Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 802
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Ами ние пък тази година сме малки  Twisted Evil Така, че аз ще пропусна  Hug
deni_k , не се сърди, знам че имаш впредвид дечицата на вашата възраст.

# 46
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Хич даже не се сърдя. Гледам да си лафим повечко, че отвреме на време темата се забравя.
 Hug

# 47
Тази година  от детската градина ще участват на карнавала и Михаела трябва да е пиперка. Всеки сам си измисля и шие костюма CrazyВ понеделник ще раздават някакви платове,пък ще видим. Само че ми е интересно защо карнавала е на 14 май- пада се в сряда newsm78

# 48
На мен това ще ми е първият карнавал в Габрово - ще ми бъде много интересно!!!

# 49
Ние май няма да се маскираме, за Рая пък съвсем си нямам идея на какво да я маскирам и как. Mr. Green

# 50
На мен това ще ми е първият карнавал в Габрово - ще ми бъде много интересно!!!
СТефинка, ти да не би да не си от ГАброво?
Карнавалът и празникът на града са си супер време в нашия скучен средно- голям областен град!

# 51
Здравейте мамчета, не си спомням къде бях чела, че ЩЕ ИМА КАРНАВАЛ В ГАБРОВО НА 17 МАЙ , 2008 ГОДИНА под мотото: ЛЕВ ГОДИНА ХРАНИ.
А за маскирането- ние ще го пропуснем тази година. Миналата година едвам успях да издържа права 30 минути, нали вече бях с голям корем, пък да видим тази с човечето извън корема Simple Smile

# 52
deni - от половин година едва съм в Габрово!!!

Гледала съм снимки иначе от карнавала - голяма е лудница     costumed034  costumed034  costumed034

Много ще ми е интересно, ама кога ще бъде казвате - на 17 ли?!?

# 53
Да на 17.05. от 17.00 часа. Има програма за майските празници на сайта на общината, но ние с тези деца не сме много за концерти и бирфестове. Е, ние ще отразим де.

# 54
Аа, миналата година няколко пъти уважихме бирфеста семейно. Тази година пак сме там  beer

# 55
ооо - щом ще има бирфест - ще го уважим задължително!!!

# 56
ооо - щом ще има бирфест - ще го уважим задължително!!!
Момичета, ето тук програмата за майските празници :

http://www.gabrovo.bg/Files/other/_1704_2.pdf

Още не е ясно, кой ще пее на бирфеста, но вечерта на 17.05 ще има и рок музика- някаква известна личност от Пърпъл май newsm78

# 57
deni_k , как ще го маскираш малкия?
Linofrina , за малката - или принцеса или вещица, двете крайности. Само предлагам де  Rolling Eyes
stefinka, посети го тогава, ще ти бъде интересно. Единствен недостатък са големите тълпи ( поне за мен ), но то без това неможе. Абе хубаво е.
PEPANP, имаш кройка за пиперка ли   Twisted Evil ? Михаела ли си избра това?

# 58
Linofrina , за малката - или принцеса или вещица, двете крайности. Само предлагам де  Rolling Eyes

Вещица! Peace Дяволче също ще й отива много. Laughing

# 59
Момичета, ударете по едно за мое здраве - днес ставам на 22 !!!

Общи условия

Активация на акаунт