Дорка, на мен много ми харесва стаята, много приятен цвят, изобщо не ми се вижда шарено,екстра е

Верчо, честит ти червен панталон
, със здраве да си го скъсаш....много ясно лятото се носят по-свежарски цветове ,нещо цветничко, приятелката ти е права.
И аз съм се нахъсала на цветни панталони, ама някоя събота ще оставя Жори на баща му да го гледа и ще обикалям
Ние в събота ходихме на зоопарка, ма много жега, много чудо беше, накрая Жорко се разкисели и едвам го накарах да си тръгнеме мрънчото

Снощи го подстригах доста късичко и сега е готин пич
Довечера трябва да извадя вече летните дрешки, че още сме на дълги ръкави, извадих му за днес само една пижамка с къс ръкав и къси панталонки ,че в градината им е жега и така да спи...
Утре ще имат тържество в градината, дано успее да си каже репликите и да не се притесни
,защото има такава вероятност като види толкова майки и татковци накуп в салона 
А вече започва с моя мъж да ни пипва и алергията от полените хвърчащите бели перушинки навън , и двамата кихаме, течат ни носовете, върха на сладоледа ще бъде 1 месец така....
точно сутринта на спирката се чудех как издържат всички алергични към тая летяща гадост
ужас
според мен трябва да ги изсекат всички тополи в София
ама 
моя от началото на май е с голо вратле и направо е супер
и е за ремонт, а такива екстри като камери на мобилните тел. нямаме с Данчо още...то на Дупница тогава като ходихме сестра ми снима с нейния телефон.
, то преди 3 години бях видяла само с мечо пух и с принцеси, и взехме него

и съм гроги
Как сте, що сте, как са децата???????
работя
, циври за / от всичко newsm4, не прекъснато се пазарим, за да направи или не нещо
направо ме побърква
като някое зверче е
засега се удържам да не го тупам
обаче няма да е задълго
, все едно не говориш на него 
Гвен,честито ти момченце.Да сте живи и здрави и много щастие и любов за цялото семейство.
Миличка, чувала съм че амбициозните и упорити мами раждат момчета!
Казах на милото,че цяло лято няма да готвя и чистя,само по шопинг...а той:"да бе,да"
Холи никак не слуша..ама никак..за разлика от батко си.Той ми е толкова добричък,милия.