Време вече не остана, НОЕМВРИйка ще става майска мама!!!

• 16 052
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
мама МОНИ  Joy и аз така го уча първо големия,после малките.Майка ми ми вика:к'во ше правиш като пораснат,ще гладиш,переш,готвиш по 4,а аз й викам че единия ще чисти и готви,другия ще пере и глади,третия ще пазарува,па на финала ще ходят и да поработят малко с татко си..........

# 271
  • София - Дианабад
Да, Мони, малко време остана. Около 10-ина дни, че ми водят на 4 май термина. Софи я преносих по документи с 3 дни. И сега предполагам, че поне ще е след 1 май.
И благодаря пак за пожеланията.  Hug

И Софи чисти. Нали ме гледа, че чистя като се храни, че и после, направо ми взима салфетката или парцала от ръката и започва. И метлата знае къде е, а прахосмукачката ми  я прибутва към мен като вървя, нищо че има колелца  Grinning. Абе страхотни са ни децата, спор няма.  Grinning

Ради, радвам се за вас!
Хайде всички да оздравяват съвсем скоро!  Hug

# 272
Благодарности на Мариянка за организацията за срещата в Априлци   bouquet Дано времето да е с нас  Simple Smile

Гери, съвсем наближи твоя момент  Simple Smile Пожелавам ти всичко да мине бързо и лесно; всички сме с теб  Hug

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЕ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ПЪЛНА КЪЩА ТИ ЖЕЛАЯ!
ВЕСЕ, НА ПАТЕРИЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, МНОГО УСМИВКИ!

Ние сме сополиви /Ради, каката и аз/, дори не съм ги водила на лекар. Дано не се наложи по празниците да ходим. На Ради почти едновременно му растат 6 зъба.

# 274
  • София - Дианабад
Мерси, Петя  Hug Нищо чудно да ви известя когато сте на Априлци  Simple Smile.

# 275
Горис и аз се присъединявам към пожеланията на момичетатаа,желая ти леко раждане и най-здравото и сладко бебче след някой ден Hug
Лина бързо оздравяване на цялата чета Praynig

# 276
Горис, и от мен леко раждане!
Сигурно си чувала, че обикновено второто раждане /пък и с малка разлика/ е доста по-леко, а и доста по-бързо. Една моя приятелка така много изненада съпруга си при раждането на втория си син. Тя роди почти с пристигането си в болницата. Моят съвет е да не се бавиш като почувстваш, че почва.
А как е бъдещата кака? Тя осъзнава ли, че ще има друго бебе?
Ще стискам палци и ще се радвам да пием по едно в Априлци за бебка! 

SIMONA_S , благодаря, май утре ще минем при джипито за всеки случай. При нас по празници все едно бомба е паднала в поликлиниките - да не се разболяваш тогава.

# 277
Мариянка, благодаря ти за грижите които положи по организацията за Априлци   bouquet

Наде, честит рожден ден на патеричка! Пожелавам ти много щастие, любов и здраве  Heart Eyes

Горис, и аз от все сърце ти желая много леко раждане и едно здраво бебче  Hug Ще чакам с нетърпение прекрасната новинка!

Относно диетите - прочетете книгата ''Диетата Ф-фактор /най великата тайна на фибрите/'' от Таня Зукерброт. Книгата е много интересна и образувателна. От два дни спазвам някои от препоръките в нея и още не мога да се похваля с резултат, но книгата си заслужава да се прочета и само за да разбереш кои храни как действат...абе, на кратко - за всички желаещи да отслабнат правилно и здравословно  Whistling ЕгатисимУ и рекламата  ooooh!
айде хубав и споковн ден от нас!
Стискам палци и болните мъници и мами да оздравяват  Praynig

# 278
  • Бургас
Гери и аз се присъединявам към пожеланията на момичетата за най-прекрасното и здраво бебче и много леко раждане  Hug
Нямам търпение да се похвалиш вече  Crazy

Момичета желая ви много весели и спокойни празници със здрави дечица и щастливи семейства  Hug

# 279
Леко раждане, здраво и красиво бебче пожелавам на Гери  Hug

Ние днес пътуваме след работа, така че от сега пожелавам весело изкарване на празниците   bouquet

Днес ми е едно заспало, до 3 часа през нощта събирах багаж, приготвях разни неща, и спах толкова колкото да ми стане кофти  Tired А деня е в началото си ... какво да се прави, ще го бутам...
Сега ви оставям. Приятен ден пожелавам на всички, на работещите мами приятна почивка през идните дни  Peace
 Heart Eyes

# 280
Гери,присъединявам се към пожеланията на момичетата за леко и безпроблемнно раждане!И в най-скоро време да се похвалиш с най-сладкото и здраво бебче newsm32 newsm10
На всички болнички,стискам палци да се оправят бързичко,и да посрещнат празниците здрави и в добро настроение newsm10

# 281
  • София
Гери, стискам палци всичко с раждането да мине "по вода"  Hug

Ради, дано скоро се похвалите с Теа, че сте здравички  Praynig

Момичета, ние днес пътуваме за Пловдив (където нямам нет) и ще се върнем чак на 6-ти май. Затова искам отсега да ви пожелая:

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, ПРИЯТНА ПОЧИВКА, МНОГО НАСТРОЕНИЕ, СЛЪНЧЕВИ И ТОПЛИ ДНИ, И СТРАХОТНО ДА СИ ИЗКАРАТЕ НА АПРИЛЦИ!!! easter

п. п. И в пловдив чакам да се видим Mr. Green

# 282
гери и аз да не остана по-назад-леко и безболезнено раждане,най-здравото,спокойно и красиво бебе да гушкаш.Весело изкарване на Априлци!А  на мацките,които ще са си вкъщи като мен -весело прекарване на Великденските празници!!!

# 283
  • София
Малко на патерици отново, но Честит рожден ден на Весето и Надето!!! Момичета, много щастие и любов! Наде, дано скоро ни зарадваш с новината за още едно бебе, а Весе, от теб чакаме една сладка принцеска за другарче на двамата младежи!!!

Гери, леко раждане и на теб!!! Дано всичко мине безпроблемно, и тези дни ще чакаме хубавата новинка!

Момичета, весели празници и страхотно изкарване на Априлци!!!

# 284
  • София
Ели представяш ли си само след време какъв живот ще си живееш - ще има кой да ти готви, чисти, пере, глади..., а ти само ще почиваш LaughingРайска работа!  Joy Ама дотогава май бая време ще мине Hug

Общи условия

Активация на акаунт