СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 523
  • 299
  •   2
Отговори
# 75
Хей здравейте и от мен  Hug
tan къде ни видя и защо не ни се обади tantrum Ти да не си от Бургас?

Гвен и аз преносих 5 дена Tired и лежах в болницата за да могат да  слушат тоновете Tired
Няма страшно до сряда ще излезе сигурно sohappy

# 76
Ей къде сте девойки  newsm78
Пак се загубихте, а още не са дошли празниците  newsm78
Как сте ? какви ги вършат дечурлигата ? я бързо докладвайте какво е положението, че после като се разбягаме за празниците, съвсем ще се изгубим  Joy

# 77
Ей къде сте девойки  newsm78
Пак се загубихте, а още не са дошли празниците  newsm78
Как сте ? какви ги вършат дечурлигата ? я бързо докладвайте какво е положението, че после като се разбягаме за празниците, съвсем ще се изгубим  Joy

Добре сме, не се оплакваме.
Няма нищо интересно покрай нас.
По празниците незнам, може да мръднем до нашите за 1-2 дена,че най-вероятно ще ходим с кола и ни е близичко , при свекърва ми най- вероятно няма да ходим, защото мъж ми ще си работи,в съб. и неделя абсурд да тръгне, незнам дали ще дадат по-рано заплати, а и сега е лудница по влаковете, гаранция и ,че запазени места няма.Хората от утре и вдруги ден вече ще започнат да се изнасят от София и ще е лудница ooooh!

# 78
  • София
...Хората от утре и вдруги ден вече ще започнат да се изнасят от София и ще е лудница ooooh!

Великото преселение на народите... Laughing

Така както изглежда великденските празници ще ги изкарам май по нощница в болницата... Mr. Green ....ама вие миткайте и заради мен.
  bouquet

# 79
Ние ще мръднем, на 29 и 30 до Мелник  Peace да се постоплим   Nature Sunny и да помиткаме в района Joy , че много го обичам  Two Hearts а на връщане ще поостанем 1-2 дни сигурно в Дупница при роднините на мъж ми и после сме в София до края на празниците  newsm44 тъкмо ще й се накефим спокойна и празна ...каквато отдавна не сме я виждали  newsm10 СУПЕР  smile3508

# 80

tan къде ни видя и защо не ни се обади tantrum Ти да не си от Бургас?

Не, не съм от Бургас. Живеем в Карнобат, но почти всичките ни приятели са от Бургас и всяка свободна минута сме там. Другият път ще се обадя, обещавам.

Ние вече седмица сме си в къщи. Първо Вики се прибра с цепнато пише, мазахме го и се оправи. Сега пък започна да кашля, ужасна кашлица. Вече два пъти ходим да я слушат, дишането е чисто, гърлото спокойно, няма секрети и откъде идва тази кашлица...
Днес дори пуснахме секрет, че идват празници, а по закон всичко става точно по празниците.

# 81
........Сега пък започна да кашля, ужасна кашлица. Вече два пъти ходим да я слушат, дишането е чисто, гърлото спокойно, няма секрети и откъде идва тази кашлица...

От ...последния "модел" вирус  Sick и Калоян и аз го изкарахме, сега на колежката близначките са на същия хал и бая познати хлапета още  cry
Ужасно е, и минава за около 10 дни май  newsm78 само луда кашлица - до напикаване и нищо друго   newsm78 дето вика нашто джипи, каквото и да пиеш, докато не се накашляш, няма да спреш ... и май така стана  bash

# 82
......
Така както изглежда великденските празници ще ги изкарам май по нощница в болницата... Mr. Green ....ама вие миткайте и заради мен.
  bouquet
Ей Кате още ли си тук бе миличка  #Shocked ти направо си за Гинес вече  Joy я му кажи на това малкото, че му е време да излиза, та да се чука с яйца  easter може пък да подейства  hahaha

# 83
  • Стара Загора
Ние ще обиколим бабите на мъжа ми, че все питат за децата, а и досега на Великден винаги сме ходили. На 29 сме в София, ще водя дребния на лекар да видим какво ще кажат и там за обривите, дано да е спокойно мислим да заведем след това Никол в зоопарка. А от 1 до 5 поне ще сме си на село, само дано да е хубаво времето.

Кате, дано да е леко все ще излезе човечето, няма на къде.

# 84
  • София
Благодаря на всички ви!
 Hug

Ще излезе ми,къде ще ходи.

# 85
Кате, абе ти нямаш ли някакви начални признаци за раждане, това онова?! Аз помня,че ме болеше ниско долу и ми изпадна тапата на 2 части Thinking
То докторите си знаят работата, дано до Великден да родиш, пожелавам ти най-лекото и бързо раждане Hug

# 86
  • София
Кате,я пробвай вярно ли е това че ананаса предизвиква контракции.

# 87
Цитат

Не, не съм от Бургас. Живеем в Карнобат, но почти всичките ни приятели са от Бургас и всяка свободна минута сме там. Другият път ще се обадя, обещавам.

Ние вече седмица сме си в къщи. Първо Вики се прибра с цепнато пише, мазахме го и се оправи. Сега пък започна да кашля, ужасна кашлица. Вече два пъти ходим да я слушат, дишането е чисто, гърлото спокойно, няма секрети и откъде идва тази кашлица...
Днес дори пуснахме секрет, че идват празници, а по закон всичко става точно по празниците.

Брей и къде ни видя newsm78 И как ни позна, аз и да вида някой от форума , няма да се сетя #Crazy

Незнам за ананаса, ама секса ще свърши работа Mr. Green

# 88
абе ние я взехме на мезе милата Катеринка  Rolling Eyes
направо не ми се помисля и припомня какво е в туй положение  #Shocked да му мислите вие дето имате да се отчитате за второ  Joy

# 89
  • София
Вярка,ти недей много да знаеш,че може за някое женско да поработите Mr. Green,в къщата ще има място Laughing

Общи условия

Активация на акаунт