МАЙчета 2005 (109)

• 12 705
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
Димана Медиклав-а е клацид но в по-лека форма до колкото знам. С какво правите инхалации? Ако имаш възможност купи си направо инхалатор - 120 пари са, така ще можеш да почваш от по-рано. Иначе можеш един кръвен тест за алергии да пуснеш. И аз имам паника от пролетните хреми и боледуваници.  Hug и да оздравява малката принцеса.

# 271
Честит имен ден на всички цветя,дървета ,треви и т.н.  bouquetОт здраве и красота да не се оттървете! Praynig
Болничките бързо да оздравяват!
Деси,благодаря за комплимента за младежите.А на бабата е трябвало да и теглиш една варненска и то дълга,многооо ги обичам такива ........ Sick

# 272
Честит рожден ден на Ава!   Hug Да е здраво и щастливо дете, все такава чаровница!   bouquet

Честит имен ден на Детелинка, Пламъчето и на всички именници!

Аман от болести! Да кажа и аз... След двуседмично отсъствие и едноседмично присъствие на градина, Наско е сополив и кашлящ. И тук да се оплача от моята зълва, дето пусна детето си болно, сакън, да не изтърве надницата. Ей, много им се дразня на такива, значи! Ми може ли заплатата ти да е по-важна от здравето на детето! То и без пари не може, но пък не може да рискуваш здравето на детето си и това на другите деца. И понеже цяла седмица ги взимам аз децата от градина, че тя работи. Съответно те са в постоянно близък контакт. Да не кажа, че пият от една чаша и ядат от една филия, примерно. Ми не може моето дете като кихне, тя да вика "бягай, мамо, надалече, че Наско киха, да не се разкихаш и ти", пък да ми я тупне тука цяла седмица, че и вчера цял ден, щото много работа имала. Еми и аз имам.
Ама така съм се заканила утре да ида и да им вдигна един скандал в градината. И ако продължават да приемат видимо болни деца, ще им викна ХЕИ-то, дано се стреснат малко.
Уф, ама много съм ядосана!... Извинявайте!

Весел празник на празнуващите!   bouquet

# 273
Честит рожден ден на Ава!Да расте здрава и щастлива!Весело и незабравимо детство!

Честито и на всички, носещи имена на цветя! Hug  bouquet  bouquet

# 274
Минавам набързо само да пожелая честит рожден ден на Ава. Да е усмихната, слънчева и лъчезарна!  bouquet
Честит празник и на нейните мама и татко! Heart Eyes

# 275
Здравейте, момичета! Hug
Честит рожден ден на Ава и Михаела! Да растат жизнерадостни, здрави и послушни дечица!!! newsm59
Много набързо прочетох последните две страници и бързам да пожелая на болничките мъничета да се оправят  Praynig
Да ви кажа за нас Simple Smile След като разпитвах и вас и в другия форум като ми падна тапата се усетих, че раждането може и да почне преди план Wink, обадих се на лекаря ми, който ми каза да пия магнезий и да стискам кълки. Може би поради магнезия положението се удържа без никак да усещам контракции, но в 00ч миналата събота, приспивах Пламен, контракциите ми започнаха през 5мин. В началото даже не повярвах, че са контракции, така изведнъж и начесто започнаха, а и нали с Пламен не знаех що е това, но като засякох регулярност от 5 мин се стреснах, звъннах на доктора ми, който беше във Варна Crazy Crazy Crazy и той каза да тръгвам към болницата, да ме прегледат и да му се обадя. Нямах разкритие, само скъсена шийка, но контракциите станаха много силни и все така на 5мин. Сложиха ме предродилна зала със система магнезий и там откарах до 10.30 на другия ден с контракции през 5-4-3-мин. Към 5ч. ми звънна докторът, който беше тръгнал вече към София и да ви кажа просто не знаех как ще го дочакам до 10ч. Беше казал, че най-късно до 9.30 ще дойде, а аз естествено, нетърпелива, му звъннах към 9. и той като не вдигна реших, че сигурно нещо му се е случило по пътя.  Crazy Тамън се кахърях, че не знам що е то естествено раждане и че детето с планирано секцио не си тръгва само Grinning, защото съм от майките, които изпитват неудовлетвореност от това, че не са родили нормално, може и да ми се смеете за това, но е факт. Ама вече знам де, поне половината процес Laughing От лекарите в болницата съм страшно доволна, на страхотно ниво са, но останалият персонал... От 5ч. до към 10ч. нито веднъж не влезнаха да ме видят как съм, все пак ми задържаха  раждането, а при положение, че контракциите ми в продължение на 10 часа са на 5 мин, трябваше по-често да ми проверяват бебето, една фуния поне да сложат да чуят тоновете, едвам съм се влачила със системата по коридора да се добера да повръщам в тоалетната, можеха поне един леген да ми донесат.
Най-важното обаче, е че си имаме Христиан, който е съвършен и прекрасен. Вкъщи е екшън, Пламен все иска да го гушка и гали, силно и с непремерени ласки, разбира се. Първата нощ спах с тях двамата, защото Пламен много страдаше за мен. Посред нощ се събуди и като ме видя да кърмя малкия изплака "Мамо, остави бебето, гушни ме, гушни ме с лице към мене". Скоро ще кача снимки на Христиан да го видите Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 13:16 от Дона

# 276
Дона, добре сте си дошли! Браво, че нещата са се развили добре, въпреки тревогите ти! Прегръдки за твоите малчугани  Heart Eyes  Да слушкат и да спинкат, та да си починеш и ти  Hug Бързо възстановяване ти желая! Има ли кой да ти помага?

# 277
Честит трети рожден ден на принцеса Ава!!!
Катка, да ви е жива и здрава къдрокоската!!!

Честит празник и на вс., които празнуват днес  bouquet!!!

Напоследък нямам много време да пиша....при първа възможност ще се включа по-подробно....бъдете здрави!!!

# 278
Хей, Дона, привет Hug Добре дошла отново! Мислихме те тука как си родила...нали беше казала, че лекарят ти ще отсъства за уикенда. Важното е, че всичко е минало благополучно.

Тарталетке, много тревожни изглеждат нещата със Силия Confused Много често стигате до болница. Мисля, че си на прав път в намерението си да я спреш от яслата.
Сиска, не мога да взема отношение по твоя въпрос. Иди на лекар, не ми се струва нормално. Дано всичко е наред  Heart Eyes
Деспина, как все на теб ти "застават" такива интесесни екземпляри  Joy. Тегли и м по една... Wink
БарбаРенкА, да се оправя Насето Peace

Вале, нещо интересно май се случва около вас, а не казваш Whistling

Благодарим за пожеланията Hug

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 09:14 от КатКа

# 279
Дона Hug,ще чакаме снимки.
Ние вчера цял ден бяхме навън-севтосахме топлото време по късо ръкавче.
Лек ден!

# 280
ЧЕСТИТ 3-ТИ РД НА АВА! ДА Е ЗДРАВА И ВЕСЕЛА ПАЛАВНИЦА!   bouquet

Дона, добре дошли у дома с малкия Християн! Чакаме снимки с нетърпение!

Момичета, благодаря че не сте забравили  мойта скромна особа  bowuu  Ние липсвахме тия дни от София, та сега се включвам.
В петък дръпнаха пишлето на Момчил (беше останало малко) , все още го боли и едва го мажа, но ще се оправи. Притеснява ме друго -  уроложката каза, че е с къс френум (кожичката на средата) и поради това ще трябва да се оперира защото после при ерекции може да се скъса, а и да не се изкриви пишката. Операцията е както си требе - пълна упойка и пр. само дето могат да те пуснат веднага да си ходиш и след това се идва на контролни прегледи.... Sad
Тарталета, оздравявайте!

# 281
Дона, добре дошла, радвам се, че всичко е минало добре и лекарят ти е успял да се върне Simple Smile

Пателина, като чуя за това забелване и ми се отщява да имам момче Laughing Много страшно ми звучи Laughing

Да ви се оплача, някакво чудо ме сполетя от снощи - като хапна нещо и започва да ме боли много силно главата, ама под силно разбирам непоносимо. И ми минава като повърна Rolling Eyes Ужас направо, това само не ми се беше случвало. И сега не ми се гади, но главата ме боли.

Поне времето е хубаво, слънчев ден ви пожелавам Hug

# 282
Ава, Честит Рожден Ден! Да си весела и щастлива, малко палава и да слушаш мама и тате!!!

Със закъснение също, Честит празник на всички с имена на цветя! Да сте здрави и красиви като имената, които носите!!!

# 283
  • София

Добре дошъл на малкия Християн!!!

Дона, да ви е жив и здрав и да е красавец като батко си!

# 284
Fairy,  и аз имах ужасно главоболие в началото на бременността, после започнах да вдигам кръвно. Не знам дали са свързани двете неща, но си виж кръвното как е...
И и аз вече като чуя за забелване и приритвам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт