СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 522
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Пу, пу, само така, дано ти е кротичко и за напред Hug

Леле хорааа, на мене ли ми е само така студено, тия дни съм измръзнала цялата, крака,ръце-ледено, бррррррр, не мога да се стопла, сега си сипах една греяна ракия ,та се надявам да ме оправи Tired

# 151
Кротък е Жорж. Не плаче,само спи,яде...батко му беше кошмарен случай и сега този хубостник ми  се струва направо ангелче. Ама да не казвам и аз голяма дума...пу-пу.
Много хубави снимки.  Hug

Пу-пу  Praynig плюй  smile3534, че и аз така си виках с Калоян първите 20 дни  Rolling Eyes все се хвалех какво кротко бебе е  Peace и ела да видиш после .... какъв змей стана  Mr. Green та до днес....  Joy
Стискам ти палци  Praynig при вас да е  newsm10 и за напред  newsm17

# 152
  • София
Мими,много хубави снимки,а ти с новата прическа СИ СУПЕР Peace

# 153
Мими много хубави сним4ици  Peace

# 154
Мерси,  Embarassed
Влязла ми е една идея в главата тук от известно време ....да се боядисам цвят коняк, видях на една приятелка и много ми хареса, ама се чуда, чудаааа Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ......щото тя от кестенява се е направила коняк, а аз като съм руса дали нема да блесна тъмно оранжева... Thinking как мислите вие?!?

# 155
О.... недей по добре руса или като искаш да я потъмниш, направи се по силно пепеляво или някви готини кестеняви ки4ури Peace
Това коняка ще бие много на жълто и оранжево newsm78

Оф и ти кат мене аз се изветлявах, изсветлявах станах кестеняво , и не се харесах , понякога ставаше готино пепеливо кестеняво, понякога с некви 4ервени отблясъци и се нервирах и се боядисах пак 4ерна Crazy

# 156
  • София
Кротък е Жорж. Не плаче,само спи,яде...батко му беше кошмарен случай и сега този хубостник ми  се струва направо ангелче. Ама да не казвам и аз голяма дума...пу-пу.
Много хубави снимки.  Hug

Пу-пу  Praynig плюй  smile3534, че и аз така си виках с Калоян първите 20 дни  Rolling Eyes все се хвалех какво кротко бебе е  Peace и ела да видиш после .... какъв змей стана  Mr. Green та до днес....  Joy
Стискам ти палци  Praynig при вас да е  newsm10 и за напред  newsm17

Плювам,бе... Mr. Green
На ден по сто пъти...защото батко му ми даде бая зор и сега профилактично вече му казвам...Да те посерат гаргите или нещо от сорта. Joy

Мимис,
и на мен този коняк нещо не ми вдъхва доверие. Thinking

# 157
  • София
Къде избягахте,момичета?! Thinking
Мислех си,че няма да мога да ви изчета,пък вие нищо не сте писали от събота насам. Confused
Тано днес не е на градина. Вчера пак вдигна на няколко пъти температура. Направо вече ми се изправя косата от тази температура. Rolling Eyes

Утре Жорко става на 20 дни и сме на първа консултация. Grinning

# 158
  • Стара Загора
Тука сме, но не смогвам с готвене и чистене Sad. Павел се върти като пумпал и не иска да стои в стол за повече от 20 мин и се търкалям с него по земята Simple Smile. Ники е на градина, само че тръгна накичена с 8 фиби, вчера ги купихме, че все се губят и тя сутринта си ги сложи всички и тръгна, аз почнах да я убеждавам да оставим само две и то аз да й го сложа, но закъсняваха и баща й ми вика "дете е да ходи както си иска" ooooh!
Да оздравява бързо Тано, дано не зарази и бебока. Мен педиатърката много ме издразни като дойде вкъщи след изписването и ни каза да държим Никол и Павел разделени, е ама как да стане, като спи бебето лесно, но те и двамата си искат време да сме заедно. Вечер след градина имаме само няколко часа с Ники как да я изолирам.

# 159
Здравейте!
И аз съм тук,но от разходки и чистене не ми остава време.
Бързо оздравяване на Тано!
Не съм се и опитвала да ги държа разделени децата-от както се е родила Цвети са заедно,толкова са превързани една към друга и само се търсят, така че единственото което ни остава е да се надяваме да не се разболяват.

# 160
Мим`с, Вяра страхотни снимки, изпълнени с весело настроение. Как ми се ще и ние вече да щъкнем нанякъде, не че сме се спряли, ама малко по-наделеч ми се ще. Ние сме все или в Бургас или в Созопол. В Трявна много ми се ходи...
Gwen, бързо оздравяване на Тано. И аз съм в постоянно напрежение Вики да не домъкне нещо от дома. Не че боледува много, но на фона на предишното неболедуване...
На мен днес ми е много тъпо. Изнесли са списъците в градината на Вики с новосформираните групи, от 1 юни. Групичката на дъщеря ми е от 38 деца, при положение че има 25 креватчета.  Не мога да си представя как ще са нахранени, как ще спат, играят и пр. 38 деца, на смяна с един педагог и една леличка, която обслужва и съседна група.
Да не говорим когато са  вече предучилищна група. Как се работи с 38 деца?
А като си помисля, че и юли и август са и сборни групи, ще са около 60 деца. Хайде да речем, че някой ще са на село, при баби и т.н., но пак за мен са абсурдна бройка.
Ох, оплаках се, не че ми олекна, но...
Иначе днес тук е слънчево и топло. Не мога да му се нарадвам на това слънце.
Желая и на вас слънчев и усмихнат ден!

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 14:12 от tan

# 161
Здравейте момичета !
Какво писане  Rolling Eyes какви 5 лева  Mr. Green само минавам и ви прочитам набързо  Joy
Тез 10 дни дето откарах почивка  newsm44 сега ми излизат през носа  hahaha
В офиса лудница  Sick все едно съм липсвала не 2 работни, ами 20 дни  #Cussing out
А пък с таз "голяма почивка"  Sad една неделя  #Crazy луднах и в къщи  Mr. Green стандартно почистване  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes  и готвене food002 а и нали като ме хване лудостта  #Silly трудно ме пуска  hahaha та измих и цялата баня, че само тя ми остана преди Великден  smile3556 и направо се надишах като мангалче-лепиларче  #Shocked Та накрая за капак, взех, че извадих всички прибори за основно почистване  cry та си довърших кръстчето наведена над мивката   baduu и снощи се тропясах като смазана  Confounded
Днес лудницата в офиса продължава  newsm36 и така..... сега преди да тръгна реших да ви проверя, че у нас надали ще се добера до компа  Joy

# 162
Е след като ви се оплаках  Cry

Да пожелая на всички лека и слънчева седмица  newsm10

Кате, да оздравява бързо Тано и дано опазиш бебока, те в началото са по-устойчива заради имунитета от майката, та ...  newsm17

Утре ще ви "проверя" пак, айде да хуквам към ДГ, че сигурно пак сме последни  Mr. Green

# 163
  • София
И при нас е лудница в бачкането-едно заради почивните дни и второ заради баловете.
В ДГ ми сервираха че ще почиват юли и август,за сборни групу да я пускам Стела не смея и да се помислям.
Нещо я е ухапало преди 4 дена по ръката и е подутя цялата ръка,едва днес започна да спада.
Почивния ден не го усетих,разбира се.Добре че поне тази събота няма да отработвам.

# 164
  • София
...
 и снощи се тропясах като смазана  Confounded
...

Ти просто нямаш стигане! Crazy
Спри се малко. Stop Пий едно питие.  bouquet

И аз се надявам Тано да се размине с болестта и само температурата да остане. Иначе много не му давам да влиза при Жоро. Добре,че е майка да се занимава с него. Hug

Вчера бях на изпит. ooooh! Нищо не бях чела...История на САЩ. Малее,направо свят ми се зави. Преписах каквото можах от колежката. Дано една тройчица пишат. Praynig

tan,
как 38 деца?! #Crazy Та това е недопустимо. Може би са някакви предварителни списъци,като имат предвид,че някои деца ще идат в други градини и в крайна сметка бройката ще спадне до 24-25. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт