СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 521
  • 299
  •   1
Отговори
# 165

Ти просто нямаш стигане! Crazy
Спри се малко. Stop Пий едно питие.  bouquet

Joy Ами като миткам из БГ и СФ  Peace 10 почивни дни  hahaha после трябва да си оправя къщурката  Mr. Green то всичко се заплаща на този свят  Grinning
А с основните почиствания  Sick приключих до Коледа  smile3521
Сега смятам да започна да мисля за море и купон  newsm10 идват балове - племеника на Юли  и на Коко кръстницата са абитуренти  Peace само дето незнам какво ще им подарявам  newsm78
А и морето почти съм го организирала  newsm68
Остава да намеря добър адвокат приемам съдействие и препоръки  Praynig, че имаме проблеми с едните съседи на местенцето дет купихме  Peace
И да навия архитекта да работи по-бързичко и точничко  hahaha и ще мога да купонясвам цяло лято  dance е покрай нормалните задължения в офиса и у дома разбира се  yes

# 166
Като спомена думичката"море" Mr. Green , непозната от 20 год. за мен Cry /без да се пулите щото е истина Embarassed /, та да питам  колко горе долу парички трябва примерно за една седмица.То се връзват всъщност 5 дена и 2 дена още за път отив. и връщ.
Като спане ще ми уредят за 10 лв на вечер /за двамата,детето да спи при някой от нас/,
та пътните колко струват долу-горе? ме интересува - с влак , че е по-евтино и по-широко заради детето,
колко време се пътува до морето ?
и колко мъни ще ни оправят за тези 5 дена за храна,без сериозни разхищения Thinking
500 кинта ще стигнат ли или са малко Thinking

# 167
Миме, то много зависи къде ще ходите  newsm78, цените в магазините по морето според мен са като в Сф, по заведенията малко по-високи може би  Thinking, но пак зависи къде точно по морето си  Rolling Eyes
Пътя с влака е 6-7 часа май по стари спомени може и да е =/- малко  newsm78

# 168
За Равда става въпрос. С автобус разбрах,че било 6 часа, а с влак повече Tired Аз честно казано незнам Жорко дали би издържал в бус, а пък за влак да не говорим Tired.........

# 169
  • София
Със влака експрес до Бургас също е 6ч и влаковете са много хубави.После до Равда има маршрутки.Според мен 500 лв ще ви стигнат,даже и останат,ако са само за ядене,дори и за разхищения ще има Mr. Green

# 170
Eee, не , 500 общо с пътни и със спане,без много,много разхищения, все си мисля,че би трябвало да се оправиме...ще видим,има време, ако не здраве да е -ще отложиме пак за другата година Rolling Eyes , пък най-много на планина да идем и готово.

# 171
Е... Вярка къде са тия снимки, немога да ги открия  newsm78

# 172
Снимките й са на 7-ма стр. ,и аз малко със закъснение ги видях Embarassed
Много са яки bowuu Grinning
Верчо, струва ми се ,че големия ти син прилича на теб, а малкото на баща си Simple Smile права ли съм ?!.............и си отслабналааа, минаваш за 25 годишна  мацка Sunglasses /не те четкам/

# 173
Е... Вярка къде са тия снимки, немога да ги открия  newsm78

В подписа бре Теди  #Crazy

# 174
Ей, Миме, какво пиеш   Wine Glass изкара си почерпката да знаеш  Kissing Heart
Все още съм си 55 кг, не съм мръднала  Sick не че съм се захванала сериозно де  hahaha само дето вечерям по-помалко  Peace

Иначе незнам да ти кажа на кой приличат момчетата  newsm78 само знам, че двамата помежду си много си приличат   newsm05 ще взема да сканирам няколко снимки на Криси като малък  Rolling Eyes да видите все едно е същото хлапе  Joy
Иначе и двамата май имат само мойте очи  Thinking

# 175
божееееее хи4 не ги видях в подписа ти, 4е и с 4ервени букви  #Crazy

# 176
ха ха ха , Joy аз също не знаех, че и от подписа се отива към снимките

# 177
 Ей моми4ета къде се затрихте  Peace
 Хубаво време и мерите улиците сигурно   Nature Sun With Face

# 178
  • София
Ние мерим терасата. Mr. Green
Днес Жоро спа на скамейката на терасата. Crazy Кеф му беше на детето.
Време е вече да купя количка,ама пусто време все не достига.
Не помня дали ви казах,че миналата неделя бях на изпит. История и култура на САЩ. Rolling Eyes Естествено,не бях учила.Преписвах от колежката.Дано да съм вързала поне тройка.Другата седмица ще излязат резултатите.
А тази събота и неделя съм на лекции,които просто няма начин да пропусна. ooooh!

Аз ви желая весел уикенд и много слънчево настроение.
  bouquet

# 179
Каза, каза  Mr. Green Щом си преписала ще вържеш трой4ицата  Wink

Мен ме е хванал един мързел, ужас  Whistling

В4ера сложихме фриз в на Емили стаята, сега пък нещо не ми харесва  Crossing Arms Ужас, 4е го лепихме с C200----НЯМА МАХАНЕ  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт