Време вече не остана, НОЕМВРИйка ще става майска мама!!!

• 16 065
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден и от мен на всички които празнуват днес!
Бъдете нежни и красиви, като имената които носите!

# 196
  • Бургас
Честит празник (на патерици) на всички които са празнували.Желая им много здраве, щастие и само хубави и цветни моменти!   bouquet

Велизар от днес пак е на ясла след конюктивита.Много плака милото  Cry Беше се вкопчил в мен, едва се разделихме.И на мен още ми е криво.Знам че това е само първия ден след престой в къщи, но...
Иначе пробиха долните кътници, вече сме с 12 зъба  Grinning Надявам се сега да има малко затишие и почивка че за три месеца изкара 6 зъба и ми дойде малко в повече.Дано кучешките на бързат да излизат  Wink

Гледах снимките от срещата и НЕблагородно ви завиждам  Mr. Green (шегувам се) Личи си че сте си изкарали супер  Peace

Всички болни вече да оздравяват или да са на оздравяване, че е време ноемврийския отбор да превзема улици, паркове и градинки  Mr. Green

Спирам, днес е понеделник (най-гадния ден) и ми е много криво.Успокоява ме само мисълта е е последна седмица преди една хубава почивка  Crazy

# 197
Здравейте и от мен. И аз ще помоля за паролата на албумчето, че не съм разглеждала снимки от много време и се затъжих.
За циците - много исках, искам и ще, ама по медицински причини ми отрязаха квитанциите. Единствено може лифтинг, ама това не ми е достатъчно Crazy
Мами давате ли мед вече? Гледах педиатърката в Бон Апети, правеше някаква закуска с извара, овесени ядки, киви и круша и спомена, че за дечица над 1 година можело да се овкуси и с мед. А аз си мислех, че още са малки. Е престраших се де, правя и закуска на Димана с кисело мляко, мед(1 лъжичка), овесени ядки и бисквитка, ама все още ме е шубе, дали не прибързвам?!
Ние за 1 месец изкарахме 4те предни кътника, беше кошмар, сега да ми дойдат кучешките #2gunfire
много  Hug

# 198
  • Плевен
Честито на празнуващите с имена на цветя! на патерица

Какво стана с останалите нощувки за Априлци? Заеха ли се или има свободни още?

# 199
Честита Цветница и от мен на всички! Да сте здрави, пролетни, слънчеви!  bouquet
И аз ще помоля за паролата за албумчето ни!
Бебка и бебко, аз от май месец се местя в офиса ни на "Дондуков" /повишават ме скоропостижно, а нещо не съм узряла за идеята/ и ще се радвам да се видим някой ден! Peace
Момичета, Ники още боледува, не можем да преборим температурата, антибиотика не помогна, кашля, хремав е... Така ми беше свито да го оставя сутринта при баба му, но вече нямаше начин да отсъствам. Cry
Много се надявам в четвъртък да успея да дойда!
И аз чакам с нетърпение виждането ни в Априлци - понеже не влизам в чата, ако отново има уговорка за размяна на подаръци или други уточнения, моля ви, пишете и тук. Hug
Мария86, дано му стане интересно там и не плачка повече - и Ники така се сърди сутрин, като го изваждам от колата, но точно след 10 секунди вече е гушнал баба си и не мрънка.

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 12:31 от Весето s

# 200
  • Бургас
eli_mama Велизар е "ял" мед.След като започна ясла разбрах че там им дават чай с мед.Слава богу нямаше реакции.Ако си беше в къщи сигурно още нямаше да съм му дала, но...

# 201
  • Отвъд алеята зад шкафа
Така мами. Пуснаха ми менюта от хотела. Казвайте предпочитания. Също така дали за 1 или за 2 вечери? Гледам, че са пуснали и обедно меню, лично аз мисля, че няма нужда от него, така ще може да се яде и на други места, освен в хотела.

Примерни варианти на меню за обяд и вечеря

Обяд

Вариант 1 -11.20 лв.

Таратор
Пилешка кавърма
Баклава
Питка
Мин. вода/ безалк. напитка   

Вариант 2 – 13.10 лв.

Агнешка супа
Свинско със зеле
Палачинка със сладко
Питка
Мин. вода/ безалк. напитка

Вариант 3  – 12.00 лв.

Пилешка супа
Мусака
Макарони на фурна
Питка
Мин.вода / безалк. н/ка

Вечеря

Вариант 1 – 29.80 лв.

Зелена салата
Палачинка с кайма и гъби
Агнешко чеверме
Торта
Пърленка
Ракия – 0.50 мл.
Безалк. н/ка / мин.вода

Вариант 2 – 27.00 лв.

Шопска салата
Пил. филенца със сусам
Чушка бюрек
Мешана скара
Щрудел
Пърленка
Ракия – 0.50 мл
Мин. вода / безалк. напитка

Вариант 3 – 26.80 лв.
Овчарска салата
Домашна баница
Пил. пържола с гъбен сос
Пърленка
Плодове
Ракия – 0.50 мл
Мин. вода / безалк. напитка

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 22:13 от gadamer

# 202
 Joyние на свободен избор, без меню, може ли? иначе някой ще намаже от нашата манджа.

# 203
Аз и тук да кажа - според мен е много това като манджа. Все мисля, че и на място да се допоръча нещо, надали ще им се наруши кой знае какво по приготвянето в кухнята ако някой поиска нещо допълнително.
Дали не можем да ги питаме за промяна в менюто - да отпадне едното нещо от основните. За мен са си 2 основни, макар че май се водят предястие и основно.
Нашите ракийки определено някой ще ги намаже Simple Smile

# 204
  • Плевен
Двамата сме на Дюканската диета,та освен салатата в менюто друго като гледам няма да ядем. Аз също бих искала без меню,но ако е проблем ,ще се съобразим с това,което решите. Доста храна има в едно меню м/у другото.

# 205
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съгласна съм с вас за менюто, че е много. Ще им кажа утре, но ако някой от вас иска да се заеме с организацията по-натам (ако е останало нещо за доуточняване) може да се включи, защото на мен не ми се занимава, а и нямам никакво време в интерес на истината. Какво да им кажа последно - алколохолът да  е на свободна консумация, а не в меню, и яденетата да са салата, основно и това е. Мисля, че ще ги затрудним, ако сме 40 човека на свободна консумация....плюс останалите гости на хотела, но ще питам все пак.

Предлагам да им кажа овчарска салата и пилешка пържола (или свинска), алкохолът на свободна консумация, а Ивиче и сие на свободна консумация, защото не ядат месо.

Чудя се дали и двете вечери да сме в ресторанта на хотела - от една страна е удобно за децата, че ще могат да легнат да спят в един момент, от друга страна може да ви омръзне. Има едно заведение наблизо, но не знам за толкова много хора дали ще се вместим, тоест ще трябва да се прави резервация там на място, а не е сигурно че ще стане. И ако поръчаме меню за една вечер само, да не останем разделени на втората вечер, и всеки да си ходи самосиндикално някъде да вечеря? Ако правим меню за 2 вечери пък, тогава менюто може да е различно двете вечери? Айде ви е сте наред. Няма много време, а както казах и на мен ми е изключително трудно в момента да се занимавам с това.

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 00:10 от gadamer

# 206
Добро утро! Heart Eyes

Моето мнение е, че след като са предложили такова меню от хотела, надали ще се съгласят на меню, което ние им предлагаме...Незнам, просто така си мисля от опита ми по организиране на срещи и банкети...Дано не съм права!
Иначе наистина храната е много и подозирам, че повечето от нея ще остане...Аз лично наблягам повече на салатите и мезенца Simple Smile
Подкрепям предложението на gadamer! Peace
Колкото до това дали и двете вечери да сме в ресторанта на хотела....Аз предлагам да направим резервация само за първата вечер, а там на място да се уточним и ако се налага да правим резервация за втората вечер било то в същия ресторант или в някое близко заведение...
Трябва да се има предвид, че втората вечер ще сме по-малко семейства...

Напърво време затова се сещам...по-късно пак ще се включа...

Слънчев и усмихнат ден! Heart Eyes

# 207
Привет  Hug
Аз лично предпочитам вариант 2 при вечерите. Андрей не яде различно месо от кайма и пържолите ще му останат /също и гъби не яде/. Обяда по-добре да го откажем. Менюто е много, сигурна съм че и на самия персонал му е ясно, че това не може да се изяде от един човек  Whistling Ако може да отпадне някоя от храните ще е добре, ако ли не - здраве да е  Peace  /а от първата вечер ще остане храна и за втората, така че може да отпадне като ангажимент  Joy /
Предлагам да си кажат и другите мнението днес и утре по обяд, което меню е предпочетено от болшиството това да остане и да не тормозим Мариянка повече.
По-късно ще се включа отново, нали съм мара-подробната  Mr. Green

# 208

Здравейте,

Ако няма друга сигурна алтернатива за хапване, май ще е по-добре да си резервираме и двете вечери в хотела. Иначе сме умряли от глад, тия дето не сме на кърма...  Mr. Green

Аз съм за сигурно меню, ако може по-леко и без алкохол. Каквото и да решите, ще се съобразим.  Grinning

Ще си дам моята салата и к'вото друго трябва на iviche без проблем! Кърмачките трябва да се подкрепяме!  Mr. Green  Joy

П.П. За списъка - Dr.Jend (две нощувки).

# 209
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вижте така ли са бройките за куверти!

Дени - 2
 Мина - 2
Ива - не
Жени - 2
Соня - 4
Весето - 2
Петя - 2
Ани - 2
Лина - 2
Надя - 3
Дари - 2
Роня - 1
Вени - 2
Дил - 2
Виктор - 2
Злати - 2
Дженд - 2

За 2 вечери да поръчвам така ли? Аз ще им кажа да  е само салата и пържола с гарнитура менюто, алкохолът свободен, но чакам да се уточни точната бройка на кувертите. Моля ви по-бързо всички да се изкажат. Предлагам децата  - малки и големи да са си отделно за яденето, ако става така.

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 15:10 от gadamer

Общи условия

Активация на акаунт