Гоблени-22

• 76 550
  • 551
  •   1
Отговори
# 270
  • варненка от София
Според мен е най-удобно ако всеки пусне сам парите си на Дъмпер, а тя да праща пратката на този, който направи списъците и той после само да разпределя кой какви конци е поръчал

Ами доставката? Нали идеята е да е на една поръчка, за да има една доставка, трябва да се уточни как ще стане това.
Трябва да се уточни колко е доставката, колко ще излезнат конците и така.
Аз като поръчвах през Дъмпи февруари месец платих за 40 чилета 12 евро, като разбрах, че доставката е 10 евро, а конците 2, но не зная така ли е, правилно ли съм разбрала  newsm78

# 271
  • sf
ами аз си го предствям така- пиша на Дъмпер списъка с конците, тя казва колко ще излезе всичко, после делим , за да видим по колко се пада на чиле и всеки вижда каква сума трябва да плати. Праща й парите по банкова сметка като пише от кой са, а самата пратка тя ми праща на мен , а аз после разделям на всички.
има и друг вариант - първо всеки праща парите на мен, после аз на Дъмпер и т.н. , но първия ми се вижда по-удачен

# 272
донси, съгласна съм с теб. ще си пусна сама конците на Дъмпер, че иначе ще стане наистина сложно... аз между другото си промених мнението за някои цветове и се чудех дали може да ги сменим, дали си пуснала списък и се канех да те питам.... но виждам че имам късмет.  Wink само ги систематизирам наново и ще си ги пусна.
а сега да ви питам нещо: някой има ли схема на "Страсбург" от Галерия Бродерия? може ли да ми я пусне? дали се шие лесно и бързо и дали става хубаво? изведнъж много сватби и много бебета се запътиха и трябва да действам бързооо и затова взех да търся по-лесните нещица...
и още нещо: мога ли с някоя програма за гоблени да направя снимка на гоблен, само че снимката, а съответно и гобленчето което ще стане да са малки - да речем 10 на 8 см. идеята ми е да зашия страсбург и в долния ляв/десен ъгъл да избродирам лицата на младоженците... как ви се струва?

# 273
конците за варна са поръчани, 166 броя обща цена 50 евро, цена на чиле 61 стотинки горе долу. вече не може да се променя списъка. за паричките, ако си направите среща ги съберете, ако не всеки сам да ги превежда, но така ви се увеличат разходите за превод  Peace

# 274
  • sf
От Сф засега има 129чилета.
Сметката ти не е ли в БГ, ако е така, ако превода се прави в съответната банка не взимат пари за превод, мисля

# 275
  • Варна
Дъмпер, какъв е срока в който трябва да ти изпратим паричките? И пак да повторя - ние трябва да съберем по 61 стотинки на чиле, нали така, и ти превеждаме тази сума?

# 276
да в бг е сметката. не знам как са таксите, щото чух нещо за 5 лева такса за превод  Shocked затова 
с точност се получава 0,3012 цента на чиле, в цената е и доставката до 1 адрес

# 277
  • sf
последно ми взеха 4лв за превод, но защото от една банка превеждах към друга банхка. Но ако превеждаш в сметка на същата банка няма такса, или поне е минимална. мисля,че е така
затуй най-късно утре ще ти пусна точния списък, ще ни кажеш цената на едно чиле, всеки си смята и ти праща паричките, като в графата "основание" може да си напише ника , за да знаеш кой ти е пратил

# 278
ок, както ви е по-удобно  Hug

# 279
  • Варна
А на мен по epay преди две седмици ми взе 0,40 за един превод в друга банка.
Дъмпер, не каза, колко време имаме да организираме плащането, след като вече си поръчала конците?

# 280
ами желателно е до седмица да се организирате  Peace

# 281
  • Sofia
А сметката на Джъмпер в коя банка е? И може ли на лични IBAN-а...

# 282
прокредит банк. още не мога да изчета темите  Crazy много нови лица виждам  Hug

# 283
уф, ама бързо пишете... и конците успяхте да си поръчате. аз ще се включа в следващата поръчка. Joy
бързам сега да ушия един гоблен-снимка на годеници, че мислехме за сватбата да им я подарим, ама те ни изненадаха и се надявам за годишнината да им носим - което е след около 2-3 седмици.  #Crazy няма никакво време

# 284
....и още нещо: мога ли с някоя програма за гоблени да направя снимка на гоблен, само че снимката, а съответно и гобленчето което ще стане да са малки - да речем 10 на 8 см. идеята ми е да зашия страсбург и в долния ляв/десен ъгъл да избродирам лицата на младоженците... как ви се струва?
Аз пак за малко,колкото да отговоря.... Wink
rosi09,от сега да ти кажа-няма да стане! За да се получи добър образ на лицата(да си приличат,де) трябва да има голям брой пиксели,почти всеки пиксел ще се преобразува на едно квадратче от панамата...т.е. размера,който искаш да получиш е твърде недостатъчен....другия вариант е да си поиграеш и да изчистиш някои "излишни цветове",като ги сведеш до минимум,но така,че да запазиш приликата с лицата,което не е невъзможно,но е много трудоемко и трябва да си по-скоро художник,за да успееш newsm78....има и трети вариант-някой,който разбира от фотошоп,да ти обработи снимката с някой "ефект",така,че да се получат образи от няколко цвята(малко като графики ще изглеждат,но ще си приличат)....дано да съм обяснила разбираемо.... newsm78....но мога да ти предложа един не лош,според мен, вариант на твоята идея....вместо да се мориш с техните изображения,просто направи "място за снимка",така хем ще си им избродирала желания гоблен,хем ще имат оригинална"рамка"за снимката си.... Peace

tarzanka ,много съм любопитна да видя резултата!Аз малко не схванах-нали са годеници-каква годишнина?!

Общи условия

Активация на акаунт