СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 510
  • 299
  •   2
Отговори
# 180
  • София
В4ера сложихме фриз в на Емили стаята, сега пък нещо не ми харесва  Crossing Arms Ужас, 4е го лепихме с C200----НЯМА МАХАНЕ  ooooh!

Я,покажи да видим какво не му харесваш. Thinking

# 181
Tedi, щракни снимки да видим  newsm78

# 182
# 183

Е защо/какво не ти харесва  newsm78

# 184
Ми дедазнам, нестана ли малко циганийка newsm78

# 185
Ми дедазнам, нестана ли малко циганийка newsm78
мислим да не е  Joy само 2 цвята са  newsm78 не е шарено  Peace

# 186
Хм  newsm78

Ето няколко нови снимки http://dorotey.multiply.com/photos/album/18/New  Малко, но от сърце  Hug

Вярка ти работна ли го раздаваш днес Whistling

# 187
  • София
Дорка,добре си е аплика.Нали е детска стая,по-добре шаренийка.Вие на периода Мечо Пух ли сте?Защото ние накупихме в този период  де що има нещо с Мечо Пух.Сега обаче сме на вълна принцеси и наново купуваме де що видим с принцеси,барбита и т.н.Сега и казваме че събираме пари за море и нищо не можем да купуваме,че не се издържа.
Аз днес не съм на работа и използвах работния ден да посвърша работа по разни институции,след малко отивам на разкрасителни процедури,нали и аз съм човек.Стела я заведох на детска,за да мога да живна.
Голям кеф е тая жега,направо не мога да повярвам че съм боса и по къс ръкав.

# 188
Dorotey's,на мен ми харесва как е станало.
Айде да почерпя с по една биричка  beerза празника на Габрово,днес ще е и карнавала,но аз ще го пропусна,само Даниела ще излезе с баба си,а ние с Цвети ще се бавим в къщи.

# 189
  • София
Аууу,аз съм била на този карнавал и е невероятно.Жалко че не знаех по-рано в това страхотно време шяхме да се разходим.Моя мъж има баба в Габрово и ходим понякога там.

# 190
Дорка,добре си е аплика.Нали е детска стая,по-добре шаренийка.Вие на периода Мечо Пух ли сте?Защото ние накупихме в този период  де що има нещо с Мечо Пух.Сега обаче сме на вълна принцеси и наново купуваме де

А, не просто пердетата ги взехме на Ме4о Пух и се съобразяваме с тях Tired  Емили да ти кажа 4есно много, много не я вълнуват барбита и принцеси  Tired Дай и поли, рокли, ток4ета, гримове и ГЛЕДАЙ КАКВО СТАВА  #Crazy

# 191
  • София
Ооо,това с полите и токчетата ми е ясно.Оня ден влязохме в един магазин за шапка и си излезнахме с някакви чехли на токчета Rolling Eyes,добре че са само 3лв Mr. Green

# 192
  • София
Дорка, екстра е,мацка!  Heart Eyes
В детската стая на Тано са същите мечета,но в синьо.
На мен много ми харесва. Peace

# 193
Ааа снимай да ги вида, ама ако ми харесат пове4е......... #2gunfire Ще ги отлепяме  Mr. Green

# 194
Здравейте момичета-кокичета   bouquet как сте в това чудно временце   Nature Sunny
Вчера ходихме в парка Заимов  Peace та децата се набесняха  Joy най-вече малкото се натърча и налудува  newsm68, а пък голямото се умори да го преследва и пази  hahaha направо не ни се прибираше  Rolling Eyes

Аз в събота само дето се разходих до офиса, пихме по кафе, видяхме се и си тръгнахме  Mr. Green намиткахме се по магазините с колежката, сдобих се с червен панталон  #Shocked че тя не ми даде да си взема черен за какво ми бил посред лято  Sick хапнахме в Happy  cook и накрая като се прибрах и видях колко е рано  smile3556  ме хвана лудостта  newsm75 newsm28 wash hang 1ironing 1dishes  food002 свърших де що имаше работа  Joy та вчера си почивах   thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт