СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 531
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кате, абе ти нямаш ли някакви начални признаци за раждане, това онова?! Аз помня,че ме болеше ниско долу и ми изпадна тапата на 2 части Thinking
...

ooooh! няма признаци.
В петък съм на преглед и докторът ще прецени в кой ден ще ми включи система...събота най-вероятно. Великденче ще е. Mr. Green

Кате,я пробвай вярно ли е това че ананаса предизвиква контракции.

Сега пък ананас. Crazy Laughing

# 91
  • София
Не се майтапя,чела съм че ананаса предизвиквал контракции,но нямам познат изпробвал го(все бързат да излизат).Та за това предложих,ако го изпробваш,моля сподели Laughing

# 92

КАТЕТО СИ ИМА СЛАДКО МОМЧЕНЦЕ !!! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ, ПУ ,ПУ, ДА БЪДЕ НАЙ-КРОТКОТО И ПОСЛУШНО БЕБЕНЦЕ !
БЕБОНЧО НИ Е АДАШ Laughing ,КАЗВА СЕ ГЕОРГИ , 53 см и цели 4 200 кг, голяяям мъж,пу,пу,пу!!!
Мама и бебчо са ОК, Laughing

Катюшка май е родила или през ноща или рано сутринта ,към 8.30 ч сутринта ми пусна смс,тъкмо отведох Жори на градина , но като я изпишат ще каже подробности.
Тюх, Mr. Green не познах,че ще е женско, явно й е писано да е мъжка майка Laughing
Катеее, целувки Hug Hug Hug

# 93
  • Стара Загора
Кате, да ви е жив и здрав   bouquet

# 94
Gwen, Честита рожбичка!
Да ви е жив и здрав!  bouquet
И бързо възстановяване!

Незнам защо, но все си мислех, че ще е момиченце. Може би защото си имам момиченце и си мечтая за още едно...

# 95
КАТЕ, честит момък да ви е жив и здрав и много радост да ви носи    Two Hearts

Влезе тотално в отбора на мъжките майки  newsm10 да знаеш хич не е зле  newsm62 аз все по-често се радвам, че имам двама юнаци, а не някоя капризна госпожица  4470

# 96
Кате, честито ви бебенце  bouquet
Да ви е жив и здрав и много, много да ви радва

# 97
Gwen,честито момченце!  bouquet
Да ви е живо и здраво!
Бързо възстановяване!

# 98
  • София
Да е жив и здрав малкия мъж!
Кате,бързо възстановяане  bouquet

# 99
  • Велико Търново
GWEN  ЧЕСТИТА РОЖБА !!!!
Да ви с жив и здрав юнакът !!!

На тебе лесно и бързо възстановяване   bouquet  bouquet  bouquet

# 100
Ей flavi, ти се появи  newsm44 къде изчезна  newsm78 съвсем изостави бандата  Wink ще ти дърпаме ушите  Joy

# 101
  • Стара Загора
Как сте днес мами?
Вчера цял ден валя тук, вечерта боядисахме яйцата, Ники принесе няколко в жертва, но нищо, добре се позабавлява Simple Smile.

# 102
Здравейте!
Много ми се спи и не можах да си изпия кафето,малката ме е дигнала в 6.30 и от тогава само ме разиграва,добре че поне Даниела е на градина,но като се сетя че до 7 май ще си е в къщи и ще е една малка лудница.

# 103
И аз в4ера боядисвах яйцата easter Оставих и на Емили да маже, ама не и допадна нещо, мацна едно яйце и това и беше боядисването:tired:
А, аз овъртех цялата къща Whistling
Ето ми яй4ицата Wink

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 09:51 от dorotey's

# 104
Мен вчера ме домързя в 19.30ч. тепърва да почвам яйцата  Sick и ги оставих за събота  Peace
Поговорих си 40 мин. по телефона с баща ми  Grinning и той ми вика Я, татиното, си почини, цял ден си била на работа  Rolling Eyes зарежи ги тия яйца за друг път  hahaha традициите не са това, което бяха  Joy и мен толко ми трябваше та да го послушам и да си легна пред телевизора  smile3508 само им сложих да вечерят и нищо друго не съм пипнала  smile3501 жалко, че не ми се случват по-често подобни вечери  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт