Гоблени-22

• 76 619
  • 551
  •   1
Отговори
# 105
  • ГР. ВАРНА
Варненки, относно срещата и мястото, аз предлагам две места, пък нека изберем. Единият вариант е на Пантеона, децата да тичат и щуреят, че има място, а другият е около детския кът, там пък има кафета, но пък е фраш, особено ако е хубаво времето.
Второто ми питане е, ще има ли и други татковци, нашият тати ще е там.
За сега остава събота в 16:30, морската, но нека да уточним къде.

добро утро и слънчево и от мен.на срещата ще съм само с едното детенце.ако е на кафето на детския кът май ще трябва да опъваме гоблените по влакчетата и люлките в голямата навалица.на пантиона ще ние по спокойно,поне аз така смятам и ако си вземем по едно кафенце в движение.....ще е супер.всъщност както болшенството реши------
абе как ще се познаем,ние че сме готини готини, трябва да си уточним отличителни белези

# 106
  • sf
и къде има Мадейра в СФ и на каква цена? жегна ми се любопитството, та да взема да ги пробвам

# 107
  • гр.Добрич
Марулке, и аз си помислих че ми се виждат големи иглите, заради близките снимки. Но реших все пак да питам. Аз уж съм мини-формат, пък все малки ми се виждат иглите.

# 108
gesh44, идеята с тефтера в джобче много ми хареса. хубава е и идеята за щипките на manzhelka

прасчо, наистина, откъде можем да ги пробваме тия конци? аз даже не съм ги виждала.

за иглите - аз всичко шия с игли на ДМЦ. много са ми удобни, защото са малки с големи уши! в една кутийка са ми 4-5 игли (не помня колко ги купих). пише отгоре 26 (сигурно това са милиметрите)

и най-накрая и аз намерих време да си снимам завършеното произведение:
снощи я взех от рамковането. жената страхотно ми я е направила. даже паспартуто не знам от дърво ли е, пластмаса ли е, но със сигурност не е картон. много съм доволна. ще я подаря на майка ми за рождения ден.

# 109
  • варненка от София
Тарзанке, наистина чудесно творение и прекрасен подарък!

Спинки, мислех си, че и вие може да се присъедините към срещата утре, ако имате желание и възможност, разбира се.

Иначе аз също клоня към Пантеона, защото на детския кът е много тесничко и е винаги фраш. Предлагам да си разменим телефони на лични и да направим горе долу преброяване кой ще дойде, за да знаем кого да чакаме  Flutter

Строй се, преброй се - Марулева ще присъства  Whistling

Мен може да ме видите на снимките от софийските срещички, едно голямо чудо, те това съм аз  Mr. Green

# 110
  • гр.Добрич
Само ако знаеш как ми се идва, но вече е много сложно - ядем на всеки 3 часа, мерим захарта постоянно и така. Sad

# 111
хайде да направим и в софия една среща!

# 112
tarzanka, поздравления гоблена е страхотен,рамката е чудесна,а и представям си колко ще е доволна майка ти   Grinning

аз също съм започнала един св.Георги, за  да доставя радост на мъжа ми,който се казва Георги,първо смятах да го шия тайно и направо да го изненадам и да му го подаря рамкиран,но няма как да стане...не знам само през коя година на 06.05 ще успея да му го връча готов newsm78 Crazy

# 113
  • Варна
ОК съм за Пантеона, само точно до него ли ще се срещнем? Отличителен белег - със спящо бебе в количка  Grinning Една от многото такива по това време  Joy

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 20:10 от Alexandra

# 114
 Joy
bella, и аз така мислех за ей тоя гоблен ама не можах да издържа да го скрия, още повече, че трябваше да го подаря на рождения ден на мъжа ми преди 2 години ако не се лъжа  Laughing а пък за кога ще стане... един бог знае

# 115
vvvitality - може ли да помоля за схемата на това прекрасно ангелче. Така и така ще купувам Аида 14, поне после да ушия и нещо друго. 

Ralfieta - ангел4етата са цяла серия - избери си от тук :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236179

tarzanka  - много хубаво изглежда гоблена в тази рамка ! Другия, който шиеш и той става супер !  newsm10

Добро утро скъпи момичета wavey. Бързам да се похваля че снощи си купиш малкия размер на Арабско момиче  newsm44

miangelova  - като се хвалиш я бързо си признай от къде в провинцията купи това Арабско момиче и оригинал ли е ?

И аз завиждам благородно като много други на варненки и софиянки за срещи4ките, ама няма как - доста сте ми дале4ко...и аз съм в провинцията... Какво да се прави -  ще трябва да се задоволим само със снимковия материал  smile3509  На вси4ки ви пожелавам приятно изкарване  newsm51

# 116
  • в зоната на здрача
и къде има Мадейра в СФ и на каква цена? жегна ми се любопитството, та да взема да ги пробвам
Мадейра има на "Хр.Ботев",не знам кой номер беше,пада се по диагонал на Данаята,
май  0.60 лв. бяха.Грухи да каже,точно. Wink

# 117
Ketri, тази информация ми е много ценна  bouquet Че са наред за конвертиране едни схеми на Dimentions, a ставаше въпрос че "Мадейра" доста точно се доближават.
Иначе мoите "Мадейра" ги взех от "Гр. Игнатиев" 47А, който се оказа сравнително скъп магазин- 90ст./10м. Е, да, ама пак излизат по-евтини от DMC. Аз след голямо чудене с какво да почна Шоу-Син, реших да шия с оригиналните "Мадейра", и без това са малко цветове. Та така се ориентирах към тях. 3 пъти преди това ги подминавах, че ми изглеждаха копринени; наистина голяма лъскавина, голямо нещо Wink

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 22:00 от Прасчо

# 118
  • варненка от София
Значи да уточним за утре:

Среща в Морската градина на Пантеона в 16:30 ч.

За сега гарантирам за себе си, че ще дойда, предполагам Александра, djuri и Манжелка ще са на линия също.
Ако има и други желаещи да заповядат.
Желателно е да си носите творбите за хвалба и обмяна на опит  Hug

А сега слагам салатата:

# 119
прасчо, а колко цвята общо са тези мадейра?

на варненците приятна среща!!! само за завиждане сте в тази градина!!!

Общи условия

Активация на акаунт