СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени хукват по зелените терени !

• 18 502
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Джу, то ясно, че имаш извинителни причини... ама недей така бре момиче  no обаждай се с по някой ред по-честичко  Peace Съвсем залипсва на тумбата  Sick

И моля ти се вземи озапти малко снахата  hahaha какво ще правят и двамата такива  бойни  newsm78 ще се  #2gunfire
а и това кипрене  4470 както нямам тренинг с девойки  Rolling Eyes леле  hahaha

# 211
  • Велико Търново
Холи , хубаво е че се появи  Hug

Вярка, ние сме на това дередже от доста време . И аз държах, държах да не го пляскам, ама вече не  Close  То не че има голям ефект, но крещим всички дружно, което ме побърква. Бобо, тъй като си е дивак от дълго време, мисля че има лееееко движение към подобрение на нещата. Ма толкова леко, че чак не съм сигурна  Simple Smile А каката е такова добро и кротко човече, сега е тиинейджър, ама пак бива .

Вчера му подстригахме косата , беше станала много дълга и къдрава  - стана направо друго дете. Винаги ми е мъчно като го подстригваме, но изведнъж стана горещо и му е много топло.
Ето го още с къдриците
 http://www.m-vel.net/album/080418/large/DSC_9821-015.jpg
Хубав ден на всички  Hug

# 212
Ей flavi, ние с тез послушни тинейджъри  Peace трябва незнам на кой да се кланяме  omm пу-пу  smile3534 плюй да не ги урочасаме  hahaha
Ама затова пък малките зверчета живи и здрави да са .... са огън  newsm36 ...но в природата  трябва да има баланс  hahaha

# 213
Ей... Холи---Лоли появи се ве  Hug

Голема са работа тия девойки, Емили е същата само се преобли4а Tired
 По 100 пъти на ден нареждам гардероба #Silly
Сега най-новото е ..Писнал и цвета на косата , искала като мойта.. Outta Joint

# 214

Joy

# 215
Смей се, смей се ти!!!!!

Направо незнам след няколко годинки кво ще е Confused

Ама да са ни живи и здрави Praynig пък каквото такова

# 216

То и при нас е едно обличане, събличане... То не бяха  токчета, гримове и пр., но това с цвета на косата направо ме разби.... Joy

# 217
  • Стара Загора
Мацките са опасни наистина, Никол цяла зима изкара с рокли и чорапогащници. До грим не е стигнала като изключим само вазелин за устни, на който казваше червило Simple Smile. Сега сме се разбрали да ходим на пързалките с панталони и се облича и излиза, но пак само рокли са й в главата. Колко пръстени сме купили пък не е истина, или ги чупи или ги губи. Водиха ги на  куклен театър в четвъртък  много беше доволна. Тя в момента отново дава да й реша косата, и това по повод че й купих спрей за лесно разресване  на Шаума, в чудо се видях тъй като  детски балсам на Чико не мога да намеря от известно време.

# 218
М... незнаех, 4е има детски щампоан на Чико, аз и слагам от моя  Peace

# 219
# 220
  • София
Аууу,да ги изпапкаш и двете Heart Eyes

# 221
Dorotey's,страхотни са Heart Eyes

# 222
Пу,пу, да не им е уроки Grinning Heart Eyes
Жива и здрава да ти е малката!

# 223
мерси  Flutter

# 224
  • София
Как сте,банда?  Hug

Ние сме добре. Разхождаме се,ядем,спим....все такива работи. Нищо ново,освен ГАУ,което Жоро все по-често повтаря. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт