Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 819
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • Габрово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, stefinka!

Много здраве и късмет ти желая, много обич и усмивки! Весел празник!   bouquet

# 61
  • Габрово
Честито, Стефинка! Много здраве и щастие ти желая    bouquet  bouquet  bouquet!

Аз сигурно ще го маскирам малкия. Миналата година не схвана много от Карнавала, само се щураше в навалицата.

Ей, дано наистина има и рок музика на бирфеста. Ако е така, там сме... че чалгата не ми понася!

# 62
Честит рожден ден,Стефинка!
Много здраве и щастие!  bouquet

# 63
Честит рожден ден, Стефинка!   bouquet
Много здраве, любов и сбъднати мечти! Hug

# 64
Честит Рожден Ден на Стефинка и от нас с Ина

Жива и здрава, много щастлива!

Hug

# 65
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на Стефинка! МНого приятни мигове с малкото съкровище!

Иве, наистина ще има рок музика, даже на самия 17 .05 ще свири китариста на Лед Цепелин с негова банда.

Ледена - помогнаха ми с костюма и ще сме пальочо- ама ние наистина сме си такива.  Crazy

# 66
Честит Рожден ден, Стефинка!  bouquet
Бъди жива и здрава и много щастлива! newsm59 newsm67

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФИНКА!
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!
Ledenata, госпожите са решили цялата група да са зеленчукова фамилия и кой какъв е. Днес са дали някакъв плат/пратих майка ми, тя е шивачка и дано да измисли нещо/. Но този карнавал ще е на 14 пред тяхната градина Мики Маус. Ако костюма е сполучлив, ще го облече и на 17.

# 68
Честит рожден ден stefinka

# 69
stefinka-честит рожден ден(с малко закъснение Blush)!Много здраве,щастие,успехи и разбира се послушен бебчо!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 70
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА stefinka! На патерици. newsm59
Много здраве и късмет в живота.
ivap, съгласна съм с теб за бирфеста  beer  superuu
Лек ден на всички!

# 71
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА stefinka! На патерици. newsm59
Много здраве и късмет в живота.

Ей откачам вече с това кърмене  #Crazy #Crazy #Crazy не мога никъде да мръдна освен из квартала, онзи ден искаше да яде на 1.5 час, направо ми спря тока  #Crazy
Инъче сме добре, бяхме малко болни всички (вкл. бебка) сополи кашлица червени гърла - сега се доизчистваме от хремите, гадна работа. Надали сме 1 кг. и 500 почти 5 кг е вече и е 59 см. - на мама дундата  Laughing
Как сте другите мами на новородени - слушат ли бебчовците, кажете с каквъ прах перете дрешките - ние сме на Тео бебе, но нещо не ни понася на кожата и сега се чудя с какъв да го сменя - предложиха ми Персил ама е 11 лв. 2 кг  #Crazy малко много ми идват - с какво перете вие?

# 72
кажете с каквъ прах перете дрешките - ние сме на Тео бебе, но нещо не ни понася на кожата и сега се чудя с какъв да го сменя - предложиха ми Персил ама е 11 лв. 2 кг  #Crazy малко много ми идват - с какво перете вие?

Пробвай прах и омекотител Сано Максима за бебешки дрешки, много съм доволна. Peace

# 73
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ралид, аз започнах да кърмя навън, но някъде чак юли - при положение, че и ние сме родени през март. ами няма как с кърменето, но ще отмине този период на прекалено често сукане.

# 74
Момичета - благодаря ви много за пожеланията!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ох - т'ва кърмене - много трудна задача се оказа, ама се мъчим някак    Wink Wink Wink
За прането - пера със Сано и съм много доволна и от миризмата и от това, че е много икономичен
Тео-то едно време май не миришеше толкова гадно - сега хич не ми харесва

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 21:59 от stefinka

Общи условия

Активация на акаунт