Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 828
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • в илюзия
Мерси за всички хубави пожелания . Ние от неделя вече сме си вкъщи , гледаме се , кърмим се и чакаме да мине поне още малко време и да излизаме на разходка.
За прането аз пера с Тео , този Сано не можах да го намеря , не , че много съм го търсила .  EmbarassedВие от къде сте го купували?

# 76
arodoet2, купувам си Сано от едно малко магазинче срещу полицията. Продават битова химия и козметика и извършват шивашки услуги. Пред магазина има стойка с вестници.

# 77
Здравейте, някоя от новите майки да е имала, носила от летните дънки Мами,с от ДА НЕТ-а

# 78
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Искам да се извиня публично на мама Галич- мисля ,че тя всеки ден ме поздравява и ми се усмихва, а а з като не съм сигурна ,  че е тя, само се усмихвам учтиво. ИЗВИНИ МЕ, аз не съм надута и неучтива!   bouquet  bouquet

# 79
Здравейте  Heart Eyes
Да се изкажа по въпроса и аз. Пера само с течни прахове. Те определено се разтврят по-добре и в по-хладка вода. Сменям марките непрекъснато, ей така - за разнообразие. В момента съм  на Апта. Другото - пускам (за децата) още едно изплакване - за всеки случай.
Относно Карнавала - ние сме също в Мики Маус. На нашата група казаха да сме облечени с каквито карнавални дрехи имаме  ooooh! Ами ние си нямаме Rolling Eyes
Пък и точно тази седмица сме на почивка с мъжо и ако баба му и дядо му го заведат - техен проблем.
В това гадно време малчо спи почти цял ден. Вие как сте? Аз подивявям вече.

# 80
  • У дома... някъде
Боядисахте ли яйчицата  easter?Аз преди обед я свърших тази работа и чакаме да дойде Великден sohappy.Ходихме и на консултация и вече сме през 3 месеца  Peace,Дари тежи вече цели 13кг Heart Eyes.
Лека вечер на всички и да слушкате бебетата си! Mr. Green

# 81
Браво, ние ще боядисваме в събота, със свекърва ми  easter
Аз пера с Тео Бебе, но ме навихте да потърся и да го пробвам този Сано максима.
Весели празници, момичета!
P.S.И ние тези дни бяхме на консултация - 11.300кг и 76см.

# 82
Боядисването на яйцата го оставих за събота сутринта.

Днес реших да пробвам един нов Ариел за чувствителна кожа, подходящ и за бебета. Внос от Германия е, тук не съм виждала да се продава по магазините. Ухае божествено! Heart Eyes
Цената е съвсем прилична - 8 лв. за 1 кг.

# 83
Здравейте  и от мен! Hug
И аз ще боядисвам в събота,нямам търпение.А ще си идвам във вторник на Габрово,ама само за деня,че трябва да търся подарък от Техномаркет за една сватба.Пък и да разходим детското дупе малко из Габрово.Ние пък на 1г и 3 месеца бяхме 11.500кг и пак бях доста притеснена,питах лекарката не сме ли доста тежки,тя само се засмя,че явно си хапваме добре,но сме в норми...не знам как щеше да ме стяга нещо отвътре,ако тежеше 13кг-вижда ми се доста тежичко за момиченце.
Бях 2 седмици в София да си доизкарам магистратурата,таткото гледа щерката две седмици и то много добре я гледа сам.Взех изпитите,сега имам само дипломна работа-пу,пу,трябва да я направя и защитя до септември,че нямам право повече да отлагам-ще ми резнат правата.дано да успея с това дете,че е станала много капризна и спи веднъж на ден по има,няма 2 часа следобед и не знам... Rolling Eyes
alina_si,от снимката знам,че те познавам и аз,но не се сещам от къде.В Габрово учих в седмо основно"Никола Войновски" и после в ПМГ-то.Много си ми позната,а сме един набор.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 22:26 от афродита

# 84
Здравейте и от нас!
Аз вчера яйцата си ги боядисах спокойно следобед, докато Рая спеше.
Относно  Сано миналия месец го взех, но не съм кой знае колко очарована- остават следи от неразтворен прах, може би трябва да пробвам течен, ако има.
МDimitrova, ходи ли във вторник на концерта по народни танци в Мики Маус? Може да сме се засекли. В трета група ли сте?

# 85
  • Габрово
И аз ще боядисвам яйцата в събота, че и Мишо иска да участва. Ще е голямо мазане  Mr. Green.

# 86
Време за нови снимки:
http://images25.snimka.bg/005684095-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005684153-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005684155-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005684157-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005684237-big.jpg

Още някой да се включи, че нещо обеднява албумчето  Rolling Eyes

valeria81, че ти ще си именничка на Великден Flutter

# 87
Ако Валерия се казва наистина Валерия,какво общо има с Великден?Все едно моята дъщеря да празнува на Гергьовден,както иска свекър ми Георги,защото на него сме я кръстили... Naughty

# 88
Моите уважения, но valeria81 не се казва Валерия  smile3521

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 14:19 от ledenata

# 89
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Моите уважения, но valeria81 не се казва Валерия  smile3521
Да , така е, но е нещо близко  Joy

Общи условия

Активация на акаунт