Време вече не остана, НОЕМВРИйка ще става майска мама!!!

• 16 049
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, значи ако сте съгласни срещата остава за пред Народния Театър. Ние преди 12 часа едва ли ще успеем. В 11.30 взимаме храната и се мятаме на рейса!!!  Mr. Green

Ети, дано малката кукла бързо да оздравее  Praynig

Ели, бременните мами освен Гери са Lightblue, Sofko и Златна  Mr. Green

# 61
  • София
Лека и спокойна нощ на всички!

Ради ден сме бе мацка Laughing или може би на теб от бременността ти се нанка! Hug
По този повод аз все питам и все никой не ми отговаря от вас бремелинките - по-различна ли е тази бременност от първата?

За среща на мен лично ми е късно - Митко си ляга в 12,30, а в количка не може да заспи. Ще чакам някоя друга по-ранна или пък следобедна, така или иначе времето вече ще е хубаво и ще се стъмва вечер все по-късно! Да вземете апаратчетата и да се нащракате хубаво!

# 62
  • Плевен
ВечеПетя ,благодаря Hug За не знам кой път питам вече ми е неудобно Blush

# 63
Здравейте,момичета Hug Забравила съм как се казва хотела за срещата в Априлци Blush Ще ми кажете ли кой е?

Тази сутрин си мислех за вас, че нещо се изгубихте напоследък! Simple Smile Как сте с малката кукла?!? Heart Eyes

# 64
  • Плевен
Деничка Heart Eyes,всички сме добре. Михаела е станала голям дивак. Бяхме за 4 дни в Гърция без нея и като се върнахме,бабите я научили да казва дайче (зайче) , бам-бам и си показва на дупето,че ще бият дядо й  Laughing Растат й кучешките зъби и малко недоспивам,ама няма как.
Аз редовно ви чета,но нещо не ми става много време да пиша.

# 65
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мацки здравейте.

Утре най-вероятно ще пуснат менюта от хотела, така че ще го уточним. Иначе остават две резервации, които са платени, но няма да се ползват, едната е за 2 нощувки, другата е за една нощувка. Ако някоя от мамите иска да се присъедини към групата да казва. Ако не може някой да предложи на приятелско семейство да ползват резервациите. Чакаме предложения.

Най-вероятно ще дойда на срещата пред Народния.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 14:12 от gadamer

# 66
  • Плевен
Аз ще питам едни приятели,но само ,ако няма желаещи от тук.

# 67
  • София
За голямо мое съжаление и ние отпадаме от утрешната среща. Sad

Счупи ми се количката #Cussing out и няма с какво да дойдем. А пък както и не шофирам съвсем. Просто ще е много трудно да го държа няколко часа по автобуси и да ходим пеша от Университета до Народния театър без да има къде да поседне или пък да поспи.

Много съжалявам. Надявам се на някоя друга среща скоро време.

Гери, лека бременност до края и бързо и безболезнено раждане. Пожелавам ти още една прекрасна принцеса, (а ако лекарите са объркали - чаровен принц!)

Бела, радвам се, че вече сте влезли в крак с "американското" време. Много ми е интересно да науча за обедните ви занимания в службата и същевременно  ми  е някак неприятно като се сетя как в България никой не се старае да стимулира служителите си, пък било то и нематериално.

Nadi_mishi
къде бяхте в Гърция? Ако ти остане време да споделиш впечатления.

Ети, и аз трудно изживях първия път когато Ники беше болен. 3 дни с температура, която не можеше да смъкне. Направо се побърках. Надявам се Ния да се оправи бързо Praynig. Давай й повече течности.

Петя, Моника по-добре ли е? Дано вече не вдига температура.

# 68
Здравейте!
Много не ми се пише, ама да се отчета и в новата тема.
Наде и аз наскоро се чудех къде се загуби. Как изкарахте? Предполагам добре. Ще чакаме снимки. smile3509
Ети на вас бързо оздравяване, ако сме в Бургас може да дойдем и ние на тази дискусия, че може и да не сме си в Бургас. целувки на Ния и да оздравява бързо. Май има някакъв вирус, доста познати децата им са болни.
Бела радваме се, че сте добре и се "отби" в темичката ни. Hug

# 69
Айде и аз да се отчета в новата тема!

Гери, верно малко остана! Леко добременеене (леле каква дума измислих само!) и леко и безпроблемно раждане и от мене!

Леле Крео, как така се счупи количката?! Уф, много неприятно, понеже все още имат нужда от количка, пък до няколко месеца най-вероятно вече няма да ползваме... Сега да купуваш нова, вземи някоя лекичка ако решиш. Аз мисля да си изкараме до края с нашата си, по едно време мислех да взимам някоя лекичка, но се отказах. То я ползваме само да отидем до парка или някъде по-дълги разходки като правиме само за придвижване. Де да знам, не ми е чак толкова тежко за сега.

За утре ние няма да можем да дойдем пред Народния за съжаление. Другия път!

Ети, предай много цунки на Ния и да се оправя бързо! Кога ще идваш насам? Айде, че се затъжихме!  Heart Eyes

# 70
  • Бургас
Момичета ще питам Николай тази вечер за двудневната резервация и утре ще ви кажа.Той точно на 1 е на работа 24 часа но ако може да се смени с някой колега да му вземе дежурството ще дойдем.Ще го накарам още довечера да звънне няколко телефончета и да видим какво ще стане.Утре ще пиша.Охххх колко ми се иска да дойдем само ако знаете  Tired

# 71
Мацки, нямам търпение за срещата в Априлци!!!  newsm68

Така ми се е свила душата - всеки ден едно и също - омръзнаха ми всичките градинки, Морската, центъра....Трябва да сменя нещо дневния ред. Незнам за вас, но аз тотално се скапвам вече като сме навън..то е нон стопи тичане, катерене и хранене..вечер нямам сили да сготвя нищо!Ако не я "изсипя" някъде където има други дечица, да се заиграе, само се гоним в общи линии или се люлеем на люлки.

Не съм се похвалила сигурно, че от март месец каЛинката яде като невидяла почти всичко! Избягвам да и давам сладки неща, защото съм решила да и спестя това удоволствие колкото може по-дълго Simple Smile

Днес Линка бе в прекрасно настроение, само дето се приспивахме в къщи цели 3 часа. Като е топло времето спи навън и пак е отвикнала явно от домашния сън  #Silly Иначе днес се смя много като въртях очи и се опитваше да ме имитира, ама не успява разбира се - само бърчи носа. Обожава и сапунени балончета - направо се прехласва по тях!!!

Мисля си напоследък, че може Варненските мами да дойдем на гости на Бургаските, ама трябва да го уговорим за някой уикенд. Може да остане и за след Априлци. За лятото-срещата на море е чудесна идея, само дето тогава местата ще са кът..така че в краен случай може и на Балкан да я направим  newsm78

Петък уж ще ходим на бар и ще оставяме свекито да приспива Лина и ми е много притеснено как ще се справи, но винаги има първи път...Само се чудя до колко да стоим Simple Smile

За количките = аз се навих да взема, защото ако имаме гледачка ще и е много тежка сегашната, макар и само 10 кг да е. Ама и с колело ще трябва да свикваме, че Лина пощурява, като види - решила съм "Пчелата" на Чиполино да е = за тях има най-добри отзиви.

До скоро и болните дечица да оздравяват, че идва лятото, ей!!!

# 72
МЕРЕЛИН,  как е Ния ?

# 73
  • София
Така, поради малкия брой участници в мероприятието (Кязи и ние) срещата утре се отменя  Tired Дано да успеем да се организираме за друг път.

# 74
  • София - Дианабад
Няма ли да има среща?  Sad

Крео, наистина кофти с количката. В "Метро" има на промоция лятна на Бертони за около 50 лв. Ние сме с такава и сме доволни. Всъщност май повече мами сме с такива колички, поне за Весето се сещам. За тези пари си е убиец направо, също е много лека и маневрена, щом аз я вдигам  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт