Гоблени-22

• 77 109
  • 551
  •   1
Отговори
# 300
  • варненка от София
Спинки, уникален е помагача, много е пораснал набора!
Гобленчето е сладурско също! Hug

# 301
tarzanka, ясно че бързаш,обаче от бързане се губи смисъла на написаното от теб и наистина гадаем за какво иде реч...

tuly, май наистина е така. ще се опитам да се изразявам по-ясно.  Embarassed извинете ме.
а пък и май няма много смисъл да бързам, щото и без това вместо да уча само се мотам. по-добре да бях взела да си шия  Confused

# 302
Дъмпер скъпа пратих ти на е-мейла списъка от Хасково. Прати на ЛС какво трябва да ти платим и по коя сметка. Лек ден   и предварително благодаря  Heart Eyes  bouquet

# 303
  • варненка от София
Хайде да покажа още зеленчуци:

# 304
  • гр.Добрич
Къде е Goody да сложи и една ракийка? Laughing

Помагача от мерак натиска иглата и не се усеща, че така си боде крачетата. После остана много изненадан и се почесва.

# 305
  • sf
Дъмпер, моля и за пратката от Сф да кажеш по колко излиза чилето

# 306
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Къде е Goody да сложи и една ракийка? Laughing

Помагача от мерак натиска иглата и не се усеща, че така си боде крачетата. После остана много изненадан и се почесва.

ракийка ли чух?  Crazy и водчица с екстри  Mr. Green
а мастичка  Party ей ви направо едно облаче http://imagesfrombulgaria.com/d/52130-4/P1120947.JPG
доня Марулина - другите какви бяха Thinking праз и домати ли?
аре стига съм се облизвала   Wink

Евала на помощника  Hug все така да помага  Stop без боденето обаче  Heart Eyes

# 307
Goody - наша Кита ще трябва да се реваншира, я как добре си се погрижила за почерпката, нищо да не ни липсва.

spinki - много е сладък малкия помощник-гобленар. Май е много доволен, че държи ръкоделието на мама.  Laughing

marulka_s - много са красиви твоите зеленчуци. Колекцията става много хубава.

# 308
Момичета, много красиви неща сте измайсторили. Аз  понастоящем съм затрупана с ангажименти и нямам никакво време за гоблени, но влизам в темичката и ви следя редовно Wink
spinki, и моят син проявяваше интерес към гоблените. Дай му да шие на отделна панама - вдени му някакъв конец и го сложи до теб да боцка, щом има мерак. Бързо ще му писне, щот не става така хубаво като гоблена на мама. Моят син също като твоя се влюби в бродирането или по-точно пречкането, но бързо го разлюби като го оставих сам да твори.

# 309
момичета, получих паричките за варненската поръчка  Hug ще я изпратят в понеделник в 2 плика. още една пратка пътува в понеделник за сисък и пепир
марулке, супер са зеленчуците

# 310
  • варненка от София
Гуди, зеленчуците са 6 броя - чушки, лук, домат, репички, праз и моркови. Ето ги тук готовите ми. На мен ми остават морковите и празът, но установих, че като съм поръчвала предния път конците и съм пропуснала едно оранжево за морковите, та ще го нагаждам някак smile3537. Сега започнах праза, но този уикенд не виждам да шия, че ще ни сменят дограмата и покрай това ще имам работа Tired.

За конците много се вълнувам, че черната панама си чака орхидеите Whistling.

Сетих се аз, къде се загуби Иренката  newsm78, как ли върви бременеенето й, не пише тук, дано не ни е сърдита?  dontknow

# 311
  • Варна
Добро утро!

Дъмпер, добре че всичко е наред с паричките, малко се притеснявах дали ще пристигнат, знам ли Hug
Иренка я засичам в една друга тема, предполагам че не й остава време за шиене  Wink

# 312
Добро утро и честито на именниците!   ura
marulka_s много са красиви зеленчуците, много актуални за тоя сезон. Намери ли им място къде ще ги слагаш?
Айде на сутрешното кафе. Coffee . Желая на всички приятна почивка.   bouquet

# 313
  • ГР. ВАРНА
добро утро и от мен.четох но не писах щото малкия беше болен и бяхме гъсто населени ,щото имахме баба да ни гледа
marulka - браво бързо ги ушатка тези зеленчуци,и честита дограма,вярно че има трополак но е важен резултата.
alexandra - специални благодарности ,почерпката остава в мен за конците...има време ще се реванширам.
аз тази седмица не можах много да шия а и като гледам празниците който се задават май скоро няма да мога да се похваля с моите дечица които шия..............
честит празник и на всички именници днес

# 314
  • Разпиляна във въображението
Много сладки зеленчуци. Репички ядях в несвяст докато блях бременна. Друго може и да пропуснех да си купя, но задължително репички трябваше да има в хладилника.

Сега на другия въпрос. За поръчката за конци от София. Каква сума трябва да преведа и на коя сметка?

Общи условия

Активация на акаунт