Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните видове бодове, използвани при шиене на гоблени?
Какви материали се препоръчват за шиене на конкретен гоблен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни хобита и дейности, като бродиране, шиене, рамкиране на завършени произведения, схеми за бродиране, бебешки дизайн и здраве. Участниците споделят своите творчески изделия, предлагат съвети и помощ по различни теми, свързани с техните хобита. Във форума се обсъждат теми като шиене на гоблени, боядисване на яйца, рамкиране на готови произведения, схеми за гоблени, идеи за подаръци и лични преживявания и празнични поздрави.
-
Какви са основните видове бодове, използвани при шиене на гоблени?
-
Какви материали се препоръчват за шиене на конкретен гоблен?
-
Как мога да намеря специален метър?
-
Как да направя картонено паспарту?
успешно пълнене на новия хард
гледах шиете гейши, китайчета ...... викам да се включа и аз
снежанка ми изпили нервичките. бъкано с четвъртинки бодове, панамата дребна и твърда, едвам се пробива, наложи се с остра игла да шия
не е истина просто
но преди това поздравче
)
)
скоро ще ви скрия шапката, а сега ви оставям да тръпнете в очакване
и сега съм с нов... Но всичко се затри-малкото схеми които имах, снимки, сайтове...всичко...Та сега трябва да започвам да си запълвам новия хард!
. Абсолютно всичко ми се затри 
- телефончето ще го изтрия по някое време
Момичета ,здравейте! Не пиша но ви чета често,моля ви кажете шиете ли по време на празници.Например сега през страстната седмица,всички ми казват не шии,не пери,не чисти е да де ама то шиенето не е работа а удоволствие!Кажете вие шиете ли? 

и така
м'ого убава мома

и действай, че скоро (дай боже) може да се наложи и нещо бебешарско да им избоцкаш
, особено патето - много е сладко - като го погледна и не мога да не се засмея - струва ми се едно ухилено

и аз така мисля.
и ще се почне с дивотиите

, че можеше да съм и без компютър!). Но всичко се затри-малкото схеми които имах, снимки, сайтове...всичко...Та сега трябва да започвам да си запълвам новия хард!