СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 538
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
БРАВО ТЕДО, пак доказа, че си "вредна" булка  newsm10

# 106
Ох и мен напоследък много ме мързоти  Tired
Сутрин немога да стана от леглото, какво е това спане, незнам ooooh!
Нито ми се 4исти, нито ми се готви, натрупала съм пак 2 перални за гладене  1ironing

# 107
Дорка, много готини яйцати са станали Wink
А също ще боядисвам утре сутринта, след малко ще купя яйца и боя,че нямам.
Ние днес ходихме с Жорко двамата на работа, до обяд добре, ама следобяд като пощръкля, ауууууууу издивях просто, шефа се сети следобяд кога си затръгвахме факсове да пуска, та не става ,абе кошмар просто, та зорлем в 15 ч си тръгнахме с Жори, отидохме в черквата да се мушим под масата и се прибрахме уморени най-накрая.Сега легна и заспа, не искаше и да яде даже. Седнах за малко на компа, че са ми скапани краката и ще хапна малко и пийна една чаша винце за отпускане пък и мисля след малко докато спи да отскокна до магазина за яйца и боя и така, че с него не е лесно да се пазарува.
Това е за сега от мен, поздрави. Hug

# 108
аз забравих 4е днес се мушка под масата Tired

# 109
  • Велико Търново
Ей flavi, ти се появи  newsm44 къде изчезна  newsm78 съвсем изостави бандата  Wink ще ти дърпаме ушите  Joy

Вярка, дърпай , то съм си за дърпане  Embarassed

Нещо много ми намаля времето за форум, което не е добре и сега се реорганизирам  Simple Smile

При нас нищо за отбеляване - Бобо си седи в къщи с бабите и пак поне веднъж в месеца е болен. Не ми се мисли като се върне пак на градина как ще бъде.
След 1 май ще правим нов опит да го пускаме на градина. Иначе си е същия екземпляр - злояд, инатест, бесен и безкрайно очарователен Grinning
Каката ще кандидатства в гимназия и само я гоним да учи, а на нея естествено ума и е съвсем на друго място. Абе купона у нас е безкраен  Laughing

Поздрави и целувки на всички мами и хлапета  Hug

# 110
Ей flavi, ти се появи  newsm44 къде изчезна  newsm78 съвсем изостави бандата  Wink ще ти дърпаме ушите  Joy

Вярка, дърпай , то съм си за дърпане  Embarassed

Нещо много ми намаля времето за форум, което не е добре и сега се реорганизирам  Simple Smile

При нас нищо за отбеляване - Бобо си седи в къщи с бабите и пак поне веднъж в месеца е болен. Не ми се мисли като се върне пак на градина как ще бъде.
След 1 май ще правим нов опит да го пускаме на градина. Иначе си е същия екземпляр - злояд, инатест, бесен и безкрайно очарователен Grinning
Каката ще кандидатства в гимназия и само я гоним да учи, а на нея естествено ума и е съвсем на друго място. Абе купона у нас е безкраен  Laughing

Поздрави и целувки на всички мами и хлапета  Hug

.... а позната история, ние това с кандидатстването миналата година го преживяхме  #Shocked та сега поне някоя и друга година ще я караме по-спокойно и полека  Joy
Стискам палци на каката ви  Peace да има много късмет  newsm10 че то само с учене не става  yes

# 111
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!   easter

# 112
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ

# 113
Воистина воскресе!
Весел празник!

# 114
Ей... да се похваля, ве4е си имаме ку4е и съм много щастлива Wink
Казва се Кари, на 2 месеца е. Голяма 4аровница smile3521

# 115
Dorotey's,много е сладка Кари. Heart Eyes
Да се похваля и аз,че малката ми госпожица вече се сдоби с две зъбчета.

# 116
  • София
Христос Воскресе!

Ние се завърнахме,много хубаво си изкарахме.Утре и вдругиден на бач.Стела я оставихме на село.Много ми е мъчно,но ще си починем малко Cry

Дорка,честито!

# 117
  • София
Благодаря на всички ви от сърце!
Родих в 3 през нощта.Беше бърз процес,но пък не по-малко болезнен. Mr. Green
Добре сме с малчо. Вчера ни изписаха!

Христос Воскресе!!!
Яйца няма да ви показвам. Crazy

# 118
Ей Гвен  Hug щом и на компа седна, зна4и сте добре с Мал4о Heart Eyes

# 119
Кате, добре дошла отново на линия  Peace и много сила, кураж, търпение и късмет в гледането на 2-мата малчугани  newsm10 тепърва ще разбереш какво е да си мъжка майка ...ама по 2  Joy но е гот да знаеш  smile3501

Теди, честито "задължение"  hahaha ще има да бършеш след тоз малък змей  Mr. Green

Девойки, на всички ви пожелавам хубави дни ... и работни и почивни ... и дано да са   Nature Sunny
Ние утре заминаваме за Мелник и Предела  thumbsup да помиткаме малко из "македонско" на слънчице  photo

Общи условия

Активация на акаунт