Гоблени-22

• 76 552
  • 551
  •   1
Отговори
# 285
  • Съвсем в края на света
Едно добро утро от края на света!
Mирел, честита ти дъщеричка, да е здрава, много да те радва, а ти да я глезиш подобава!
Здравче, много убав младежа, ама не виждам от пъпчивите ли е??
Да покажа какво направих за чантата на Ина . Самата чанта ще я покажа другата седмица, че само в петък я връща.
Девойки не се сърдете, ама страхотни неща сте натворили, и от няколко дни се каня да пиша и вече ви изтървах дирите, а посреднощ не ми се рови за имената.
gesh44, за съжаление идята ти за балерина с ушила и книга не я приех, вече бях набоцкала патката, нооооо предложението ти да ти пратя конци за пачките в замяна го приемам с две ръце. Дай адрес!
ГУспУжЪта от Козлодуй като се мерне, да ви черпи от мое име за нейна сметка по случай РД-то на дъщеря ми, че едвам гледам Simple Smile

# 286
да, идеята за снимката в долния ъгъл ми харесва.

годишнината от сватбата им - те се ожениха съвсем изненадващо, тъкмо бях започнала шиенето. и тогава решихме да и мг о подарим за годишнината, обаче аз досега се мотах са разни други гоблени. сори, че не слагам снимка, ама имам утре защита на дипломна и не мога да се занимавам със снимки сега. след това ще покажа докъде съм стигнала.

# 287
ГУспУжЪта от Козлодуй като се мерне, да ви черпи от мое име за нейна сметка по случай РД-то на дъщеря ми, че едвам гледам Simple Smile

и аз съм госпожа от Козлодуй,ама ти от другата госпожа търсиш почерпката...айде,и аз ще чакам да почерпи,щоме  е за нейна сметка... Laughing

като видях рамкираните гоблени на deana-bg - и по специално кафеджийката - та да попитам...Шия я в момента,но понеже трябва да е готова по-скоро, и я шия с гобленов бод,а не  с кръстчета...Като гледам най-добре е с кръстчета,получава се по-плътно,а не рехаво.
Някой дали я е шил с гобленов бод и дали след като се опере и оглади ще има добър вид така,а... newsm78   Или е по-добре да се позабавя и да шия кръсчета,за да изглежда по- прилично

tarzanka, ясно че бързаш,обаче от бързане се губи смисъла на написаното от теб и наистина гадаем за какво иде реч...

# 288
  • гр.Добрич
Kita99, честита ти рожденичка!! bouquet

Deana-bg, много добре са станали гоблените.

Здравче, много е корав тоя. ще заеме цялата стена.

# 289
  • варненка от София
Кита, да ти е жива и здрава рожденичката!

Спинки, тъкмо за теб си мислех, до къде я докара с Вервакото, много готино пейзажче, свикна ли с аидата? Похвали се  Hug

# 290
kitta99, честита рожденичка и от мен. да ти е жива и здрава и да те радва все повече!!!

# 291
Здравейте момичета,
отново невероятно красиви неща показвате.

Miriel - честито!   bouquet Да ви е жива и здрава малката Димана, много да ви радва.

Честита рожденичка и на Кита. Много вълшебни мигове за пораснала принцеса Ина. Да бъде здрава и послушна кака, много да помага на мама.
Прегръщам ви всички и ви желая весел празник по късно днес. Hug   Gift  Tada

Ivanichka - благодаря за схемите на Огън и лед. Видях го наскоро ушит и много ми хареса. Включен е към плановете ми, но не се знае за коя година.  Blush

tarzanka - стискам палци утре защитата да мине успешно и леко.

Аз си взех рамкираното Свето семейство. Вчера го оставих в църквата да ми го осветят. Доволна съм, че за Великден ще си е вкъщи вече  Mr. Green

# 292
На Дъмпер – добре си дошла, радваме се за завръщането!  smile3525 Аз ще се включа в поръчката на конците на  miangelova.

На Deana-bg  и за Здравка79 – поздравления за гоблените ! Супер са !  smile3501 Мисля че Кафеджийката на така оцветената с кафето панама изглежда много добре – образа изпъква в средата – много добро решение според мен!  newsm10

На Kita99 – честита рожденичка!  newsm59  Много ми харесва тази поредица гобленчета с рошавото пате – аз така съм си ги кръстила и много добре е станало – чантичката ще е супер !!!

На Gesh44 – за да няма фалове, хората са измислили дисковете и разните му там памети – аз редовно си сейвам схеми4ките на тях за да няма “упс” някой ден, че един път се беше скапал компа и добре, че бях ги записала предварително, иначе незнам – щях да....  newsm45  smile3514  smile3511  hit . Знам, че ако ми потрябва някоя схемичка – винаги ще се намери някой добричък да я даде, но и аз ще се радвам да мога да давам каквото имам.

Хайде, отивам да си боцкам "Майчината радост", а на всички вас ви желая лек ден и много слънце и усмивки !   Nature Sunny  newsm53

# 293
Кита честит празник!Нека дъщеря ти расте здрава,щастлива ,умна и красива!И много да я слушате Joy
Mирел, честита ти дъщеричка! newsm32
Ralfieta много добре се е получил крайният резултат Peace
Здравче тоз Адам е много готин Heart Eyes

# 294
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Госпожата от Козлодуй, а? Госпо'ица бре   Crazy
Рожден ден викаш?  Party и се тАиш? и не черпиш? ей сега ще те зарина с почерпки, да видиш пък Crossing Arms

специално за теб  Mr. Green

# 295
Кита, честит празник  Hug
Goody, тази Хайди за мен ли е  Whistling

# 296
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha hahaha туй съм аз бре хаймани  Joy Joy

я някой да помага - щом включа скайпа и всичко се скапва  Rolling Eyes и от пикасата също   Confused  ей така съм вече #Crazy
Дъмпииииииииииии  Hug

# 297
hahaha hahaha туй съм аз бре хаймани  Joy Joy

я някой да помага - щом включа скайпа и всичко се скапва  Rolling Eyes и от пикасата също   Confused  ей така съм вече #Crazy
Дъмпииииииииииии  Hug

goody, може би някоя бисквитка те чопли. опитай да изтриеш всички temp файлове - влизаш в С -->Documents and Settings --> избираш си твоя профил --> Local Settings --> Temp --> изтриваш всичко от тая папка.
ако не помогне, пусни си скенер на целия хард за вируси.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 14:52 от tarzanka

# 298
  • варненка от София
Пикасата и на мен ми забавя компа, но чак пък да го скапва не, а със Скайпата немам ядове.

Гуди ного пък си игрива с тая биричка! Mr. Green

# 299
  • гр.Добрич
Ralfieta, много добре е станал гоблена.
Marulka, голямо удоволствие ми прави шиенето на този гоблен, но нещо не успявам да се организирам. Малкия като ме види да седна и веднага идва да помага, защото имах неблагоразумието да му дам иглата веднъж.

Иначе съм дотук.

Общи условия

Активация на акаунт