Гоблени-22

• 76 594
  • 551
  •   1
Отговори
# 150
ето http://cgi.ebay.com/100-BRAND-NEW-SKEINS-of-CROSS-STITCH-FLOSS_W … #ebayphotohosting
офертата е същата като тази тя предлага 12 такива комплекта. Аз ги взех за 32 долара, обаче сега като гледам курса на долара то излиза към 32 лв, пък аз мислих че е 40. Мнооого съм доволна дано да е всичко ок и да пристигнат скоро.
4,50конците и 19,86 долара доставка от китай

# 151
28лв ти излиза
Много добра покупка:)
Да не забравиш да кажеш като дойде доставката какви са ти впечатленията от продукта:)

# 152
  • варненка от София
Мими мими, страхотна оферта, наистина. На фона на еднолевните чилета в България, това си е направо подарък!  bouquet

Относно малката арабка, аз го ших и Генико също, цената е наистина 14,90 и е оригинална комплектовка на Ланарте. Шие се кръстчета през дупка, а лицето и рамото се шият с гобленов бод, много приятно гобленче и много лесно се шие и бързо.

Аз не се сещам как изглежда малката китайка на Ланарте, ще може ли снимчица?

# 153
Относно малката арабка, аз го ших и Генико също, цената е наистина 14,90 и е оригинална комплектовка на Ланарте. Шие се кръстчета през дупка, а лицето и рамото се шият с гобленов бод, много приятно гобленче и много лесно се шие и бързо.
Моя приятелка получи миналата седмица арабката- големия модел,разглеждахме го и не схванахме,да има участъци,които се шият с гобленов бод newsm78  Аз имах спомен,че съм чела някъде да има и такъв,освен кръстчета.... А може би само за малкия модел се отнася? Дайте съвет къде да погледнем по-подробно,че ще ми е жал,ако обърка нещо Sad Иначе много ми беше интересна самата материя,върху,която се шие- то повече на парче обагрен плат прилича Confused Поне аз такава "панама" за пръв път виждам  Embarassed

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 11:58 от Anik@

# 154
  • варненка от София
Моя приятелка получи миналата седмица арабката- големия модел,разглеждахме го и не схванахме,да има участъци,които се шият с гобленов бод newsm78  Аз имах спомен,че съм чела някъде да има и такъв,освен кръстчета.... А може бе само за малкия модел се отнася? Дайте съвет къде да погледнем по-подробно,че ще ми е жал,ако обърка нещо Sad Иначе много ми беше интересна самата материя,върху,която се шие- то повече на парче обагрен плат прилича Confused Поне аз такава "панама" за пръв път виждам  Embarassed

Права си, в големия модел няма гобленов бод, само в малкия  има Peace

# 155
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета току що видях това във темата "Въпроси към администраторите. Не знам дали помага, но ви го пускам, може пък някой да знае какво да направи  Peace
Цитат
Проблема не е БТК.Проблема е,че след като е завършено прехвърлянето от стария на новия сървър,всички,които сме на БТК,трябва да си настроим компютрите,за да влизаме във форума.Обаче се явява проблем,защото различните компютри имат различни единични файлове в,които трябва да се човръкне,а не всеки знае къде и колкото да се обяснява,няма да стане.Хората,които не могат все още да влизат,трябва да си намерят някой,по знаещ и да си го извикат,за да им настрои компютъра,така,че да може да е съвместим със сегашното разположение на форума.Но ако не се направи нищо,ще си останете в профилактика,до второ пришествие или докато отново не се премести форума.За знаещите това е рутинна манипулация,но за останалите си е един космос!Много се мъчих с дадените съвети,но не се получаваше,докато едното ми дете не се зае да открие едно местенце и вече всичко е О'кау!Пожелавам ви успех,дано си намерите човек да ви помогне!!!
тулумбичкеееееееее, зълвичка да съм ти  Joy Joy и аз искам такова, но на моето напиши 20  Mr. Green
ех, тази арабка  Flutter и нея искам, и маорката, и негърката, че и японката даже  Crazy

# 156
В този ebay наистина има страхотни неща. Добре ще е за непросветените и незнаещите чужди езици като мене някой от знаещите и можещите да сподели своя опит и да обясни на прост български език как става поръчването от там и какви карти за плащане се приемат. Надявам се да не се разорим след тези обяснения и половинките ни да изпаднат в ужас ... smile3511

# 157
Права си, в големия модел няма гобленов бод, само в малкия  има Peace

Уффф,успокои ме  Hug Благодаря ти много за разяснението   bouquet

# 158
  • Плевен
В този ebay наистина има страхотни неща. Добре ще е за непросветените и незнаещите чужди езици като мене някой от знаещите и можещите да сподели своя опит и да обясни на прост български език как става поръчването от там и какви карти за плащане се приемат. Надявам се да не се разорим след тези обяснения и половинките ни да изпаднат в ужас ... smile3511
И аз това исках да попитам. Маже ли някщой с две думи да обясни. Ние бързо схващаме  Laughing
Можеш ли веднага да купиш с обявената цена или трябва да наддаваш и да чакаш крайната обявена цена. И какви карти важат? Благодарим предварително за отговорите. Харесах си доста неща, добре, че още не знам как се поръчва, че половинката ще...  #Crazy

# 159
И аз това исках да попитам. Маже ли някщой с две думи да обясни. Ние бързо схващаме  Laughing
Можеш ли веднага да купиш с обявената цена или трябва да наддаваш и да чакаш крайната обявена цена. И какви карти важат? Благодарим предварително за отговорите. Харесах си доста неща, добре, че още не знам как се поръчва, че половинката ще...  #Crazy

ако ви се чете  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281839.0

# 160
тулумбичкеееееееее, зълвичка да съм ти  Joy Joy и аз искам такова, но на моето напиши 20  Mr. Green

сори,бейби...имам схеми от трийсет на горе... Laughing ще трябва да се впишеш в картинката...

# 161
 hahaha hahaha hahaha ама и текстовете са  newsm10 newsm10
Wink ще се прежаля - направи ми каквото решиш   Joy за следващия рожден ден Joy до тогава може и да се запознаем  Mr. Green

# 162
Здравейте момичета, чета темата от няколко седмици и трупам опит. Embarassed
 Аз съм мнооооооооооого начинаеща.
Започнах да бродирам на 08 март, моята половинка ми подари гоблен за празника.
Пъвият ми гоблен е Нифертити на Ланарте, нооооо малкия рамер. Оригинална комплектовка. Сега шия Тутанкамон от същата серия и вече съм към края. До края на седмицата ще го направя и ще ги дам на рамкиране.
Обаче сега имама един въпрос. Третия подред гоблен искам да е ето този
имам схема и ключ благодарение на ТДК от форума на гоблените.орг
Та въпросът ми е на каква панама трябва го шия? Ще шия кръстчета.
Момичето, което ми даде схемата го е шила с гобленов бод и не можа да ми помогне. Моля ви за компетентната ви помощ.
 Heart Eyes

# 163
 Thinking а на схемата не пише ли?
ще се огледам - виждала съм цялата серия някъде  Peace

# 164
Ами схемата е на китайски , а аз не разбирам този език  Joy
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=236997
това е линк със хемите, ако можеш да разбереш нещо, ще съм благодарна.
И още един въпрос се сещам. Шие се с два ката от конеца, нали?
Не се използват и 6-те нишки.

Общи условия

Активация на акаунт