Гоблени-22

• 76 612
  • 551
  •   1
Отговори
# 120
Оооо, цялата им гама- не знам колко са. Имах предвид, че моя гоблен има само някакви си 7 цвята.
От всички конци, най-добри са оригиналните. Ех, как нямаше Dimentions кончета... Confused Че и една гейшица съм си харесала... Ей тази:

На каква ли панама е, като я гледам в Герика- 25 лева, изглежда и мъничка newsm78

# 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Оооо, цялата им гама- не знам колко са. Имах предвид, че моя гоблен има само някакви си 7 цвята.
От всички конци, най-добри са оригиналните. Ех, как нямаше Dimentions кончета... Confused Че и една гейшица съм си харесала... Ей тази:

На каква ли панама е, като я гледам в Герика- 25 лева, изглежда и мъничка newsm78
аида 18, цвят слонова кост, размер 13/18, със схема
http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idca … mp;idproduct=2004

Heart Eyes Heart Eyes

# 122
Прасчо,
тази гейша можеш да си я купиш от американския ebay.
Заедно с доставката ще ти излезе около 17лева.
Става въпрос за оригинална комплектовка.
На сайта на Dimensions струва около 13,60лв, ама те не правят доставка до България
Ако знаете колко  е изгодно да се купува от ebay:)
Дъмпера знае само, то тя е и виновна ,че банковата ми сметка свети вече червено:)))

# 123
  • ГР. ВАРНА
добро и слънчево утро.черпя по едно кафенце.

и ще бързам за да сколасъм за срещичката

# 124
добро утро джури и благодаря за кафето

# 125
и приятно изкарване на срещата на всички който ще ходят 

# 126
здравейте мацки Hug Разгледах подрабно всички странички, които сте ми дали и .........започнах гоблена! избрах да го правя 1:4 и вече се справям доста добре  Embarassed Исакм обаче да Ви попитам, защо ми остава бяло отвреме на време и се вижда панамата! Аз си го обяснявам с това, че конецът ми се овърта..............ама дали е от това newsm78

# 127
  • sf
здравейте мацки Hug Разгледах подрабно всички странички, които сте ми дали и .........започнах гоблена! избрах да го правя 1:4 и вече се справям доста добре  Embarassed Исакм обаче да Ви попитам, защо ми остава бяло отвреме на време и се вижда панамата! Аз си го обяснявам с това, че конецът ми се овърта..............ама дали е от това newsm78
а може и самият конец да е по-тънък. на мен така ми се получава обикновенно с конците от кафявата гама , които видимо са по-тънки.

# 128
  • гр.Добрич
И при мен много често е така. Тъмните конци и на Пупетс и на ДМЦ са понякога много тънки и прозират.

# 129
Прасчо,
тази гейша можеш да си я купиш от американския ebay.
Заедно с доставката ще ти излезе около 17лева.
Става въпрос за оригинална комплектовка.
Ако знаете колко  е изгодно да се купува от ebay:)
Дъмпера знае само, то тя е и виновна ,че банковата ми сметка свети вече червено:)))
Goody, Хипатия, благодаря  bouquet
Toзи ebay почва здраво да ме интригува. То да е само тази гейша, дето ми е влязла под кожата... Цените наистина не са за вярване. Да питам, впрочем, Дъмпера поръчката за конците от американския ebay ли ги прави? В смисъл, дали не мога да се включа с някое гобленче?
Ще се опитам сега да схвана как става поръчването.

# 130
мисля,че е от немския.
Ако не ти е ясно как ще ти кажа-вече съм специалист:)
Е, не съвсем ,ама знам да как се играе на търг, поръчва директно и плаща:)
Сега си чакам поръчките - да видим кога ще дойдат:)

А защо сама не си направиш поръчка на гобленче?
Трябва ти малко време , за да се ориентираш в сайта- кое , как е.
Специално за гейшата таксата за изпращането до България
 беше долар и нещо.
 При някои е 5,,15,20 долара- зависи от продавача

# 131
  • варненка от София
Добра вечер на всички! Днес беше един много приятен следобед за мен и моето семейство, запознах се с много приятни дами, чудесна срещичка Hug.

Времето беше приятно, като по поръчка. Събрахме се, обменихме опит, размятахме бродерии насред Морската градина. Децата се забавляваха, мрънкаха порядъчно, а бащите си знаеха работата и си я вършеха. Определено ми се иска да се виждаме отново, да обменяме опит и клюки.

Ето снимков материал от мен, чакам и останалите мацки да метнат снимки в албумчето
name: goblenibgmamma
pass: gobleni.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236491&photo=1

# 132
  • варненка от София
А иначе за поръчките през Ибей на Дименшънс съм съгласна с Хипатия, че така ще е достоверна покупката, да не говорим, че с падналия долар излиза пъти по-евтино отколкото продава "вносителката" на Дименшънс за България, тя не си е актуализирала цените.

# 133
  • ГР. ВАРНА
и аз се довлякох до в къщи с моите опашки...... newsm44,носихме влачихме но успях сега спим........
на мен също ми беше много приятно да се запознаем и същота ми харесаха нещата който показахте...........по научих доста неща за другите видове бодове и т.н. също така беше и удоволствие да си клюкарства ме успокоих се че и вие сте така приказливи като мен,обаче що не ми напомнихте и аз да си извадя фотото чак сега се сетих че аз не снимах..............нищо другия път,по-малко ще бърборя повече ще снимам.

# 134
Момичета страхотни сте!  Hug Hug Hug  Яд ме е че ви изпуснах...............  Rolling Eyes ама другия път!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт