дойде - на 19-и ден. Беше ужасяващо силно и болезнено, продължи 9 дни, за пръв път такова нещо ми се случва. ooooh! 2 дни само бях без превръзка и сега пак има нещо....егати. Утре съм на гинеколог, ама се притеснявам какво става. Дали е възможно хормоните ми нещо яко да се бъзикат след това 3-годишно кърмене, при това доста често и внезапното спиране Tired newsm78

Ние сме скромни в празнуванията - не повече от 100 лв ще ни излезе всичко край РД-то на дребен:)

Пателинка, да си жива и здрава! Честит рожден ден и весело изкарване!

Чао от нас! Скоро ще се отчетем със снимки в албумчетата, че отдавна вече не присъстваме там Sad

# 248
Честито на всички празнували и празнуващи!  bouquet
Нямам време за писане,но драсвам два реда да знаете ,че сме добре!РД-то на Даката е баш на Великдени не съм го изумувала още,нито подаръка.Дано тия дни ми дойде в повечко времето,та да попиша! Heart Eyes

# 249
Нинка, честит рожден ден и от мен!Пожелавам ти здраве, щастие и прекрасни моменти с любимите ти хора!  bouquet

Катка, моля се Авичка да се оправи час по-скоро! Praynig
Барбаренке, честито за изпита! Hug
И при нас РД-то няма да мине тънко - на обяд съм поканила бабите, следобяд сме на клуб с приятелчетата, а вечерта с останалите близки и роднини. Whistling

# 250
Момичета, специален поздрав за вас Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=YKYFXgRkkSY

# 251
  • София
Хехе, браво на Денис  Laughing

Ние тази вечер бяхме на цирк. На мен ми хареса, ама Ема беше ококорила едни очи  Heart Eyes
Много се впечатли, обаче към 22 часа /започна в 19.30/ и се приспа и трябваше да си тръгнем.

Аз днес толкова се влюбих в две ризки за Ема, че едната я взех по-малък номер /92, ама изглежда по-широчка/, а другата по-голям /116-122/.  Whistling
Пак ме е хванала манията да и купувам дрехи и ще имам разговор с будната спестовна съвест в семейството  Crazy

# 252
Леле Дени е голяма скица!
Гуш споко,не си само ти, и аз през ден купувам по нещо на Ники.
Ние днес сме на кръщане, ще контя Ники по този случай Wink
След малко отивам на пазар.

# 253
Е, много ме развесели Дани!
Голям сладур е, а и се справя страхотно  smile3501
Явно детския шопинг е краста  Joy. Аз уж излизам да си купя нещо, а се прибирам с дрехи за Маги. Нещо не мога да си сложа спирачка  Wink

# 254
  • Mediterraneo
При нас нещата са тотален спек  Tired
Снощи моето дете като каза, че ще кашля, елате да видите кашлица! Абслютен спазъм. Заспа с мъки в 23.30 и като се почна- на всеки половин час 1 час кашляне... Не съм мигнала. Добре, че не вдигна Т  Praynig
Тази сутрин я водих на двама лекари- на дежурен в поликлиниката и на частно при лекарката, която ни беше лекуваща при последното лежане в болницата. Слава богу, гърдите са чисти, но дори след 5 дни Медоклав, гърлото й е много неспокойно, носът й буквално се лее, а и тази спастична кашлица... В болницата й бяха изолирали бактерии в носа. Сега лекарката се съмнява, че може пак да ги има и ни изписа АБ, който би трябвало да ги повлияе, Сумамед. И айде още 5 дни на АБ  Confused
От началото на годината, за 3 месеца и половина, няма да ви казвам за какъв брой АБ иде реч... Много ми е криво, тотално съм срината. Все повече се замислям да си гледам детето, докато тръгне първи клас, сериозно ви казвам...

Общи условия

Активация на акаунт