СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 504
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте ,мацки!
Дорка, на мен много ми харесва стаята, много приятен цвят, изобщо не ми се вижда шарено,екстра е Wink
Верчо, честит ти червен панталон Grinning, със здраве да си го скъсаш....много ясно лятото се носят по-свежарски цветове ,нещо цветничко, приятелката ти е права. Sunglasses
И аз съм се нахъсала на цветни панталони, ама някоя събота ще оставя Жори на баща му да го гледа и ще обикалям Embarassed

Ние в събота ходихме на зоопарка, ма много жега, много чудо беше, накрая Жорко се разкисели и едвам го накарах да си тръгнеме мрънчото ooooh!
Снощи го подстригах доста късичко и сега е готин пич Laughing
Довечера трябва да извадя вече летните дрешки, че още сме на дълги ръкави, извадих му за днес само една пижамка с къс ръкав и къси панталонки ,че в градината им е жега и така да спи...
Утре ще имат тържество в градината, дано успее да си каже репликите и да не се притесни Praynig ,защото има такава вероятност като види толкова майки и татковци накуп в салона ooooh!

А вече започва с моя мъж да ни пипва и алергията от полените хвърчащите бели перушинки навън , и двамата кихаме, течат ни носовете, върха на сладоледа ще бъде 1 месец така.... Tired

# 196
Le-le Миме, не ви завиждам  Sick точно сутринта на спирката се чудех как издържат всички алергични към тая летяща гадост  newsm78 ужас  #Crazy според мен трябва да ги изсекат всички тополи в София  #2gunfire ама  #Cussing out

Пусни снимка на малчо да го видим с новата прическа  Peace моя от началото на май е с голо вратле и направо е супер  Peace

# 197
Ох и мъж ми е алерги4ен, като запо4не да киха влиза в неква серия по 20-30 пъти Tired

# 198
Много е гадна тази алергия, защото сърби нос яко и тече като вода, сърбат очите и гърлото...,иначе помага алергозан, кларитин....разни такива,,,облекчава де като се глътне едно хапче за 3 часа някъде действа.

Ох, не мога да пусна снимка на Жорко ,защото нали казах, че ни е развален апарата Cry и е за ремонт, а такива екстри като камери на мобилните тел. нямаме с Данчо още...то на Дупница тогава като ходихме сестра ми снима с нейния телефон.

# 199
  • Стара Загора
Гадост е наистина с тези алергии и да иска не може да го избегне човек то като се носи  из въздуха.
При нас нищо интересно, аз съм изнервена на макс, Ники го отнася най- често, сега легнаха да се приспиват с баща си. Загорих яденето за утре, надявам се поне тавата да спася, ама като изстине ще пробвам да я накисна, че е йена да не я пукна за капак.
Аз днес й купих сандали и летни пантофи за градината, много са фалшиви пантофите, но поне да не й е топло от едно като мрежа са.
Дорка, и в нашата детска пердето е същото Simple Smile, то преди 3 години бях видяла само с мечо пух и с принцеси, и взехме него Simple Smile.

# 200
Мимис и мъж ми пие алергозан Peace

tanya_p  и аз като ги гледах имаше 2-3 вида, и това по ми хареса   Peace

Ох ние от няколко дни махаме ламината и слагаме изолация на пода, 4е като правихме ремонт тая 4аст я пропуснахме  Tired и сега едно местене и вла4ене от едната стая в другата  Outta Joint
С детската свършихме де, сега още малко остана и с кухнята сме готови  Laughing
И да си из4истя едно хубави4ко  smile3508

В4ера ходихме в морската, ако ви кажа колко хора имаше на плажа  Shocked 4е се и къпаха  #Crazy
На мен си ми беше хладни4ко с дълъг ръкав  Tired

Айде отивам да попреместиме малко и да лягаме, 4е сме гроги Tired
Ето и една снимка да видите колко е пораснала мадамата

# 201
Ал цял ден няма никой --- СРАМОТА  Naughty

Ние сега свършихме с 4истенето и местенето  #Puppy dog и съм гроги Tired
Лягам утре ще пиша и вземете седнете да драснете 2 реда   typeuu Как сте, що сте, как са децата??????? Joy

# 202
  • Стара Загора
Вчера цял ден митках с бебето по улиците Simple Smile.
Сега ще почистя малко, докато спи и излизам на разходка.
Ники не иска да опита череши не знам как да я убедя, че са вкусни. Не ми се искаше да й махам костилките ама май ще трябва, може пък да й харесат.

# 203
Тук съм   bouquet работя  #Crazy Коко ми къса нервите напоследък  #Cussing out и така нищо ново под слънцето  #Crazy
Да ви кажа това мойто магаре е станало ужасно, лига ви се  rotfImbo, циври за / от всичко  newsm4, не прекъснато се пазарим, за да направи или не нещо  smile3533 направо ме побърква  #Silly като някое зверче е   newsm36 засега се удържам да не го тупам  newsm66   обаче няма да е задълго  fight
а той само ми отговаря вече не си ми приятел или ще те пратя извън къщи и приключва въпроса  smile3515, все едно не говориш на него  #2gunfire
Е няма нищо общо с голямото ми добро детенце  newsm78

# 204
Здравейте!
И ние сме по разходки с малката,а Даниела е на градина.
ВЯРА,това което пишеш го има и при нас,само че при нас е вече не съм ти приятелка и не ме гледай и не ми говори.Ама щом трябва да и купя нещо е много послушна,даже в събота накара баба си да ходим по магазините да и купим боди да е като мама и Цвети.

# 205
  • София
Ааа снимай да ги вида, ама ако ми харесат пове4е......... #2gunfire Ще ги отлепяме  Mr. Green
Да,бе...ще отлепяш. Екстра са си.
ЕТО ги Тановите.

Ние сме горе-долу добре...Жорко има колики,доста плаче вечер. Cry
Надявам се скоро да отминат.
Цунки на всички ви!   bouquet

# 206
Гвен хубави4ки са  Peace

И Емили е станала голяма лигла, се на нейното трябва да стане  #Cussing out Отговаря много като и кажа да млъкне и ми изтърсва '' Е нали за това си имам уста да говоря'' #Crazy Лелееее полудявам  #2gunfire

# 207
  • София
Отговаря много като и кажа да млъкне и ми изтърсва '' Е нали за това си имам уста да говоря'' #Crazy Лелееее полудявам  #2gunfire
Ей,тия малките са опасни.
 Joy Joy Joy

# 208
Здравейте мили мои сладурки! Hug
Много се затъжих за вас и се надявам да не сте ме забравили! Crazy Гвен,честито ти момченце.Да сте живи и здрави и много щастие и любов за цялото семейство.  bouquet Аз докато се наканя да влезна във форума,то ще проходи. hahaha Миличка, чувала съм че амбициозните и упорити мами раждат момчета! Hug
Мен много мъ Исрам,че не съм влизала толкова време...а откога се каня поне да прочета някоя клюка..ама все време няма. ooooh!
Аз от 3-4 мес съм на нова работа и ми стапят лагерите.Плащат за един човек,а искат работа за 5-ма. #Crazy И на всичкото отгоре и даскалото.За малко да не взема един изпит от последната сесия,но 2 денонощия решавах задачи като дива и го взех...мамка му и изпит Sick Лятната сесия не записах нищо..малко да си почина.
Сега планираме да каним родителите на мъжа ми за лятото тук малко да поглезят децата,а и аз да имам отмяна. PartyКазах на милото,че цяло лято няма да готвя и чистя,само по шопинг...а той:"да бе,да" Mr. Green
Друго какво да кажа... Thinking Холи никак не слуша..ама никак..за разлика от батко си.Той ми е толкова добричък,милия. Hug Тя ни бие всички наред,най-вече батко си. ooooh! Отделно има мания за дрехи и не знам как ще се оправяме с нея. Всяка сутрин като и приготвя парцалките,не е било ден да ги хареса.Все казва"тези си ми ги обличала вече" Rolling Eyes Оказва се,че има цял гардероб с парцали-еднократна употреба.Обувки има около 5-6 чифта само пролетни. Като хареса някои и започва едно тръшкане и реване докато не се купят(добре поне ,4е са евтини) Tired
Все се заричам да сложа един катинар на гардероба,защото като си е в къщи само мери дрехи и стърчи пред огледалото.
В същото време иска да е момче,защото повечето деца в градината са мом4енца. Вчера,как ме издебна и взела една ножица...аз веднага я забелязах и я звех..след малко гледам по земята пътека от коса  #Crazy Тя кръцнала един голям кичур отстрани и се прави,че нищо не е станало.После я окастрих и от другия край и сега е с лека футболна прическа  hahaha Питам я защо си отряза косата..а тя:"Ами за да стана бой(момче)" Mr. Green Абе лудница е редовно в къщи,ама здраве да е. Whistling
Сега вие се похвалете нещо..има ли някоя друга забременена докато липсвах? Grinning
Айде пишете,а аз ако мога пак ще се включа(надявам се не след няколко месеца) Mr. Green Цунки на всички мами и дечица от нас! Hug
Вярка и ти ми липсваше. С теб сме от една партия! Crazy Hug

# 209
Здравейте мили мои сладурки! Hug
........
Вярка и ти ми липсваше. С теб сме от една партия! Crazy Hug

мацко дето вика Коко  Joy къде ходиш и защо не спиш по това време  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт