СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 527
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честито на именниците ни Heart Eyes.Да растат много здрави и щастливи!

Ние бяхме на парада и беше много хубаво Laughing

# 136
  • София
Вярак,сега разгледах и снимките ви.Как ти завидях само.....Много го обичам този край със всичките му места,който сте обиколили.Много е зараждащо с тази природа и чудните забележителности,който има Peace

# 137
Много са хубави снимките,страхотна разходка сте си направили.

# 138
И мойте тримата мъже ходиха сутринта на парада  newsm68 Калоян само самолети и танкове са му сега в устата  hahaha

А иначе разходката беше СУПЕР  Peace и аз много обичам този слънчев край на България  Two Hearts и нема-нема "залитна" в тази посока  Joy

Преди празниците едни приятели питаха къде ще ходим, а мъжа ми вика : Е как къде, Вяра ще ни води с децата по чукарите на Мелник да пием вино пак  #Crazy Ама после не му се прибираше  yes

# 139
Честито на именниците, пожелавам им много здраве и усмивки.

# 140
С малко закъснение Честито на именниците! Със здраве да си носят името!
Днес бях кръстница на един малък Гого. Беше един невероятен ден, изпълнен с много с положителни емоции.

# 141
И от мен с малко закъснение  Tired
Честит имен ден на малкия Жоржи, пожелавам ви много здраве и щастливо детство

# 142
Благодаря много за пожеланията! Wink
Ние именния ден си изкарахме нормално с бабите и дядовците.Много гости,много чудо, у зор се видех направо, ама няма как просто.
Само дето Жори си празнува празника болничък, температури, червено гърло, не ще да яде....абе  ooooh! , и на лекар не мога да го вода, че нали и те почиваха.Та на своя глава започнах да му давам Суметролим сироп за гърлото,че и преди доктора това му е изписвал, осцилококциум и вит.С му давам и така.Днес се гледат с баща му двамата и ще го води на лекар, утре и вдруги ден мисля аз да взема два дена неплатена, че много не ме бърка и така....
Еххх, хубава почивка беше и жалко,че свърши, сега пак старата песен на нов глас Mr. Green
Яд ме е най-много ,че Жори така накрая се паразболя, тооо сестра ми беше болна на Дупница, свекър ми после цъфна у нас и тай болен иииииии......то това му трябваше,  #Cussing out , само дано ние да сме здрави,че нещо и на мене ми е все студено тези дни.
Това е от мен момичета за сега.Поздрави на всички!
Довечера може да ви пусна и аз някоя снимка, че ходихме на Рилския манастир и по благоевградско на разходки, снимките ми се с малко не добро качество,че са от телефон, ама апаратчето ни се развали Cry и сега нямаме,  Rolling Eyes
Хайде чао !

# 143
Мимис,бързо оздравяване на Жорко.
Аз търсих вит.С за малката че нещо е хремава,но се оказа че завода не работел и не можах да намеря.

# 144
Ох и Емили е хремава , и мен ме тръшна днес  Tired
 Беше ми яко зле та дремнах, сега се поосвестих и станах малко, а 4истенето мене 4ака  Tired

# 145
Тедо, стига с това чистене, бре момиче  Sick я почини малко  Joy

И ние с Коко нещо се опитваме да се разсополявим  Sick че след туй слънце   Nature Sunny и хубаво време на юг  newsm44 нещо май не ни понесе софийския климат  hahaha ама дано да устискаме  Praynig сутринта му дадох витамини, осцилококциуми и т.н. и го пратих на ДГ  Peace пък ще видим довечера като си го прибера  Rolling Eyes

# 146
Вярка ми мене ме 4ака  Tired Из4истих си едно хубави4ко  smile3508

И аз този път реших така да я лекувам Емили с витамини и осцилококциум, пък ще видим  Peace

Май ще ни се размине антибиотика, ама тихо да не говора  Outta Joint

# 147
  • София
Бързо оздравяване на Жорко и от нас!
 Hug

Аз търсих вит.С за малката че нещо е хремава,но се оказа че завода не работел и не можах да намеря.
Наистина никъде няма витамин С на ампули. И на Тано онзи ден му изписаха на таблетки. Аз се учудих и попитах,та докторът ми каза.

Вяра,
много хубави снимки...накараха ме да си спомня много красиви моменти. Благодаря ти!  bouquet

# 148
Ние вчера го водихме Жори на лекар и се оказа,че е със ангина.Изписа му Оспамокс антибиотик. Tired
Днес и утре съм си взела неплатен отпуск,че да го гледам, че още нямам право на болничен и така Rolling Eyes
А вит.С наистина няма, добре,че миналата седмица му взех няколко ампулки ,та имаме още за 2 дена, ако не намеря ще му давам обикновени таблети стрити в сокче, аз така правя в такива ситуации. Wink
Катенце, как е бебончо, кротичък ли е?  Grinning

то гледайте снимки, половината са с телефон снимани и за това са по-размазани
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1985&AlbumId=116163

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 12:44 от Мим`с

# 149
  • София
Кротък е Жорж. Не плаче,само спи,яде...батко му беше кошмарен случай и сега този хубостник ми  се струва направо ангелче. Ама да не казвам и аз голяма дума...пу-пу.
Много хубави снимки.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт