Време вече не остана, НОЕМВРИйка ще става майска мама!!!

• 16 062
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Мариянка, моля само ако може нашето меню да не е пържола, а нещо с кайма /кюфте, кебапче/ - 2 броя, а другите 2 броя от менюто - както го направиш общото /ние нали сме 4-ма/
Благодаря ти!

# 211
Нашите куверти са 2  Peace И аз мисля, че за децата няма нужда от куверти  Peace За малките е ясно, де, ама и синът ми, примерно, е много капризен по отношение на яденето  Peace Обедното меню ми се струва излишно, в смисъл, че все ще се намери къде да се хапне по една супичка, но както решите  Hug

# 212
Dr.Jend, трогната съм, че се грижиш за моята лактация.   Mr. Green Joy

# 213
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами ако са съгласни всички може вместо пържола да кажа кебапчета и кюфтета.

# 214
  • София, Дианабад
Нямам претенция за менюто - скара или пържола. 2 души сме.
Но може би е добре да е за 1-та вечер и на място да се види за другата.
В Априлци през деня има къде да се хапва, но вечер - никъде няма места, когато са много почивни дни на куп. Имам горчив опит. Sad

# 215
И аз съм твърдо да си резервираме места в ресторанта и за двете вечери, защото така ще ни е по-лесно да стоим до късно и от друга страна няма да се притесняваме, че можем да останем без места. Иначе за храната - за нас е без значение, каквото решите - съгласна съм и на кюфтета и кебепчета с гарнитура - 2 куверта, 2 вечери.

# 216
Мариянка, нашите бройки са точни.
Нямам промяна в мнението - за вечерта да сме и двете вечери в хотела. Поне нас ни пиши и за двете там. Както и Мина каза за удобството, а Дари че няма места по ресторантите като има почивни дни.
Нямам претенции, към основния избор се присъединяваме.

ПРЕДЛАГАМ който има някакви претенции, да не затрудняваме допълнително Мариянка - да остане без куверт, пък на място ще си хареса нещо от менюто им.

# 217
И нашата бройка е точна Peace
Ние също сме съгласни да сме и двете вечери в ресторанта на хотела и нямаме претенции за яденето Simple Smile

# 218
  • Плевен
Ние ще бъдем двама,значи 2 куверта. Видях,че Gadamer е написала Надя- 3,ако става въпрос за мен,двама сме, не както в началото трима. Съгласна съм и втората вечер да е в ресторанта.

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 11:59 от nadi_mishi

# 219
Гадамер, нямаме претенции за храната, бройката е точна.
Нямаме нищо против резервацията за втората вечер. Може и на място да се направи, особено, ако сега не са навити да намалят малко от менюто както предположи Деничка.

# 220
Здравейте мацки!

Аз се прибрах от болницата още по миналата седмица, но нещо не мога да се организирам да пиша тук. Сега съм много по добре, френското лекарство пътува благодарение на Мишенце която го намери и изпрати, и на Рени разбира се която ми беше връзката с нея през цялото време. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА!

Само дето трябва да почивам повече, но това е направо мисия невъзможна. Мария си иска разходките навън, добре че имаме двор, и не ми се налага всеки път да се разхождам до някъде да търсим място за игра. Тя продължава да е все така неспокойна вечер, все си мислех че като я отбия ще се наспя, но не, няма такова нещо при нас като сън за мама и тати Sad

За Априлци - и нашите куверти са точни, за меню нямаме претенции и сме за двете вечери в ресторанта, ако така искат всички.

Hug Hug Hug

# 221
ВЕСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!! Heart Eyes

Аз се позагубих малко, но Дани пак ми беше изял буксата на кабела на лаптопа и нямах нет. РАзгеле вчера дойдоха момци от доставчика та я смениха. Бая се червих, щото се случва за трети път Sunglasses Иначе сме ОК, Дани е като торнадо - спирка нЕма! Налага си непрекъснато ината и се съобразяваме всички в къщи с него. Сутрин го водя почти винаги за два часа в детски клуб, в който слава богу мога да пушна цигара и да пийна кафе на спокойствие, докато той се забавлява с каката в джангъла  Mr. Green

АНГЕЛИХА пожелавам ти бързо възстановяване и добра почивка. Peace

ЗА АПРИЛЦИ, засега нямаме възможност да дойдем, но пък може да изкочи зайче от храстите Thinkingи мъжо да се освободи от работа Tired

ПП нито Клю, нито КРЕО се възползваха от Памперс мечоците, които ми останаха - който иска, да казва! \ама да дойде да си ги вземе  Laughing\

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 08:13 от Кaril

# 222

Всичко е точно, gadamer! Каквото и да решите, ние сме ОК!  Grinning

До следващата седмица!  Hug

# 223
  • София
Веси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ВИНАГИ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА, УСМИХНАТА, ПОЗИТИВНА, ЧАРОВНА И ИЗПЪЛНЕНА С ЕНЕРГИЯ, КАКВАТО ТЕ ПОЗНАВАМЕ!!! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!!!

# 224
  • Бургас
Честит рожден ден Веси!Желая ти много здраве, огромно щастие и бурна любов!Нека усмивката никога не слиза от лицето ти!
[/i]

Общи условия

Активация на акаунт