Време вече не остана, НОЕМВРИйка ще става майска мама!!!

• 16 056
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Верче, аз аз wavey

Дени, следи го малкия защото Ники като беше с вирусна пневмония въобще не кашляше, имаше температура 2 дни, после нямаше 3 дни и после пак вдигна. Важното е да не се притесняваш. 
Стискаме палци да е било инцидентно Praynig

Мони, ами  на кого да прилича детето? На майка си.  Laughing
Подготвяш ли се вече за пътешествието? Аз от сега съм го замислила как ще оставя Ники. Хем ме ядосва и искам да си почина, хем ми е мъчно как ще го оставя.

Днес например въобще не е спал. Накрая започна да се спъва във всяка плочна на площадката и щеше да се пребие. Прибрахме го още в 19 часа.

Петя, браво на Моника. Hug

# 91
Здравейте и от мен, да се отчета преди лягане!

На всички болнички стискам палци бързо да оздравяват  Praynig  Praynig Praynig

Ние също май ще се наредим във вашата редичка при все, че преди месец бяхме болни, май и сега няма да ни подмине. Алекс днес кашля, киха, преди да заспи преди час, повърна от кашлицата  ooooh! Напомня ми на миналото му боледуване, но дано мине по-леко, че тогава беше страшна работа. За сега Т няма. Доки каза, че му е червено гърлото, сополи има малко, дишането е чисто. Пием си пак сиропа за кашлицата и хомеопатични. Подробно описах при нас ситуацията.

Мони, и моя хубостник нищо не го вълнува навън, само ходи като свободен електрон накъдето му скимне. Радвай се, че Митко се води за ръчичка, Александърче не ще. Сам да ходи и това е, а как пречи на хората и се бута навред ...  ooooh! И ние най-много май с топки си играем - имаме вече 6 броя  Mr. Green Количките от време на време му грабват вниманието, но за кратко ...
Та така, дълго стана, ще ходя да полягам.
Лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 92
  Привет и от нас момичета!
   Ние от хайманосване не влизаме тук,използвам докато спи"къдравия"-това му е прякора на Ивко-ама и "беглеца" ще му пасне идеялно.Та гледам да свърша нещо у дома.Мони и Ивайло само търчи насам натам ама и все към колите се насочва и много ме естрах.Какво ще кажеш да се видим в понеделник или вторник в онзи център срещу БИЛА преди обед-и без това го дават валежно?
    Ети звънках ти преди няколко дни ама не ми вдигна и ми е неудобно да те притеснявам пак.Как е малката Ния?Хубав шопинг-надявам се скоро да ни дефилираш на Софийска земя!
  Дано малката Моника се е разминала с болеста и Теди също да оздравява.То и Ивко беше болен днес е вече малко по-несополив и се надявам скоро пустата ПЕНТАКСИМ  и другата за заушката най-после да ги бием,че хората вече очнаха реимунизация ,а ние още сме толкова назад.
    А исках да ви покажа малко снимки на "къдравия"ама то нямаме вече албумчета!?!Нищо на някоя срещичка.

целувки силни на всички от нас

# 93
Здравейте на всички  от нас.И Поли ми се сополиви,но няма температура и кашлица.Ама то как да я не хване нещо като покрай нас е пълно с болнички дечица.Май пак има някъкав гаден вирус newsm78.Дано всички болнички дечица да оздравяват бързичко PraynigМного е гадно като ти е болно детенцето,то и аз се бях шашнала,когато Поли преди месец ми вдигна температура за първи път.
Ние сега се прибираме от разходка.И Поли легна да поспи малко и след това сме пак навън 1swing.И Поли много обича да се разхожда насам -натам ,а не да си играе с дечицата.Играе си само с по-големи какички и батковци,а като види някое детенце в количка вика"бебе,бебе".С играчките не си играе,но виж празни шишета и купички всякакви разнася нон-стоп.Ето и малко снимчици и от нас:
http://prikachi.com/files/141345j.jpg
http://prikachi.com/files/141346C.jpg
http://prikachi.com/files/141347n.jpg
Приятни разходки на всички Hug,използвайте хубавото време,че го дават пак да се развали.
Честито зъбче на Мая,и весело и приятно изкарване на почивчицата на вас!

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 15:49 от ki4o22

# 94
НЕ МОГА ДА НЕ СЕ ПОХВАЛЯ!!! НА МАЯ Й ИЗБИ ПЪРВОТО ЗЪБЕ!!!
Досега все четях как растат зъбите на вашите деца и цъках с език. Ето, че Мая има зъб! Малко късно го открих, защото очаквах първо долно зъбче, но ме изненада с горно-предно ляво! На път е и следващият отляво на него.  smile3501 Много съм доволна. Така исках да видя зъбата усмивка...
На всички болни-да оздравяват!
Приятно изкарване на Априлци!
Весело посрещане на Цветница и предварително : Честито на имениците   bouquet
Ние заминаваме за Гърция, малко на почивка, но ще се върнем за Великден!

# 95
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!!! Рядко влизам в темата и не знаех, че има толкова болни Sad дечица. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ!
СИЛНО! СИЛНО стискам палци и ви прегръщам Praynig 

# 96
И аз силно пожелавам всички малки болни буболечки да се оправят  Praynig
Много, много е тъжно да ти е болно детенцето  Cry
Виктор също е все още сополив и киселее. Имаме вече 11-то зъбе - горен, ляв кучешки  Mr. Green
Клю, за коя БИЛЛА става въпрос?
bebonina, честито ви зъбе    tooth Чак не мога да повярвам, че до сега не ви е излязло и това ви е първото  Shocked Значи до сега си си спала на спокойствие  Twisted Evil  Хайде дано и занапред да е така  Hug
Виктор също ме резвежда постоянно когато сме навън  И не се отделя на повече от 3-4 метра от мен и през кратки интервали се обръща да види къде съм   #Shocked Не ме оставя и за минутка даже. Убавец   #Silly
Айде пожелавам ви хубави почивни дни  luvbed и по малко нерви  tantrum

# 97
Дени, дано Тедката бързо да се оправя  Praynig 

Момичета, след като днешната среща не се увенча с успех предлагам : ДРУГИЯТ ПЕТЪК ВЕЧЕРТА ЖЕНСКА СРЕЩА   Mr. Green Аз лично имам нужда  Crossing Arms

Който е за да вдигне ръка Wink

Party

# 98
  • Отвъд алеята зад шкафа

Дени, дано Тедката бързо да се оправя  Praynig 

Момичета, след като днешната среща не се увенча с успех предлагам : ДРУГИЯТ ПЕТЪК ВЕЧЕРТА ЖЕНСКА СРЕЩА   Mr. Green Аз лично имам нужда  Crossing Arms

Който е за да вдигне ръка Wink

Party
Peace

# 99
  • София
Супер!!! Виждам, че се заформя среща!!! Сега мислете за някоя пицарийка с вкусотийки Mr. Green   Дени, Петя, чувствайте се поканени  Mr. Green

Дано всички болнички дечица бързо да оздравяват  Praynig

Бебонина, честито ви първо зъбче и приятно изкарване в Гърция

# 100
  • София
Ето ме и мен StopПреди да легна реших да ви навестя.
Много болни има май отново ама така е то и времето е болно. Не е нормално такива температури като днешните да има за нач. на април #CrazyСигурно другата седмица сняг ще завали Grinning Стискам палци бързичко да де оправят всички  Praynig
Следобед Миташки пак ми взе здравето от обикаляне и естествено пак аз се изморих, а той не. Сложила съм го да спи мислейки, че е капнал, но не. От спалнята се носят песни на народите Mr. Green
Клю имаме си албумчета просто вече са с парола. Ще ти я пратя на лични да качиш снимки на беглеца Laughing А за среща в центъра нямаш грижи - там сме в понеделник Hug
Крео аз вече нямам търпение за Турция, но и аз все по-често се замислям за това как ще го оставя малкия и малко ми е свито ама няма начин.

И да не забравя честито зъбче на Мая!

# 101
Привет!

Ние сме като предния път, кашляме здраво и връщаме чак от кашлица, почти не сме спали тая нощ и всички сме като ударени с мокър парцал  Tired
Оплаках се набързо ...
Пускам малко снимки, че все нямам време да кача  Embarassed - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199097&photo=11
Паролата е като на другите албумчета  Peace
Времето навън изглежда супер, приятни разходки и дано синоптиците не познаят за дъждовете през другата седмица.
 Heart Eyes

# 102
Честито зъбче на Мая!

бебка и бебко, бързо да се оправя Алекс  Praynig Много ви се насъбра напоследък  Sad

Как са другите болни мъничета - Ния и Тедката? Дано вече са по-добре  Praynig

# 103
здравейте мацки,
само набързо да кажач,е не успяхме да разминем антибиотика-за коетомного ме е яд-против моите убеждения е,но ми дожаля много за детето и ...почнах го снощи-сега в интерес на истината е по-добре,но пак цяла нощ спи буквално върху мен(тя дето от както се е родила си спи сама в креват4ето) и ако случайно не съм я гушнала ми взима ръката и я дърпа да я гушкам и да я галя по косата-много ми е мили4ка ама се разлигави усещам покрай това боледуване-само се гушкаме и се целуваме-голяма любов-абе да оздравее пък ще видим Crazy
стискам палци на вси4ки болни малки душички-знам какво им е на мамите-аз съм със свито сърце от 4 дни Cry
честито зъбче на МАЯ Heart Eyes най-накрая се озъби и тя Wink-НИЯ ве4е има и 4 кътника-единия даже е избил сега докъто е болна Crazy-с което зъбите ни вече са 12

аз понеже нали няма да съм на Април4и от сега да попитам къде ще е следващата сбирка????
и освен това да не забравяте,че който идва на море е поканен на гости Wink Hug
За Весето има каравана и палатка Mr. Green а за другите апартамен-кой каквото си е пожелал Joy(междудругото си намерих апартамент на страхотно място-чисто нов новеничък и се надявам до месец да му прключа ремонта(няма леко плочки в банята) и да съм там-с гооляяяма тераса-което си ми беше ме4та Peace)ами..това накратко от Бургас Wink
гледам петъ4ни срещи си заформяте а-хммм-ако не ни беше тогава базара-щях да долетя....в тоя ред на мисли може ли и една четъртъчна на 24 ве4ерта та да ви видя прекрасните физиономии Praynig
целувам ви и чакам бургаската група за една дневна разходка след вторник-дано сме напълно оздравяло до тогава Peace

# 104
Привет, мацки!

Ние нямахме нет няколко дена  Close

Мони, това "приятна вечер" беше, защото постът го писах вечерта, но тъпото е, че е публикуван чак сутринта.Иначе, забравям, ама още не толкова  Wink Иначе при мен и двете бремнности са еднакви, с тази разлика, че сега ми е лошо по цял ден, а предната само до обяд ми беше.
Ети, стискам палци Ния сега бързо да се оправи  Peace Не се тревожи, че е на АБ, важното е да оздравее.Гушкайте се сега, много имат нужда от това душичките, когато са болнички.Много добре ми прозвуча твоето апартаментче  Simple Smile
Дени, дано и Тедката да не се разболява сериозно  Praynig

Всички болнички да оздравяват  Praynig

За срещата, искам да дойда, но ще видим как ще съм тогава, че при мен в момента най-лошо е вечер  Sick Само при вида на храна и мириса й, да не ви казвам.Дано до тогава да съм по-добре.

Теа е добре, расте, много е дива, в краката е като ветеран от войната, цялата е в синини.Но поне е здравичка за сега.

Целувки и лек ден ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт