СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 539
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Ох Вярка блазе ти  Heart Eyes В къщи е голям купон  Joy то се едно си гледаш бебе  hahaha Та и породата е малко трудна докат са малки, ама който си го е искал да си го гледа и възпитава Peace

# 121
  • Стара Загора
Здравейте, ние днес бяхме до София. Отмениха часа за лекарката, а ние бяхме на 70 км от СФ и решихме да не се връщаме, ами да отидем до зоопарка, времето кофти все заваляваше, но Ники е много доволна, че успя да види слона Simple Smile.
Gwen, успех с двете човечета ти желая и дано Тано не ревнува много, че им се отразява нищо, че са големички вече.
Приятно изкарване на почивните дни и от нас, ние утре заминаваме за село, на почивка другаде с двамата без баби не се навих.

# 122
# 123
Dorotey's, Кари е наистина много сладка  Simple Smile
И Вики от извесно време постоянно ме врънка я за кученце, я за коте, но аз имам по-добра идея. Мисля в скоро време (дано ми е писано) да си имаме още едно момиченце.

Gwen, как сте?
Как се чувства баткото?

Ние след като близо седмица кашляхме зверски и не помагаха никакви сиропи се оказа, че имаме бактерия в гърлото и сега пием АБ. Вече почти не кашля, но през всички тия дни ще се мъкнем с лекарствата.  И на мен много ми се ще да мръднем на някъде... Но на 6 май ще ставам кръстница, а все още дори нямам какво да облека, та сигурно почивните дни ще минат в шопинг-тур,в което разбира се няма нищо лошо Simple Smile

# 124
Ние имаме гости от Софето  newsm44 И сега ще миткаме  по цел ден  smile3508

# 125
  • София
Добре сме, момичета.
Жоро слуша,не плаче...яде,ака...все такива дейности. Wink
Тано се държи прилично,много се радва на бебока-да си призная очаквах гръм и мълнии от негова страна.  Grinning
И така...весели празнични дни ви пожелавам!
  bouquet

# 126
Здравейте и от мен!
Аз се завърнах от Дупница днес, а Жори остана и в събота ще ми го доведат Sunglasses Само реве за мене, страшна работа е, измъкнах се докато спи ,ама като ме чуе по тел. и надува гайдата, а пък при нашите ми беше като гербова марка, без мене никъде не се ходи Rolling Eyes
Кате, супер ,че се появи вече и ,че сте ок Hug
Днес се заех с чистене и пране, пък утре ще видим ,може да се поразходя по центъра малко.
Иначе в Дупница имаше събор,имаше и доста намаления по магазините,обзаведох се с обувки, дрешки, парцалки  Laughing и на Жори също Sunglasses.
Ееее, може да кажа, че добре си починах, при мама и тате, нищо не правех, само по кафета и магазини със сестра ми , то не беха бири, ракии, салати, мезета мммм екстра Mr. Green Лошото е, че много бързо ще мине цялата почивка, колкото да мигна и половината мина вече Twisted Evil  Crossing Arms

# 127
A, така бе Миме  thumbsup
Друго си е да мръднеш да се разсееш малко Peace
И на мене ми се ходи нанекъде, ама сега нали имам бебе, требва да си го гледам, ама като поотрасне малко  smile3508

# 128
Честит имен ден на Жорко на Мимис и на Жоро на Gwen!
Да са ви живи и здрави!
  bouquet

# 129
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на двамата ЖОРКОВЦИ  Two Hearts  да са здрави, весели и много обичливи   newsm10

# 130
  • Стара Загора
Честит имен ден на двамата ни именници!
Да растат здрави и щастливи и много обичани!

# 131
  • София
Благодаря и честито на всички празнуващи!

ura  ura  ura

# 132
Момичета, ето малко снимки от нашата разходка
ЕТТОООО
Много хубаво беше .... ама свърши  Joy ...от утре всеки пак ще крачи по своите задачи  #Crazy

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 12:53 от ВЯРА

# 133
Вяра,не мога да отворя снимките,иска ми парола.

# 134
Щото съм тъпо парче и без да искам изтрих албума  hahaha
сега го оправих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт