Черен списък на храни и хранителни продукти - 2

• 100 025
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
пълен боклук е това кафе ако може да се нарече кафе Sick Sick смърди ужасно ooooh!
A пък вкуса му е още по-ужасен. Sick

# 106
пълен боклук е това кафе ако може да се нарече кафе Sick Sick смърди ужасно ooooh!
A пък вкуса му е още по-ужасен. Sick

такава гадост е ...  Confounded

# 107
Извинявам се ,но  е АСПАРТАМ EmbarassedСОРБИТОЛ  било по-добре ,но незнам и аз вече, четейки и за месото....май ще е най-добре да си живуркаме в биокамера и туй то.
А Сорбитола не е ли вреден и той?  Rolling Eyes

# 108
А Сорбитола не е ли вреден и той? Rolling Eyes
Всички подсладители с изключение на захарина са повече или по-малко вредни. А най-лошото е, че в повечето безалкохолни напитки и сокове в кутии все още се слага подсладителя цикламат, който е официално забранен в САЩ като канцерогенен. Аспартамът например не е вреден в минимални количества, но за този цикламат още през 70-те години се е потвърдило, че е опасен, но това не пречи на производителите да подслаждат стоките си с него. Нали никой не купува насила... Shocked

# 109
Днес купих от пазара едни нектарини . Много странно мъртвешки нюанс имаха, освен че се съмнявах дали са узряли. Вкъщи като ги разрязох имаха вкус на гнило около костилката, а отвън са си твърди. Как само ви го обясних! ooooh! Върнах се до пазара и продавачката ми каза, че им бил такъв сорта и много ги купували. Ами само прд мен купиха 3кг, на съседна сергия също много се харчеха  подобни нектарини. Аз ли нещо не съм в час или... ? Thinking

# 110
Днес купих от пазара едни нектарини . Много странно мъртвешки нюанс имаха, освен че се съмнявах дали са узряли. Вкъщи като ги разрязох имаха вкус на гнило около костилката, а отвън са си твърди. Как само ви го обясних! ooooh! Върнах се до пазара и продавачката ми каза, че им бил такъв сорта и много ги купували. Ами само прд мен купиха 3кг, на съседна сергия също много се харчеха  подобни нектарини. Аз ли нещо не съм в час или... ? Thinking

Наред си, просто и те ще бъдат (приятно) изненадани, като и ти. Толкова боклуци продават и тоя дежурен израз: ама много се купуват................. Twisted Evil

# 111
А Сорбитола не е ли вреден и той? Rolling Eyes
Всички подсладители с изключение на захарина

Аз съм чувала че всички изкуствени подсладители са вредни и захарина и той Sick, ако бъркам значи грешно съм разбрала newsm78.
Относно Цикламата - така е забранен е.Ама какво от това - ужас пак си го ядем Sick

Наред си, просто и те ще бъдат (приятно) изненадани, като и ти. Толкова боклуци продават и тоя дежурен израз: ама много се купуват................. Twisted Evil

Ох как ме дразни този израз - голяма работа като се купували аз да не съм ОВЦА че да ме грее че много се купували. Щом като не ми харесва и да се купуват все тая. Ако на всички така казва тетката зад сергията еми ще се купува как иначе hahahaлъжат се хората.

# 112
За цвета - наистина има такъв сорт, но за гнилото - никой не може да ме убеди , че сортът е с вкус на гнило ...

# 113
  • София
Извинявам се ,но  е АСПАРТАМ EmbarassedСОРБИТОЛ  било по-добре ,но незнам и аз вече, четейки и за месото....май ще е най-добре да си живуркаме в биокамера и туй то.
А Сорбитола не е ли вреден и той?  Rolling Eyes

Ето тук една полезна статия за подсладителите.   bouquet

# 114
Абе аз си мислех, че вече съм "голямо момиче" да ме баламосват и ей на - баламосаха ме! Утре ще ги пусна в сокоизтисквачката заедно с няколко портокала и повече никакви такива експерименти със съмнителни на вид плодове и зеленчуци!  Naughty
Жалко, че ми е развален кабела на фотоапарата и не мога да ви ги покажа тези нектарини!

# 115
  • София
Не пазя етикета на бутилката олио, но специално ще отида до Т маркет да видя как се казваше. Та .....решавам аз да пържа картофи и се опитвам да загрея олиото в тигана. Не успях- то просто изкипя пред очите ми! Все едно Веро бях сипала в тигана! Mr. Green
Pazzza, дано вече си във форма след грипа! Нали няма да забравиш да споделиш  какво беше олиото?

# 116
Не пазя етикета на бутилката олио, но специално ще отида до Т маркет да видя как се казваше. Та .....решавам аз да пържа картофи и се опитвам да загрея олиото в тигана. Не успях- то просто изкипя пред очите ми! Все едно Веро бях сипала в тигана! Mr. Green
Pazzza, дано вече си във форма след грипа! Нали няма да забравиш да споделиш  какво беше олиото?
Благодаря, вече съм добре! Simple Smile Ходих до Тмаркет и не намерих такова олио. Като поразпитах продавачките, се оказа, че има и други недоволни  и било някакво от бившите съветски републики. Не разбрах точно марката, а и продавачката не беше сигурна Литовско или латвойско е било. Confused

# 117
добре поне ,че са го спрели  ooooh! 

# 118
Днес си купих масло FF вкус. Всички друго но не  е масло.Чисто бяло на цвят - като сиренце. Толкова снежно бяло масло за първи път виждам Sick, пък че беше меко да не говорим - като маргаринче дори и след стоене в хладилника.

# 119
  • Варна
Същите взех от КАУФЛАНД преди около месец, съвсем не бяха евтини. Едва изядохме една от по-малко изгнилите, останалото - на боклука......
Относно продуктите с марка "Кауфланд" - почти всичко е долнокачествено.
  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт