Пробвала ли си да засилиш малко имунитета на Силия? Тук, във форума много се пише за AD Liquid for Kids, а аз лично реших да взема за Ники сиропчето "Нони" на Кали вита-чух много добри отзиви за него. Малко е скъпо обаче-116 лв.+вит. С и мултивитамини на същата фирма ще го вземам 
За рождените дни-ами толкова ми излизат, бе братче
Миналата година само двете торти ми бяха 100 лв.- на Неделя, отделно 20 малки+30 възрастни(това беше миналата година). Кумци, кумове, баби, дядовци, лели, вуйчовци...Голяма тайфа бяхме....По-миналата година пък имахме и кръщене....Тъй съм аз, все се чудя на хората как успяват да се справят с по-малко средства, аз изкарвам, ама и харча Иначе за шопинг-манията...какво да кажа-тресе ме лудницата отвсякъде. Само за тази седмица съм взела 3 костюма от Марикита(панталон+яке)+ 3 блузки(къс и дълъг ръкав), 1 елек и други дребни джунджурии от "Касида" и 2 партки от Ларедута получих
Нямам спиране...ама като ми е хубаво детето и всичко му отива...пък и той като майка си има нужда.А не е като да ги изкарвам лесно. За тези 2 дни имам 20 страници юридически преводи, а от понеделник до сряда(освен всички други дребни+вестника)-още 10 страници туристически брошури с някакви светилища, оброчни плочки, маневрени войни и т.н.

. Вече е по-добре, все още кашля лошо, но все по-рядко. За днес съм и приготвила торта лично производство
. Дано да става за ядене, че ще я носим за обяд у свеки.
Да расте здрава, здрава, здрава. Много усмивки и сбъднати мечти!
Просто миналата година по същото време преживяхме нещо подобно, сега пак
Междувременно продължаваме с АБ и една купчина сиропи