Гоблени-22

• 76 598
  • 551
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Добро утро!
Много хубава срещичка наистина, благодаря момичета   bouquet Моето дребосъче малко ме озори, ама успях да надам по едно ухо и око  Grinning
Кетри, благодаря още веднъж   bouquet

# 136
          Здравейте! Ако ви кажа каква глупост свърших. Взех ,че с многото си акъл си поръчах от ebay  само схемата на един гоблен. Хем наскоро имах питане по този въпрос към вас. Ама от голямата радост,че съм го намерила толкова евтино накрая се изложих по всички фронтове! Карай,здраве да е!

Иначе преди няколко дни си купих оригинална комплектовка  Chinese Woman на Ланарте, но малкия модел. За първи път шия на толкова ситна панама ( 30 каунт) , добре че са кръстчета повечето бодове.Засега се получава много нежно, но  само да напредна и ще снимам.

И сега съответно имам пак 100 започнатии недовършени гоблена.

Срещичката ви е била много приятна разбирам. Лек и усмихнат ден и от мен!

# 137
  • в зоната на здрача
Добро утро..
Ама много Убави варненки ,бре бре бре.
И времето ви се падна хубаво,пък и си имате Морска градина,браво добре сте си изкарали.. Hug
Но на снимките я няма кукла Марулева..  Flutter

Алекс,няма защо,винаги съм на линия.. Heart Eyes

# 138
брей какво стана с вас бе хора След тая среща да не хукнахте да шиете или се изгубихте из Морската градина-никой не се обажда  #Crazy

# 139
Здравейте, момичета. Наистина страхотна среща беше. Мацките са супер, гоблени се размахваха, въобще надявам се скоро да има втори дубъл. Ето две снимки и от мен, ама не в албума на Марулка, че хич ме няма с техниката и както и да се зверих, не можах да разбера как да кача и моите снимки там.
http://mai4eto.multiply.com/photos/album/16
Приятна вечер на всички и успешна нова седмица.

# 140
запис и от мен,че отдавна не съм се мяркала в темата
ето картичката,която уших за навършване на 30 години на зълва ми

# 141
  • Варна
Tuly, много свежа картичка, носи настроение - зълва ти със сигурност много ще я хареса!

Оф, аз чак сега сколасах да се докопам до копма  Cry. Благодаря на всички (Марулка, Джури, Алекс и Майчето) за страхотната срещичка в събота и на Марулка отново - за организацията и снимките. Нямам търпение да се съберем всички отново - момичета, страхотни сте!!

Аз за сега нищо нямам да показвам, че тоя уикенд и един бод не успях да направя. Днес бяхме на вилата и заради хубавото време от бягане след малкия и скубане на поникнала трева, нямаше и пет минутки да седна и да си почина, камоли да пошия. Сега умирам за сън, но си мисля, че след хубавия съботен следобед с вас, би трябвало да ме чака и поне едно хубаво начало на работната седмица. Пожелавам на всички приятна вечер!

# 142
Привет Grinning кой ШиеШе Арабското моми4е малкия вариант?  Коя фирма предлага гоблена и колко струва? И евентуално дали мога да си го порь4ам от дьлбоката провинция Confused
Аз довьрШих малката фрегата на МИленастил, през седмицата като си го рамкирам Ще го покажа.

# 143
Добро утро, дами!  Hug
Ама супер среща сте си спретнали, спор няма.
Хипатия къде да търся в ebay конци, т.е незнам в коя категория са ги навряли.
Успешна седмица и бързо шиене на всички.

# 144
mimi_mimi,
ето ти линк към двата сайта
американския
http://crafts.listings.ebay.com/Cross-Stitch_Cross-Stitch-Floss_ … dZListingItemList
и немския
http://wohnen.listings.ebay.de:80/Sticken_Stickgarne_W0QQfclZ3QQ … dZListingItemList

А това е линка, който ми даде Дъмпера.
http://search.ebay.de/_W0QQsassZhatboa
При тази продавачка е най-изгодно като цена.
Не съм поръчвала , но щом Дъмпера го прави значи е така:)

Сега открих една доста изгодна оферта
http://cgi.ebay.com/100-DMC-Art-117-cross-stitch-embroidery-flos … m#ShippingPayment

Предлагат се 100 бр конци ДМЦ за 46 австралийски долара или около 53 лева заедно с пошенските разходи до България

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 08:23 от Хипатия

# 145
Привет Grinning кой ШиеШе Арабското моми4е малкия вариант?  Коя фирма предлага гоблена и колко струва? И евентуално дали мога да си го порь4ам от дьлбоката провинция Confused
Аз довьрШих малката фрегата на МИленастил, през седмицата като си го рамкирам Ще го покажа.
Аз си го купих миналата седмица за 14.70лв. от нашия град.Пише че е компектован от Ланарте ако се не лъжа Холандия, а вносител е фирма " Аксиома М". Мисля че е оригинална комплектовка .Но ми се стурава, че не е скъпо., но нека другите кажат дали е така. Аз рядко си купувам готови комплектовки, в почето случаи си ги комплектовам сама. Но имам да завършвам " Ковачницата" и тогава ще го започна. Но е на много ситна панама и не знам дали ще се справя с тия кръсчета, но като му дойде времето ще питам и се надявам ще се справя . Лек ден и приятна седмица на всички.  bouquet
аnt  ти за колко си го купи твоя.
Варненки много сте ми увави всички. Честно казано благородно ви завиждам за тия срещи. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 08:32 от miangelova

# 146
              Аз си взех Китайката, а не Арабското момиче.Пак оригинална комплектовка на Ланарте. В Русе, от ателие "Брикс" ми струваше 22,90 лв.

# 147

Привееееееет!
Ти дали си във Видин и си траеш  #Cussing out?

Ето тук продават оригинална комплектовка на Ланарте :
http://www.axioma.3clab.com/pr_lanarte.html

Иначе на Тодор Петров, почти в края до Ровно има гобленарски магазин и там преди месец видях че я предлагаха българска комплектовка (ама не помня чия беше), но се шие фон, защото е на разграфена панама  Hug.

# 148
Хипатия, благодаря!
Аз се поразрових и намерих конци даже и пазарих. Сега като се замисля може би трябваше да те изчакам да ми отговориш ама като се захванах да търся и неустоях на офертата. 100 чилета по 2 от цвят значи 50цвята за 40лв. Е незнам кой точно са цветовете ама все ще  влязат в употреба. Като дойдат ще пиша ако има някой желание може да си ги поделим.

# 149
Хипатия, благодаря!
Аз се поразрових и намерих конци даже и пазарих. Сега като се замисля може би трябваше да те изчакам да ми отговориш ама като се захванах да търся и неустоях на офертата. 100 чилета по 2 от цвят значи 50цвята за 40лв. Е незнам кой точно са цветовете ама все ще  влязат в употреба. Като дойдат ще пиша ако има някой желание може да си ги поделим.
би ли ми дала да видя линка?
Как така да не можеш да избереш цветовете?
Плати ли?

Общи условия

Активация на акаунт