Време вече не остана, НОЕМВРИйка ще става майска мама!!!

• 16 050
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Ети, как е Ния? Аз ще миткам с Ради в събота, така че като свърши беседата, звънни ми - може да се видим.

Мария, навивай Николай, ще се радвам да дойдете - да позасилим бургаското присъствие.

Роня, точно прочетох началото на поста ти и реших да предложа да ни дойдате на гости в Бургас и хоп - по-нататък ти го предлагаш. Ще бъде супер! Дори преди Априлци - че нямам и аз търпение.   

Нади Миши, ето и сайта на хотела, макар че може и да си го намерила вече http://www.hotelaprilci.com/reservation/index.htm

# 76
Ети, как е Ния?

Моника днес по обяд пак имаше температура, след това я смъкна с обилна пот и повече не е вдигала  Praynig На лекар не съм я водила, но ще я наблюдавам тази нощ и ще преценя за утре. Много зъби й избиха напоследък и все си мисля, че може и от това да е, при условие, че няма никакви други признаци да е болна. За около 2 седмици се сдоби с 2 кучешки и 4 предкътника, все сме недоспали и мрънкащи  ooooh! Само когато яде (пу-пу, голям апетит има детето) или е навън, е спокойно  Simple Smile

И аз с нетърпение чакам срещата в Априлци  Grinning Само се моля да сме здрави  Praynig

# 77
Петя,дано днес Монито е по-добре PraynigИ на нас ни изби един кучешки зъб и тогава Симона беше много кривичка и с лека Т,та възможно е и от зъбките при вас да е вдигнала.Целувки на сладката бонка от нас Hug
Мерелин,как е Ния?Надявам се да сте по-добре Praynig
Гери,много се радвам че Линка е прояла и ти да се по- успокоиш малко HugИ от сега нататък да е все ящно детенцето Peace
Лек ден и много целувки на малките сладури Hug

# 78
  • Бургас
Момичета няма да идваме  Cry Никой от колегите на Николай няма да може да му вземе дежурството.Всеки вече си е направил някакви планове или поне така казаха  Rolling Eyes За втори път се разочаровам за тази среща....Толкова много се бях настроила вчера че ще дойдем...

Роня и аз се присъединявам към Калина да дойдете още преди Априлци  Hug А след това и ние ще дойдем до Варна.Аз и без това само веднъж съм идвала.Ще ми бъде много приятно поне с вас да се видим.

Ети пооправи ли се Ния.Предполагам колко ти е криво сега, бързо да оздравява малката кукла  Praynig

Крео, наистина много гадно за количката.Как се счупи. Не може ли да се поправи?

ВечеПетя и Монката да се оправя бързичко.Щом е изкарала токова зъбчета на куп смятам, че е нормално да й отслабне малко имунитета, но дано да няма нищо сериозно само.

# 79
толкова сте мили и грижовни Heart Eyes Hug-тука винаги все едно съм си у дома Grinning
НИЯ-не знам как е-след малко ще я водя на лекар-температурата й е по-малко-тази нощ почти нямаше-беше 37-но по4на да кашля много гадно с хрипове и се дави от това-не сме спали-тоест тя спа върху мен буквално и само се гушка и се буди от кашлицата и се напъва и жално пла4е милото-ужас-а като имате предвид 4е винаги си спи в леглото и не иска да се гушка-сега плътно в мен цяла нощ-резултата- е зверското ми главоболие и мисля сега да я заведа на лекар да видим да не се влоши-успокоява ме само това,че температурата  е смъкната- Sad

# 80
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз май имам желаещи за едната стая, но днес ще разбера окончателно.

Иначе явно срещата днес се отменя, жалко, тамън щях да съм кат волна пеперудЪ без Ема и то взе, че се отмени, тюх да му се ненавиди....

# 81
  • Плевен
gadamer, кажи ако остане свободна резервация да питам и аз.

# 82
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами те са две стаи, едната е за две нощувки, едната е за една нощувка. Може братът на Вики и семейството му да дойдат с нас, но днес по-късно ще разбера, защото той е в Пекин в момента и има часова разлика.

# 83
  • София
Ох, много мъчно ми стана за Ния. Дано бързо се оправи и да мине скоро тая кашлица. Ети, заведе ли я вече на лекар? Какво казаха?

Петя, дано и Моника не вдига повече температура Praynig Много бързо сте наредили зъбките Simple Smile

Моята количка не знам дали ще се оправи.  #2gunfireСчупи се металната рамка. Сега трябва да видим дали ще може да се завари. Но е на гадно място. Под пластмасата, от където се сгъва количката на две. А хич не ми се купува нова количка. Като си помисля, че е за няколко месеца.  #Cussing outИмам една комбинирана Маг Ингланд, но тя е УЖАСНО тежка и не мога да я качвам до асансьора, така че въобще не я броя.

# 84
На 1 година, 5 месеца и 10 дни Теодор вдигна за първи път температура Sad Ходихме на лекар - гърло чисто, гърди чисти...Изписаха му панадол, Олинт и комбинирани витамини...Аз съм притеснена, защото сестра ми е от 2 дни с двустранна вирусна пневмония в болница и докато не вдигна Т, не разбра, че е болна Confused
Сега младежът спи...за пръв път от месеци насам спи за втори път през деня...

Стискам палци Ния и Моника да са вече добре! Praynig

# 85
  • София
Дени, дано Тедката бързо да се оправя  Praynig 

Момичета, след като днешната среща не се увенча с успех предлагам : ДРУГИЯТ ПЕТЪК ВЕЧЕРТА ЖЕНСКА СРЕЩА   Mr. Green Аз лично имам нужда  Crossing Arms

Който е за да вдигне ръка Wink

# 86
Момичета, благодаря ви за загрижеността  Hug Моника не е вдигала повече температура от вчера по обяд  Simple Smile Явно наистина нещо от зъбите е било...
Деничка, дано не е нищо сериозно при Тедката  Praynig Значи само хрема има? А от температурата е нормално да е по-сънлив.
Ети, дано и при вас нещата са добри  Praynig Пиши какво е казал доки.
Бубалинка, аз вдигам и двете си ръце, ама сте ми много далече  Mr. Green

# 87
Петя, хрема е силно казано...леко му свири нослето, но няма сополки...иначе на обяд заспа и всичко беше ОК и като се събуди час и половина по-късно беше с Т Rolling Eyes Радвам се за Моника...дано всичко да е отминало! Peace
Верче, и аз вдигам ръцете smile3534 Аз ще излизам по-женски, ама другата събота...ако не ми мине котка път де! newsm43

# 88
ВечеПетя, радвам се, че Моника е добре. Peace

Дени4ка, дано и Теди се оправя.  fingerscrossed

Ваяна също е със сополи, Т не е вдигала, но на моменти става доста кисела и неприятна. yu5

bubalina
wavey

# 89
  • София
Петя да цункаш Моника явно наистина е било от зъбките - много наведнъж са излезнали.
Ети
как е Ния, ходихте ли на лекар, какво каза?
Дени не знаех за сестра ти то май в СЗ сега върлува пневмония. Дано бързо се оправя, а темп. на Тедката да е нещо инцидентно. А за температурата нали знаеш винаги има първи път, но е отвратително - Митко и той късно ми вдигна темп. сега покрай Розеолата, но е много неприятно и мъчително. Аз още не съм претръпнала!
Верче представи си, че и аз съм вдигнала ръка Laughing

Аз да ви кажа на Митко му излезна прякор в градинката - Митко пътешественика. Не седи да си играе (или ако остане е за малко колкото да влезне в пясъка и порядъчно да рови като прасе в него - лопатки и кофички не признава като добрите деца Mr. Green), а ми тръгва на разходка. Вика ме и ме хваща за ръката и почваме едно страхотно обикаляне по квартала като накрая аз съм капнала, а той поема спокойно към вкъщи с усмивка на уста Grinning Количка вече почти не ползвам и тъй като още не съм купила триколка вече се замислям дали изобщо да купувам при положение, че обожава да ходи. И това е не само навън ами и вкъщи - не признава никакви играчки ами обикаля апартамента. И играчки вече няма да купувам ами май ще инвестирам в обувки, че явно бързо ще ги изтъркваме.  Mr. Green Единственото, което може да му привлече вниманието са топки и книжки та познайте колко имаме вече. Така както е тръгнало ще става учен футболист - хаха две изключващи се неща! Joy
Хайде мацки до утре и приятен уикенд Hug

Общи условия

Активация на акаунт