МАЙчета 2005 (109)

• 12 705
  • 306
  •   1
Отговори
# 255
Тарталета, много съжалявам  Sad Пробвала ли си да засилиш малко имунитета на Силия? Тук, във форума много се пише за AD Liquid for Kids, а аз лично реших да взема за Ники сиропчето "Нони" на Кали вита-чух много добри отзиви за него. Малко е скъпо обаче-116 лв.+вит. С и мултивитамини на същата фирма ще го вземам  Thinking
За рождените дни-ами толкова ми излизат, бе братче  Blush Миналата година само двете торти ми бяха 100 лв.- на Неделя, отделно 20 малки+30 възрастни(това беше миналата година). Кумци, кумове, баби, дядовци, лели, вуйчовци...Голяма тайфа бяхме....По-миналата година пък имахме и кръщене....Тъй съм аз, все се чудя на хората как успяват да се справят с по-малко средства, аз изкарвам, ама и харча  Embarassed
Иначе за шопинг-манията...какво да кажа-тресе ме лудницата отвсякъде. Само за тази седмица съм взела 3 костюма от Марикита(панталон+яке)+ 3 блузки(къс и дълъг ръкав), 1 елек и други дребни джунджурии от "Касида" и 2 партки от Ларедута получих  Blush Нямам спиране...ама като ми е хубаво детето и всичко му отива...пък и той като майка си има нужда.
А не е като да ги изкарвам лесно. За тези 2 дни имам 20 страници юридически преводи, а от понеделник до сряда(освен всички други дребни+вестника)-още 10 страници туристически брошури с някакви светилища, оброчни плочки, маневрени войни и т.н.  Crazy

# 256
Дано Силия се оправя бързо Hug

# 257
  • Варна
Моят часовник показва 0.20 часа, така че вече е 20 и искам да честитя рожденния ден на първото Майче станало на 3г(тези дето не пишат не ги броя Embarassed)

Катка, да ти е жива и здрава порасналата девойка. Все такава сладурана и чаровница да бъде и да ви носи само радост.

Дано Силия да оздарвява по-скоро. И въобще всички болни да оздравяват
Сиска, според мен е нормалон да има известно разместване в цикъла след края на кърменето и при мен така се получи. Даже пих Дуфастон за отрегулирането му. А за гърдите като отбих Детелена не съм се цедила, но доста време след това излизаха по няколко  по няколко капки.
Да ви се оплача. . Вчера пътувахме с Ивчо от Русе за Варна с влака  и разбира се, докато се кача с багаж и дете вече във всяко купе се беше разположил по един човек. Понеже нямаше празно, както обикновено успяваме да пътуваме сами двамата и прескочих едно с един младеж разположил се като у тях си и едно с две момчета с малко хулигански вид реших да вляза при една прилична на вид пенсионерка. Е да ама още като влязохме с майка и с детето и тя започна да бръчи устни и да съска. Попита майка ми дали тя няма да пътува и беше много доволна, че майка ще слезе. Е като останахме сами и се почна защо не стоял на едно място. Тя не можела да затвори вратата, защото и било топло, защо се качвал по седалките с обувки, а на такова малко дете с къси крачета никак не му е удобно да седне с гръб към седалката и се качва на нея. Накрая заяви, че аз не съм си възпитала детето и че не мога да го възпитавам, защото не му правя забележки и при моя опит да се защитя каза да не съм и говорила, защото ще се оплачела на кондуктора да ми направи забалежка, защо разрешавам на детето да цапа купето. На дрегата русенска гара се качи нейна позната и тая като почна да се хвали на какви екскурзии ходила, колко пари изкарвала, абе намери си публика жената. Добре че пътувахме с нея само 1 час, защото не знам как щях да се стърпя още да съска насреща ми.
Ами палав е много и не може да стои на едно място, не се съборазява въобще със забележките ми и си е доста своенравен, за съжаление. Все пак обаче е почти на 3г и не мога да очаквам да се държи като възрастен.

# 258
Честит трети рожден ден на Ава!Да расте щастливо и здраво дете,да обича мама и тате и да слуша,колкото трябва! 

# 259
Честит Рожден Ден на Ава! Да е здрава и много послушна!

Честито и на всички цветя дървета, храсти....
Аз в тоя ред на мисли черпя

Всичките болни майчета да се оправят бързо!

# 260
Честит рожден ден на Ава!Много усмивки и щастливи дни! :[/color]party023: bdbaloni baloni Tada
На всички цветя- да са живи и здрави! Flowers Bouquet smile3525

# 261
Деспинке какво да ти кажа, и аз не мога да ги понасям,но сигурно щях да вдигна някой скандал.

# 262
Деспина търпелива си била даже. В такива ситуации много бързо стигам предела на нервите си. Аман от философи на тоя свят.

Тарталетка за имунитета - можете да пробвате изопринозин за 10-тина дни. Доста е силно, лекарствено е (не е билково  мисля). На анс ни го изписаха на есен, когато през три дни правеше отити. На моята приятелка хлапето го пи докато беше болен от шарка за засилване на имунитета.
Иначе има и едно билково - водят го последна мода - Умкалор - то е повече за превенция на простудни, бронхитни, синузитни - в момента го пием, не знам има ли ефект.

# 263
Благодаря за поздравленията Hug
Рожденичката ще вдига наздравици с антибиотик Grinning. Вече е по-добре, все още кашля лошо, но все по-рядко. За днес съм и приготвила торта лично производство Sick. Дано да става за ядене, че ще я носим за обяд у свеки.
Хайде да почерпя, че сестра ми пък е именичка

Най-сърдечни поздрави към всички с имена на цветя!

# 264
  • София
                                                                                        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АВА!

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА АВА! МНОГО ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ДНИ!

И лелята на Ава да е жива и здрава, и майка и, и татко й също  Hug
Сиска, извинявай, вчера се отвлякох и не отговорих на твоето питане. Аз отклонения не съм имала никакви, цикълът си ми вървеше нормално, цедих 2 пъти по малко, но общо взето-безпроблемно протече отбиването. Според мен трябва да се посъветваш със специалист Hug
Честит имен ден на всички момичета с имена на цветя!

# 266
  • Варна
Момичета, първо честито на всички празнуващи днес. Да са живи и здрави и да им е живо името.
Да почерпя по случай именния ден на моето цветенце Детелинка.

Дидка, много са ти хубави момчетата. Радо е станал голям сладур, а Данчо си е голямо момче вече.

А за бабето не си струваше тръпката. Гони го кукото горкото. Но наистина ми беше кипнало. Twisted Evil

# 267
Честит Рожден Ден, Ава!
Пожелавам най-напред - здраве! Безгрижно детство и много игри!
Само радости за цялото семейство!

Честито на всички цветни именици!
Здраве, късмет и берекет Grinning

# 268
  • Mediterraneo
Честит празник на АВА   bouquet Да расте здрава, здрава, здрава. Много усмивки и сбъднати мечти!
Честито и на всички с имена на цветя, да са ви живи имената  Hug

Положението на моят щерка никак не е розово. Днес на прегледа настоях за приемане в болницата, за да ходим поне на инхалации. Добре, че лекарката е много разбрана, направи всичко възможно и на теория сме приети в болницата. Поне ще й пуснат всякакви изследвания( кръв, урина, носов, гърлен и анален секрет). Иначе основната диагноза вече е алергия  #Crazy Просто миналата година по същото време преживяхме нещо подобно, сега пак  Tired Междувременно продължаваме с АБ и една купчина сиропи  ooooh!

# 269
Димана, между другото миналата година точно с Медиклав (нали е един такъв цикламенорозов) положението при нас излезе извън контрол. Той май не е особено силен АБ, непосредствено след него пи за пореден път Цефзил. Дано се оправя максимално бързо Силия!

Общи условия

Активация на акаунт