Гоблени-22

• 77 086
  • 551
  •   1
Отговори
# 315
Честит празник на всички именници и от мен !   bouquet

Ех, marulka_s, супер са ти зеленчуците, ама към тия репички как върви и една марулка...м-м-м... Wink много я оби4ам и аз - особено с репички   love001

Хайде - приятен уикенд на всички ! wavey

# 316
еее,стига,де....защо никой не ми отговори на моя въпрос... Cry

# 317
а на каква панама я шиеш ? ако е на бг с гобленов бод не виждам защо се притесняваш, ако е с вилеров 2 ката конец ще прозира и след прането

# 318
зна4и днес не се шие...ужас.. Crossing Arms А вие шиете ли, за да знам да хващам ли иглата  newsm78
съжалявам, но немога да си изтрия поста..дава грешка  #Cussing out

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 13:36 от MisKapriz

# 319
лазаровден е

# 320
  • sf
Аз шия след 12 наобяд - така хем вълкът сит, хем агнето цяло  Mr. Green

# 321
  • Sofia
Марулка, страхотно много ми харесват тези зеленчуци  Hug

Днес мисля да си шия, само че като свърша работа.... Че творбите ми застояват  Grinning

# 322
Момичета, много красиви неща сте измайсторили.Тези дни нямам почти никакво време за шиене,само набързо попреглеждам това което вие показвате.

# 323
  • Съвсем в края на света
Благодаря девойки за поздравленията Simple Smile
Благодаря и на Goody, ще трябва да и се реванширам, че ме отмени.
Спинки, много готин помощник имаш, и моята помощничка се отказа като и дадох да шие.
Честито на именниците днес, аз се бях засилила бая неща да шия /на машина/, даже съм пуснала да пера, че утре сме именници с мъжа ми, ноо ...
Заминавам да свиря и после пак ще ви проверя.
Да задам един въпрос Simple Smile
Мислите ли, че имаме нужда от сайт на който да слагаме схеми, личен наш???
Гледам, че в photofile.ru всичките ми фаворити са с изтрити сайтове.

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 19:10 от kita99

# 324
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Party Party Party eхооооооооооооо, кой търсеше кенгуру?

тук са мама Кенга и малкия Ру http://picasaweb.google.com/Marinkabel/uyTKGJ/photo#5116216600130974802

има и още един гоблен с тях в същия албум  Heart Eyes Heart Eyes

# 325
Добър вечер мили дами!
аз докато се докопам до компа и той деня свършил ooooh!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! bouquet

marulka,много харесах твоите зеленчуци! Peace

spinki,страхотен помощник си имаш...аз точно поради тази причина шия само в отсъствието на Васко,т.е. докато спи,но ще взема да пробвам как ще е и той с иглата,белким му мине мерака...

goody,благодаря за почерпката...добре  си пийнах за здравето на щерката на Кита,да е жива и здрава и много щастлива и от мен!
newsm51

Miriel,честита дъщеричка!Да расте здрава,да спинка и папка!Вярвам,че сега щастието ви е пълно! Heart Eyes

и накрая момичета искам да се посъветвам с вас,аз нали шия един мечо за подарък и при изписването на името Кристиян не мога да реша  я-то   с q ли да е или с ia не че е толкова важно,но голямо чудене се чудя newsm78

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 00:09 от bella_

# 326
и накрая момичета искам да се посъветвам с вас,аз нали шия един мечо за подарък и при изписването на името Кристиян не мога да реша  я-то   с q ли да е или с ia не че е толкова важно,но голямо чудене се чудя newsm78
А няма ли възможност направо с българските букви да е  newsm78

# 327
здравейте на всички и от мен.  Hug
аз днес най-накрая завърших и съм най-щастливия човек на света. явих се на дипломна защита и я взех с 6  newsm44 sohappy moresmile сега вече съм доволен магистър по психология!!! та по тоя случай искам да ви почерпя, тъй като виждам, че тука все се черпите:

понеже аз много обичам фрапе, ще добавя и него към почерпката:
ето и малко мезе: , а пък то върви с хубаво вино:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

сега да се възползвам от късния час и да честитя първа от всички на всички цветничари - така де, именници!!!
да сте живи и здрави и да вържете много върбички за здраве днес
бъдете като кокичета - намирайте топлина и там, където я няма
бъдете като звездите - близки и далечни
и най-вече - бъдете вечно млади!!!  lalalala Hands Clap newsm53 Smile и усмихнати

Party Party Party eхооооооооооооо, кой търсеше кенгуру?
goody, благодаря, ще свърши чудесна работа.

bella, и аз си мисля, че е по-готино с български букви да е!

най-накрая ще мога да седна и да си шия гоблените. сега се захващам с годениците, че вече никакво време не остана  Wink

# 328
Честит празник на всички носещи имена на цветя!
Да сте живи и здрави!

tarzanka, благодаря за почерпката и искрено те поздравявам за отличната защита  bouquet
на мен също ми е много интересна психологията и чета такива книги,но разбира се нивото ми е доста любителско

май наистина ще е по-добре да изпиша името на български,но сега нямам идея за шрифтове ще трябва да се поразровя,а и този ми харесваше някой, ако може моля да помага Flutter

Хубав празник на всички! Heart Eyes
п.с.днес не смея да шия[/color]

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 11:19 от bella_

# 329
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ЦВЕТНИ ИМЕНА
Бре аз много рано съм станала ама баткото спи при нас   ooooh!  така че се измъкнах рано рано
Момичета хубав ден на всички които ще празнуват -много щастливи моменти им желая
Господ днеска ще прощава ама аз ще си пошия

Общи условия

Активация на акаунт